ben kuzulukta oturuyorum
karasu kuzulukmu canım bende yalı mahallesinde oturuyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kuzulukta oturuyorum
İLGİNÇ CANIM NİYE ÖYLE OLDUKİ
EĞER KESİLİRSE Bİ TEST YAP SEN NE OLUR NE OLMAZ
bende çok şaşkınım yarına kadar böyle devam ederse bi doktora gidecem
İLGİNÇ CANIM NİYE ÖYLE OLDUKİ
EĞER KESİLİRSE Bİ TEST YAP SEN NE OLUR NE OLMAZ YANİ
İNŞALLAH BIRAKIR CANIMlmaz:
inşallah canım daha gidecek cok yerim var cünkü ereglıyede gitcem inşallah teyzemin iki gelinide dogum yaptı bebişleri görmeye gitcem canım![]()
AY NEGÜZEL YAA
ben çok seviyorum kuzuluğu
hoşgeldin tatlım ben burdayım nasılsın
galiba herkes gezmelerde yaa
aslında bekte iyi değilim çok başım dönüyo normalde adetim bu ayın 13 de olması gerkiyodu amaben ayın 7 sinde oldum ilkgün pek bişey gelmedi ikinci gün çok yoğun kanpıhtılaşması gibi geldi bu gün üçüncü gün nerdeyse hiçbişey gelmiyo normalde adetim bu şekilde olmazdı çok garip :uhm:
canım ilk evlendigim zamanlarda benimde öyle olmuştu doktora gittim enfeksiyondanmış... ama inşallah seninki bebiştendir....:ecrin_bebek:
karasu kuzulukmu canım bende yalı mahallesinde oturuyorum...
aynı kuzuluktanmı bahsediyoruz acaba ben sakaraya akyazı kuzulukta oturuyorum kaplıcalarda
canım ilk evlendigim zamanlarda benimde öyle olmuştu doktora gittim enfeksiyondanmış... ama inşallah seninki bebiştendir....:ecrin_bebek:
benim yedi yaşında bi oğlum var onun hamileliğinde böyle şeyler yaşamamıştım hayırlısı
ben biliyorum orayı canım hatta kocişle kaplıcalara gelmeyi düşünüyoruz...zemuszemus
evet bencede farklılık varsa git canım ne olur ne olmaz hayırlısı inşallahİLGİNÇ CANIM NİYE ÖYLE OLDUKİ
EĞER KESİLİRSE Bİ TEST YAP SEN NE OLUR NE OLMAZ
bende çok şaşkınım yarına kadar böyle devam ederse bi doktora gidecem
ooo maşallah allah bağışlasın darısı sana peliniminşallah canım daha gidecek cok yerim var cünkü ereglıyede gitcem inşallah teyzemin iki gelinide dogum yaptı bebişleri görmeye gitcem canım![]()
aynı kuzuluktanmı bahsediyoruz acaba ben sakaraya akyazı kuzulukta oturuyorum kaplıcalarda
evet kaplıcalardan bahsediyorum canım
gidip kalmıştık arkadaşlarla hatta dün yine konuştuk baharda nasipse yine gelicez
hayırlısı canım inş hamilesindir...benim yedi yaşında bi oğlum var onun hamileliğinde böyle şeyler yaşamamıştım hayırlısı
buralar çok güzel kesinlikle tavsiye ederim canım
biliyorum eltim gitmişti o söyledi bizde gitcez inşallah bi döneyim karasuya...
evet bencede farklılık varsa git canım ne olur ne olmaz hayırlısı inşallah
ooo maşallah allah bağışlasın darısı sana pelinim
evet kaplıcalardan bahsediyorum canım
gidip kalmıştık arkadaşlarla hatta dün yine konuştuk baharda nasipse yine gelicez
amin ebrarım darısı hepimizin başına inşallah canım:Saruboceq:
kusura bakmayın ya telefon geldi geç cevap verdim oyüzden
bende nerde bu ebroş diyodum önemli degil canım...
sen telden yazmıyosun galiba bugün hızlısın canım
ya öyle oldu işte tel gelince rötar yaptım kaydirigubbakcemile3
evet canım abimin internetinden yazıyorum tadını cıkarıyorum hızlı yazmanınkaydirigubbakcemile3