Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sızı ozledım ben
canım korkma yaaanladım dadlum uyku olunca insan çok kötü oluyo korkuyorum yatamıyorum eşimde daha işet gelmedi geçen uyuya kalmışm allahtanmı benmi rüya gördüm sanki 2 kanlı el gördüm gibi geldi çok korktum yaweyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileondan sonra uyumuyorum :kedi::kedi: eşim bir gelse çıkıcam ama bugün nedense çok uykum geliyo nedense:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
inşallah canım a.e.o öptüm hepinizi by Şeniz
ne yapıyosun demin seni bir bölümde gördüm gerçekten dogru görmüşün nerdeydin kız kaç zamandır bakalım meraktan öldüm heklava:
slm kızlar nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sızı ozledım ben
hoşgeldin canım bizde özledik nerelerdesin bakıyım
bebiş nasıl herşey yolundamı
masallah hersey yolunda ebrarcım ALLAH sukur
sızlerden ne haber hamıs varmı hamısssss
saol tatlım bende iyiyim
aman maşallah hep iyi olun canım
hamiş var maviş ve su arkadaşlarımız hamile
haa bide seydam var
Kızlar ben cıkıyorum ebrarım sevtunum mız mızım semram hepinıze iyı geceler tek tek hepınızı opuyorum...
Kızlar ben cıkıyorum ebrarım sevtunum mız mızım semram hepinıze iyı geceler tek tek hepınızı opuyorum...
canım iyi geceler sana canım ebraraım başımda çok agrıyo kansızlık olabilir çünkü kan çok kaybettim olabilir :1shok::1shok: mızmızcım allah tamamını erdirsin canem cinsiyeti bellimi kız :icecream::icecream:
maşallah kız gerçekten kocaman olmuş:CüvCüv:![]()
olabilir canım olmazsa kan sayımı yaptır sencanım iyi geceler sana canım ebraraım başımda çok agrıyo kansızlık olabilir çünkü kan çok kaybettim olabilir :1shok::1shok: mızmızcım allah tamamını erdirsin canem cinsiyeti bellimi kız :icecream::icecream: