Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

anladım dadlum uyku olunca insan çok kötü oluyo korkuyorum yatamıyorum eşimde daha işet gelmedi geçen uyuya kalmışm allahtanmı benmi rüya gördüm sanki 2 kanlı el gördüm gibi geldi çok korktum yaweyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileondan sonra uyumuyorum :kedi::kedi: eşim bir gelse çıkıcam ama bugün nedense çok uykum geliyo nedense:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım korkma yaa
buarada sen kan ilacı içiyomusun kansızlıkda uyku yapar
inşallah canım a.e.o öptüm hepinizi by Şeniz

güle güle canım sende allaha emanetsin

ne yapıyosun demin seni bir bölümde gördüm gerçekten dogru görmüşün nerdeydin kız kaç zamandır bakalım meraktan öldüm he:oklava:

meraba cnm aman yuvarlanıp gıdıyoruz evın dertlerı hıc bıtmıyo dogalgaz olmayınca anneme kacıyorum sureklı gene annemde olan gunlerden bırındeyım sızler nasılsınız ne yapıyorsunuzzzzzz

attachment.php
:CüvCüv:

canım iyi geceler sana canım ebraraım başımda çok agrıyo kansızlık olabilir çünkü kan çok kaybettim olabilir :1shok::1shok: mızmızcım allah tamamını erdirsin canem cinsiyeti bellimi kız :icecream::icecream:

Kızlar ben cıkıyorum ebrarım sevtunum mız mızım semram hepinıze iyı geceler tek tek hepınızı opuyorum...

canım iyi geceler sana canım ebraraım başımda çok agrıyo kansızlık olabilir çünkü kan çok kaybettim olabilir :1shok::1shok: mızmızcım allah tamamını erdirsin canem cinsiyeti bellimi kız :icecream::icecream:

yok cnm daha bellı degıl daha ucuncu ayımıza yenı gırdık sayılır 4 bellı olur bu ayın 25 doktora gıdecem ıkılı test ıcın belkı ozaman der belkı

maşallah kız gerçekten kocaman olmuş
ikizmi yoksam :))
olabilir canım olmazsa kan sayımı yaptır sen
Kızlar ben cıkıyorum ebrarım sevtunum mız mızım semram hepinıze iyı geceler tek tek hepınızı opuyorum...

pelinim iyi geceler tatlım çok öpüyorum seni :gitme:

Back
X