• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlarrr b e n geldim bakayım dedim samyeline ama haber yokuş daha. tuana kucagımda:))yazmaya çalışıyorum..kıslarrr diyo sizekaydirigubbakcemile3bide öptümmm diyoo..öpücükveriyo pc ye:)))
ooyoooyyyooyyy yesin onu kıslarr,benim yerimede öp deriinimm kuzuyu
bu arada hoşgeldiinnn
ebrarım turkuazım e vet kardeşimdeyim.klavyede sorun var biraz.
bu arada h ale dün gece ben çıkmadan buralardaydı ama konusama dık.
ohh ne güzelllopuyorumnanaktan
kızlar ben geldimm
evetttttttt hbrlerrrrr sonuç ne samyeli

anladım cnm inş hareketlerle falan geçebilir...
o zaman minil minik yumurtlamışta olabilirsin bence canını sıkma,bu arada bi hafta yoktum ya ben sen bu ayda iğne mi yaptırıyorsun yumurtlama için

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

amiiin ablamm inş yaa hastanelerde mahvoldular,Allah şifa versin bütün bebişlere çok zor her tarafları delik deşik oldu

evet canım,bu ayda iğne vurduruyorum,ama bi sonuç alamıcaz galiba,hayırlısı,ne diyelim,elimizden gelen bişey yok.

hosgeldinbebekbadem15.jpg

değer 23 çıkmış, doktor tebrikler dedi, testi erken yaptığımız için böyle çıktı dedi, cuma gel tekrar yapcam dedi....
aaa süperrr yaa Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin öncesinde pıtpıtları duy inşaallah...

böyle yazdığına göre tuttu aşılama,öyle geldi bana,hadi inş.

kardeloşum aynı şeyi bende yazdım sonra sildim,niyeysee:1:

turkuazcığım hoşbulduk canıma.s.derinciğim geçmişi okurken seni kaçırmışım canım nasılsın?olumunekankayizsmilekocaman kocaman merhabalar çok güzel bir gün olsun inşallah:Saruboceq:su 41 çok tebrik ederim canım sağlıkla kucağınada alırsın umarımhihoyyytçağla 1986 hoşgeldin canım burası uğurlu gelir sana da bebeğine en kısa zamanda kavuşursun inşallahvereliniortakgökçe rana hayırlısıyla kurtulmuşsun canım kızın çok tatlı maşallah Allah analı babalı büyütmek nasip etsin tatlım:nazar:uğurboncuğu çok geçmiş olsun canım ne tür bir iğneymişki acaba böyle yan etki yapmış?iğneyi veren doktor ne diyor paki?bilmiyorumkismilekardelen 49 canım ben akşamları pek giremiyorum o yüzden duayıda kaçırmışım ama canı gönülden amin diyorum Rabbim çok bekletmez seni ve bütün isteyenleri inşallah:Saruboceq:mızmız canım Allah tamamına erdirsin canım hamileliğin tadını çıkar canım:emir_bebek:sevtuncuğum canım bak sende de bende de panik atak var kimseye iyi demezde üzüntü bize hiç iyi demez bak beni gözünün önüne al herşeye üzül üzül hasta ettim kendimi ilaca başladım şimdi de bırakmak için kırk takla atıyorum o yüzden hep iyi şeyler düşün yeniden bebeğin olacak ve bu acıların hafifleyecek öyle teselli et kendini:1hug:samyeli ve afed arkadaşlarımızın sonuçları gelseydi merak ediyorum vallahikaydirigubbakcemile5kardelenciğim sana da çok geçmiş olsun canıma.s.ebrarcığım duayı genelde gece paylaşıyorsunuz ben katılamıyorum ama eksik kalan olursa bana da yaz canım kırmızıları yeni gönderdim benboshayallersmile

evet canım,bu ayda iğne vurduruyorum,ama bi sonuç alamıcaz galiba,hayırlısı,ne diyelim,elimizden gelen bişey yok.

bence hemen umudunu kesme hiçbişe belli olmaz,inş bu ay olur tüpe falan gerek kalmaz bu tedaviler başlı başına bi stres zaten ama kafa dağıtmaya bak sen cnm

bu arada ben hemen kaçabilirim kızlar bişe yazmadan bi yoğunluk oluştu hafiftenn hafiftennnkaydirigubbakcemile3

turkuazcığım hoşbulduk canıma.s.derinciğim geçmişi okurken seni kaçırmışım canım nasılsın?olumunekankayizsmilekocaman kocaman merhabalar çok güzel bir gün olsun inşallah:Saruboceq:su 41 çok tebrik ederim canım sağlıkla kucağınada alırsın umarımhihoyyytçağla 1986 hoşgeldin canım burası uğurlu gelir sana da bebeğine en kısa zamanda kavuşursun inşallahvereliniortakgökçe rana hayırlısıyla kurtulmuşsun canım kızın çok tatlı maşallah Allah analı babalı büyütmek nasip etsin tatlım:nazar:uğurboncuğu çok geçmiş olsun canım ne tür bir iğneymişki acaba böyle yan etki yapmış?iğneyi veren doktor ne diyor paki?bilmiyorumkismilekardelen 49 canım ben akşamları pek giremiyorum o yüzden duayıda kaçırmışım ama canı gönülden amin diyorum Rabbim çok bekletmez seni ve bütün isteyenleri inşallah:Saruboceq:mızmız canım Allah tamamına erdirsin canım hamileliğin tadını çıkar canım:emir_bebek:sevtuncuğum canım bak sende de bende de panik atak var kimseye iyi demezde üzüntü bize hiç iyi demez bak beni gözünün önüne al herşeye üzül üzül hasta ettim kendimi ilaca başladım şimdi de bırakmak için kırk takla atıyorum o yüzden hep iyi şeyler düşün yeniden bebeğin olacak ve bu acıların hafifleyecek öyle teselli et kendini:1hug:samyeli ve afed arkadaşlarımızın sonuçları gelseydi merak ediyorum vallahikaydirigubbakcemile5kardelenciğim sana da çok geçmiş olsun canıma.s.ebrarcığım duayı genelde gece paylaşıyorsunuz ben katılamıyorum ama eksik kalan olursa bana da yaz canım kırmızıları yeni gönderdim benboshayallersmile

aa canım hatta düşündüm bitmişmiydi dedim kendi kendime
20 tane eksik var ozaman sana yazayım olurmu onu çok saol canım

eboş 6,5aylık doğan bebişimiz geçen hafta istanbul'a geldi gözden ameliyat oldu geri gtmişti trabzona,bugunde yola çıkıyorlar Allah'ın izniyle evine gidecek ama sürekli kontrol altında olacak makine de vermişler sanırım onu tam anlamadım kuzenime öğretmişler makineye bağlayacakmış arada
eltimin bebişi yine hastanede bazı tahlilleri çapaya sevk ettiler,büyük ihtimal başına darbe almış ya da doğum esnasında bişe olmuş beyine sinyal gitmiyormuş öyle demişler hani kendini kasıyor ya bebek ondan diyolar tabi bu ihtimal sonuçlar çıkmadı henüz,çıkan bazı sonuçlara göre bunları demişler

eltinin bebeği mi canım çok geçmiş olsun doğum esnasında olabilir sıkıştıysa bebek ondan olabilir

Back
X