yok canım kendimede söz verdim çünkü sen aglayınca benim canım acıyo diyo bende kırmak hiç hiç sitemiyorum çünkü onu çok seviyorum:çok üzgünüm: eşim üzülmesin daha bişey istemiyorum yaw:teselli::teselli:
kuzum evinizden huzur hiç eksik olmasın,inş en yakın zmanda da ikizlerin gelecek ve sağlıcakla kucağına alacaksın belkide üçüz olur nasip:)
iyidir canım nasıl olsun benim klasik ilaç kesme muhabbetim var ya ona çabalıyorum sonra dişlerimi aradan çıkarayım bu sürede dedim öbür haftada kadın doğumcuya gideceğim iyi bir doktor araştırıyorum doktor doktor geziyorum canım kaydirigubbakcemilesen nasılsın?a.s.
cnm ilacın dozu azaldı ama dimi,adım adım yaklaşıyorsun bebişine opuyorumnanaktan
bulamadınmı canım daha doktorr inşallah iyi bi doktora denk gelirsin canım
ben napim canım daha iyiyim çok şükür kayganam hastaydı oraya gittim apar topar ben hasta o hasta bakabildigim kadar baktım napim canım tek gelin olmakta zorr canım bi elti falan olsa bi gün o bi gün ben giderdim en azından yerde çok yakın yer deyil hergün gidip dönmeye 2 vesait burdan mecbur kalmak gerekiyo böle hasta olunca allah şifa versin herkese
cnm Allah senden razı olsun bak ne güzel bakıyorsun,kaynanan şanslı ki senin gibi gelini var
kızlar hepinizie çokkkk teşekkür ederim hemen çıkıcam diye tüm yazılanları okuyamadım hepinizden allah razı olsun rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin liste yapmıştım kızlar isimlerinizi okudum hep doguma gidene kadar elimdeydi kagıt:) inş rabbim kabul eder
sevtuncum hazırla bakalım mamaları ohhh akşama şenlik var demek :)
samyelim hamile mi ya ben mi yanlış okudum hayırlı olsun rabbm saglıkla kucaklamak nasip etsin darısı diger arkadaşlara inş samyelimde listede vardı:)
ebroşum datlum benim sende sagol alıntı yapamadm sana çok yazıyazmıştın die:) rabbim sanada tez vakit göndersin
boncugum sende sao l canm benim inş sizlerinde hamiş haberlini alıcaz inşş,
derinim öptm datlum senide çok saol fıstık
Allah razı olsun gokcem,tez zamanda iyileş sende inş
hoşgeldin aramıza canımm burda hiç sıkılmassın 7 24 açıgız
çok haklısın kuzummm çok haklısınnn ömür bitiyo 1 dk 1 dk derken herşey boş aslında yarına çıkmaya senedimiz varmı yok
onun için napacaz kuzumm herşeyi delilige vuracaz yıkılmıcaz yılmıcaz kendimizi olmuyo diye yıpratmıcazzz verecek olan rabbimiz o istedikten sonra olmayacak yok
herşey vesile biz vesileleri arıcaz ararkende kendimizi üzüp yıpratmıcaz demi kuzumm
valla kuzumm herşey oluyor kuzum ama saglık bi giderse geri dönüşü olmuyorr önce saglık saglık olmazsa o çok istedimizz bebişlerimizee nasıl bakacaz demi tatlım
saglıklı kalmak içinde kendimizi üzüp yıpratmıcaz gencecik ve saglıklı kalacagız ki bebişlerimizin genç ve saglıklı anneleri olsun onlara bakabilsin onlarla bebek olsun oyunlar oynasınn ben bebeyimle oyun oynamayı çok isterim teyze kızlarımın çocukları var yazın gitmiştim bitanesinin 7 yaşında ikiz biri erkek biri kız çogugu var diyerininde 4 yaşında gittigimde plastik yemek takımı vardı çaybardagı fincanları falan oturdum onlarla evcilik oynadım hahahaha yemek yaptılarrr kahve yaptılar bana ben misafirr gittimm onlaraa hahahaha çok güzeldii kızzz vallaa kendinmi cocuk sandım onlarında bi hoşuna gitti onlarla oturup evcilik oynamam olursa bebişim onla hergün oynucam
oyyoyyy ne güzel inş bizde görücez o günleri:)
inşallah hayalim kendi bebelerimiz oynıamız günler de gelecek inanıyorum.... heeee böyle yatağa yatırıp ısırcam banyosunu yaptırdıktan sonra bebe yağı sürcem totosuna da masaj yapcam ısıra ısıra hehehe... cocuk manyak olcak benim elimde.....
yerim onların totolarını
sevtuncuğum nice uzun senelere çoluk çocuk kalabalık bir aile olarak girmenizi dilerima.s.bugün benim de oğluşumun yaş günü 13 bitti 14 e girdik hiç unutturmadı sağolsun bütün telefonların hafızasına yazmış telefonlar sabahtan beri bugün benim doğum günüm diye bağırıyor:1shok:
maşallah oğluşuna,nice senelere hep beraber inş cnm
Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…
Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…
Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…
Aşılanıp aşılanıp düş kırıklığına düşmek demek…
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…
Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…
Yastığı karnına koyup gizli gizli aynada kendini seyretmek demek…
Aynada kendini seyrederken yakalandığın eşine karşı mahcup olup, saatlerce ağlamak demek…
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…
Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…
Bunları çok iyi biliyorum ben, çünkü küçük kurbağam için tam 7 yıl hasretle bekledim.
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…
Çocuk sahibi olmak isteyip de olamayan tüm annelerimize, ne olur umut etmekten vazgeçmeyin demek istiyorum ve herkese sevgilerimi gönderiyorum…
bi topikte okudum şimdi :gitme:
ben okumuştum bunu,okuyunca çok kötü olmuştum
hislerimize çok güzel tercüman olmuş
hoşbuldum :) bu sitede uzmanlar yokmu sorularımızı onlar cevaplamıyor mu? bana yardımcı olurmusun
cnm uzmanların bölümünden sorman gerkiyor
gebelik bölümünün altında olması lazım