• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sağol canım,fıtık öyle önemsencek büyüklükte değilmiş,sadece düzleşme dedi,ay bide komik dr du ki,şöyle tv izlemişin diyo,boynunu uzatıpta,daha bissürü komik komik şeyler dedi,hiçte öyle dr a rastlamamıştım.
bişey veremedi,çünkü gebelik tedavisindeyim,ilacı ona göre ver dedim,o zaman kalsın dedi,emilimi az olan bi merhem verdi de,almayı unuttum iyi mi?
bide boyun hareketleri
anladım canım geçmiş olsun egzersizleri yap mutlaka faydasını göreceksin.... ayyy benim netim kopup duruyo o yüzden biraz geç yazdım kusura bakma....

sağol canım,fıtık öyle önemsencek büyüklükte değilmiş,sadece düzleşme dedi,ay bide komik dr du ki,şöyle tv izlemişin diyo,boynunu uzatıpta,daha bissürü komik komik şeyler dedi,hiçte öyle dr a rastlamamıştım.
bişey veremedi,çünkü gebelik tedavisindeyim,ilacı ona göre ver dedim,o zaman kalsın dedi,emilimi az olan bi merhem verdi de,almayı unuttum iyi mi?
bide boyun hareketleri

geçmiş olsun adaşım Allah iyilik versin.

anladım canım geçmiş olsun egzersizleri yap mutlaka faydasını göreceksin.... ayyy benim netim kopup duruyo o yüzden biraz geç yazdım kusura bakma....

sağol,dahada başlamadım hani,zaten bildiğim hareketler aslında,elini başının etrafında tutup,başını itip,ellerinle baskılama hareketi.
önemli değil tuğçecim,bende çıkcam aslında ama bugünde eşimin yatası gelmedi,tv de sigortalılarla ilgili program izliyo.

yetim gari kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4 ne var ne yok kız kulklarım çınladı dedim biri beni anıyo ana birde baktım sen anmışşıs geldim canım ne yapıyosun gel öpüşekŞenizŞeniz

kızlar be kaçıyorum,görüşürüz.
sabahta dr kontrolüm var,kaybolan yumoşların yerinde esen yele bakcak dr um:ecrin_bebek:

ana kardelenler çiflenmiş he aralarında dilek tutayım bari:roflol::roflol::roflol:
tut canım ben de tutcam....

kızlar be kaçıyorum,görüşürüz.
sabahta dr kontrolüm var,kaybolan yumoşların yerinde esen yele bakcak dr um:ecrin_bebek:
tamam canım sonucundan haberdar et olur mu bebem öptüm seni iyi geceler....opuyorumnanaktan

sen geçmişten gelene kadar,ben çıkmış olurum kuzu,kusuruma bakma,öptüm seni.
kızlar hepinizi öptüğm en kocamanından.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tut tut,bizim içinde tut,malum kendi aramıza giremiyozsırnaşık şey
delüüüüüükaydirigubbakcemile3

ev çok kötü ben oturmuş sizle muhabbet ediyorum eşim kızıyo suya girme zaten lohusasın diyo üşütmeme lazım yoksam vay halime heohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
aman kuzum dikkat et kendine ayaklarını falan üşütme sakın....

tut tut,bizim içinde tut,malum kendi aramıza giremiyozsırnaşık şey

bak dilek tutuyorum sesli deyim sizde duyun ALLAHIM SEN BİZE ELİ AYAGI SAGLIKLI BEBEKLER TEZ ZAMANDA VER RABBİM BİZİM BOYNUMUZU BÜKÜK KOYMA BİZİMDE OLSUN BEBEKLERİMİZ ONLARI TAŞIYALIM DOGURALIM ALALIM KUCAGIMIZA O İLK BAKIŞI İLK ÖPÜŞÜ İLK GÖZ GÖZE GELMEMİZİ NASİP ET EŞLERİMİZE DOGUM EDİP MUTLU OLMAYI NASİP ET BİZLER DOGUMDAN SONRA ELLERİMİZLE KUCAKLARINA VERELİM DİYELİMKİ AL BU SENİN YAVRUN NİHAYET MURADIMIZ OLDU DEYİP BİZLERLE GRUR DUYSUNLAR senağlamasenağlamasenağlama

bak dilek tutuyorum sesli deyim sizde duyun ALLAHIM SEN BİZE ELİ AYAGI SAGLIKLI BEBEKLER TEZ ZAMANDA VER RABBİM BİZİM BOYNUMUZU BÜKÜK KOYMA BİZİMDE OLSUN BEBEKLERİMİZ ONLARI TAŞIYALIM DOGURALIM ALALIM KUCAGIMIZA O İLK BAKIŞI İLK ÖPÜŞÜ İLK GÖZ GÖZE GELMEMİZİ NASİP ET EŞLERİMİZE DOGUM EDİP MUTLU OLMAYI NASİP ET BİZLER DOGUMDAN SONRA ELLERİMİZLE KUCAKLARINA VERELİM DİYELİMKİ AL BU SENİN YAVRUN NİHAYET MURADIMIZ OLDU DEYİP BİZLERLE GRUR DUYSUNLAR senağlamasenağlamasenağlama

aminnnnnnnn canımmmmmmmm

Back
X