• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canlarım bişey deyip çıkıcam benim bebegin patoloji sonuçları geldi bogulma diyolar benim gibi düşüklerde olurmuş kız bebek canlıydı karnımda bacaklarımın arasında seyire seyire öldü biliyorum ben senağlamasenağlamasenağlama yavrum dogum esnasında canlıydı ben onu dogurunca nefessiz kaldı öldü senağlamasenağlama eşim demiş dogum edince canlıymış demiş doktorda oda olabilir demiş beni çagırmış gelsin muayene ediyim demiş kızlar ya yavrum göz göre göre gittisenağlamasenağlamasenağlama allah o doktoru nasıl biliyosa öyle yapsın eşime sordum bişey dedimi diye tereyagı gibi üste çıkmışsenağlamasenağlama çok agladım sonucu duyunca benim yüzümden oldu vicdan azabı çekiyorum beni dinlemediler dikmediler yavrum gitti elleirimden ben ne yapıcam şimdi başımı nerelere vursan canım acıyo canım hemde çok allahtan geldi ama allaha gittide onu biliyorum aklıma geldikçe çıldırıyorum yavrum çok ugraştı benden ayrılmayım diye ama olmadı allahım bana sabır ver yaradanım acımı bir sen dindirebilirsin aklıma geldikçe çııldırıyot-rom ne olurdu dikselerdi eger ölseydi derdim herşeyi yaptık ama olmadı en azından biraz olsun vicdan azabı çekmezdim derdim benim için takdir böyleymiş ben bebek sahibi asla olamıcam bu gidişle haberiniz olsunmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
sevtunumm herşey nasip kısmet meselesi,bebişinin bu dünyada yiyecek rızkı yokmuş.Ya birde şöyle düşün belki doğsa hayırsız bi evlat olacaktı dinini bilmeyen Allah'a,Peygamber'ine karşı olacaktı,imansız olacaktı belki herşeyde bi hayır vardır.Bu yazdıklarıma kızacaksın biliyorum ama inan senin yapabileceğin bişe yok bunu sen engelleyemezsin Rabb'imin takdiri bu,böyle konuşma ne olur,isyan da etme,Rabbim sabrının karşısında sizi mükafatlandıracak hayırlı evlatlarla:sinifsinif:

turkuaz sen napıyon canım yarınmıydı senin rahim filmi
aleynam napıyım cnm bian önce mesai bitsin diye dua ediyorum:(
film yarın cnm evet
canım ben yarım saat kadarda erken gitmiştim giriş işlemi masayı hazırlamaları felan tam saatinde o masadaydım :)
yok canım erkek yok zaten hastanedede erkek hiç görmedim :)))
varsada sayılıdır zannımca
hmmm anladım cnm iyi barii ohh yerimseniben

turkuazım ALLAH yardımcın olsun

benimki biraz zor gecti İNŞALLAH seninki kolay gecer canım

Son düzenleme:
turkuazım benim diyet devam canım ama karnım cok ac

dün sebze günümdü bugünde gidiyim listeye bakıyım neler var ona göre iyiyorum

bende herşey aynı hamd olsun bugünlerimize

ohhhhhh MAŞALLAH ne güzel
gecmiş olsun canım bende donuyorum cok üşüyorum ayaklarımı bi türlü ısıtamadım

sağol canım
aslında balkona çıktım baktım dışarısı o kadar soğuk değil amma evler daha bi soğuk
bende dün akşam ısıtamadım ayaklarımı eyvahedigeldismile

turkuazım ALLAH yardımcın olsun

benimki biraz zor gecti İNŞALLAH seninki kolay gecer canım
amin cnm inş sağolasın,

turkuazım benim diyet devam canım ama karnım cok ac

dün sebze günümdü bugünde gidiyim listeye bakıyım neler var ona göre iyiyorum

bende herşey aynı hamd olsun bugünlerimize

aynen cnm Rabbim yardımcın olsun bol su iç o tokluk yapıyor...

neyse kızlar ben çıkıyorum yemeğimi yapim
eşimede gece için poğaça tarzı bişi yapim gelirim sonra opuyorumnanaktan

kızlar belki enerjik olmamınnnnnnnnnnnn nedeni sabahki soğan suyundandırrrrrrrrrrrrr...bugün başladım..inşallah rabbim şifamı bulmayı nasip eder...bebeğime kavuşturur..hepimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

kocaman kocaman merhabalar çok çok öpüldünüz opuyorumnanaktannasısınız?hepiniz iyisinizdir umarımolumunekankayizsmilehayalciğim siz daha çıtırsınız da ben 36 yaşındayım pek çıtırlık kalmadı yani zaten şu ilaçları kesip bir an önce doğuramazsam beni menapoz sitelerinde bulursunuz artıkohaoldumsmileturkuaz tatlım iyi dileklerin için çok sağol canım sizde inşallah en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz nice yaşgünleri yaparsınız :Saruboceq:bu arada evet canım yarım doz daha azalttık bunlar biraz riskli ilaçlar gerçi reçeteli değil ama yine de azar azar bırakmak gerekiyormuş o yüzden temkinli gidiyoruz kasım sonu aralık başı gibi bitecek umarımboshayallersmileebrarcığım sana da çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinopuyorumnanaktansizin de bir sürü bir sürü çocuğunuz olacak siz de ne yaşgünleri kutlayacaksınız inşallah:Saruboceq:misafirin çok rahatsız etmiş canım maalesef böyle insanlar var doğurmakla anne olunmuyor işte doğur doğur at kimsenin kimseye zarar vermeye hakkı yok ki:olmaz: neyse az hasarla atlatmışsın gülümyerimsenibenboncuk tekrar çok geçmiş olsun canım nasıl vurmuş iğneyi öyle?doktor bir şey söyledi mi?ne zaman düzelirmiş? çok sordum ama cidden merak ettim canımbilmiyorumkismilemaviciğim geçmiş olsun canım sanada genelde ilk dönemlerde olur böyle şikayetler önce bebek vücuda yabancı gelir alışamaz sonra adapte olunca şikayetlerin azalır gerçi sonra da bebek büyüyeceği için daha farklı şeyler olur da alışırsın be gülüm zaten herkeste farklı olur ben 9 ay bulantı çekmiştim mesela akannehirprenses hoşgeldin canım a.s.kardelen güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim canım atlamamaya çalışıyorum elimden geldiğinceŞeniztabi gebelik ihtimalini düşünmek zorunda doktor o yüzden ilaç veremez umarım en az sıkıntıyla atlatırsın bu dönemikaydirigubbakcemile5yumoşlar da iyi durumdadırlar umarım müsait olursan haber ver olur mu tatlım?yerimsenibenderin canım dr. a gidecekmişsin ilaç iyi gelir inşallah canım yüreğini ferah tut sen:1hug:tugcal dersler nasıl gidiyor canım Allah zihin açıklığı versin sanaolumunekankayizsmileçok yazdım ama geçmişi ancak özetleyebildim idare edin artıka.s.

anammmmmmmmm kızlar kış daha başlamadı..dikkat edin kendinizee...

kızlar bende kurana gidiyorum...orada hepimiz için dua edeceğim rabbim inşallah kabul eder....

kızlar ben adetliyim ama çok midem bulanıyo ya akşmdan beri herşyden bi tiksinti gliyo sizede oluyomu adet döneminde.

Back
X