bak dilek tutuyorum sesli deyim sizde duyun ALLAHIM SEN BİZE ELİ AYAGI SAGLIKLI BEBEKLER TEZ ZAMANDA VER RABBİM BİZİM BOYNUMUZU BÜKÜK KOYMA BİZİMDE OLSUN BEBEKLERİMİZ ONLARI TAŞIYALIM DOGURALIM ALALIM KUCAGIMIZA O İLK BAKIŞI İLK ÖPÜŞÜ İLK GÖZ GÖZE GELMEMİZİ NASİP ET EŞLERİMİZE DOGUM EDİP MUTLU OLMAYI NASİP ET BİZLER DOGUMDAN SONRA ELLERİMİZLE KUCAKLARINA VERELİM DİYELİMKİ AL BU SENİN YAVRUN NİHAYET MURADIMIZ OLDU DEYİP BİZLERLE GRUR DUYSUNLAR senağlamasenağlamasenağlama
amin amin aminnnn
selam canlarım ben geldim nasılsınız?
ben çok yorgunum ve çok gerginim ay misafirlerin 3 tane çocuğu vardı birtanesi akıllara zarardı resmen nefret ettim çocuktan ben daha böyle bişey görmedim .hele anne bukadar duyarsız umursamaz bir insan olamaz çocuğa yapma etme demedi ay öyle gerginimki kızlar evimi mahvettiler bide benim için çok değerli pikapımı hallettiler .o anda zor tuttum kendimi resmen ağlıycaktım sinirden .allahtan eşim onlar gidince yaptı .ayyy unutmak istiyorum buakşamı .ilk defa misafir gitse diye dua ettim yaa
öyleleri çok var malesef,çocuğu salıyolar bırakıyolar,ben açıktan kızıyorum çocuklara,annelerinin vurdumduymazlığı ayıp değilde,benim,evladım şöyle yapma böyle yap demem mi ayıp oluyo,varsa bi ayıp,bana yapılıyo,yani ev sahibine,arada kırılan eşyaların telafisi oluyo mu?sadece maddi değer değil,manevi değeri olan şeyleride hırpalıyo bu yaramaz çocuklar.
kardeloşu kaçırdım galiba
canım inşallah yumoşlar kocaman olmuştur doktorda sende şok olursunuz umarım
sağol canım,iki gündür,bal tarçın çörekotu,havuç,tahin ve iğne,ne bulursam aldım ki,yumoşlar büyüsün,bi tane 15 mm lik var,inş yarına büyüüş olur,tekrar çağırdı yarın.
ben de bakıyom ona.... kaydirigubbakcemile3
ben o filmin fragmanından bile korktummmmmmeyvahedigeldismile
tuğçem ay nen öyle star baya reyting aldı
ya buarada osamanımı izliyemedim off noldu özet geçsene bii
ay,o ne tatlı,ne güzel rol yapıyo,insan ancak kendi annesinin peşinden öyle ağlayabilir,maşallah yavruya,nazar değmesin.
kızlar size bişey dicem sonra mecburem kaçıcam... açık gülün....benim herif saat kurmuş beni yatırmak için kendi uyanmak için... demin saat çaldı noluyo dedi geçe geçe ne alrmı ben burda oturup dururmuşum deyü delüü herif sesleniyo içerden yatma vakti geldi diye....:roflol::roflol::roflol:
ben kaçar bebeler benimki işini çiddiye alıyo walla 15 dk sonra hatırlatma var burda olmassan gelip ben alcam ordan seni diyo... aboooo korktum kızzzz gidiyom ben hade görüşürüz....
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
derınım klomene baslıyormussun hadı hayırlısı cnm ınsallah vesılen olur
tugcalım cok güldüm esının yaptıgına ya aslında ıyı fıkırkaydirigubbakcemile3
kıdemlı kardeln cok gecmıs olsun cnm dıkkatet kendıneopuyorumnanaktan
ebrarım mısafır cocugu canından bezdırmıs

olsun gecmıs olsun cnm:1hug:
afedcıgım kırmızılar gelmıs ınsallah buay gelır mınısın hayırlısı olsun:Saruboceq:
semracıgım rüyanda hayırolsun cnm cok güzel bı rüya ınsallah bebege delalettır:Saruboceq:
hale yelız aleyna ugramıyor sanırım rastgelmedım kacgündür ıyılerdır umarım:uhm:a.s.
boncuğum,erkencisin gene maşallah,sağol güzel dileklerin için,inş.senin kardeşinde çabucak iyileşir.
kızlar sizlerden arkadaşlarıma bahsettim size selamları var cuma okumamızda sizler içinde dua edicekler rabbim kabul etsin inşallah ay ben bura baya alışmışım bakmadan geçemiyorum eşime leptap aldıralı iki yıl oldu yüzüne bile bakmıyodum bu siteye rasgele bakmıştım derdime derman ararken yani eşimde üye olsana dedi aman ne gerek var demiştim sonrada mantıklı geldi şimdi ise leptap elimden düşmüyo süpersinizzzzzzzzzzzzzzzzz
bizden ayrılmak biraz zor olur,bak ben pc nin başına yatak hazırlayıp oturdum,gerçek yatak değilde,yatak gibi konforlu bi düzensempatiksalakcinni
ayy kıyamam yaa,,inş en yakın zamnda düzelir cnm...
mavişim dikkat et kendine cnm,kaç haftalık oldu bebiş
ayyy kuzuu olsn üzülme sen kırkın çıkınca telafi edersin sen aklinialirimsmileaklinialirimsmile
ne kaaaa yüzsüzz ayoll,Allah ıslah etsin kıss
çok süper olmuş cnm ya Allah huzurunuzu bozmasın
hayıra çıksın inş,insan etikisinde kalıyor dimi bi kere bende görmüştüm gün boyu
saf saf gülümsüyordum:)
kardeloş boyun düzleşmesi nasıl oluyor bacım ben cahilim de bu konuda,Allah şifa versin tekrar
bu arada ben dün yazmıştım sen gelmeyince,önceki akşam uğramamşsın çünkü...gözünden kaçtı sanırım
aminnnn aminnnnnnnn
eboşumm misafirlerin yabancı mıydı ki? sinir olurum böyle annelere alsanaalsanasmile
neyse atlattın artık,geçmiş olsun :)
inş bitanem çok sağol,sende klomene başlıcan demek hadi hayırlısı
inş klomenle bolbol yumoş olurda gelir senin sıpaalarrr
nedense sıpalar yazmışım aklinialirimsmile hadi bakalım hayırlısıopuyorumnanaktan
zeyncim maşallah seninde az kalmş,Allah sağllıcakla kucağına almanı nasip etsin
bi avazda kurtarsın Allah...
Allah razı olsun cnm,Allah kabul etsin...
Aynen bnde araştırma yaparken buldum burayı alışkanlık yapıyor:)
elektrikli soba falan yok mu cnm,üşütmemeye çalış sıkı sıkı giyin...
canım,demekki kaçmış,seninde atlamadığını hep biliyorum zatenolumunekankayizsmile
boyun düzleşmesi nasıl bişey,bende bilmiyorum,omurilikte heralde duruşa göre şekil değişimidir.
sağol geçmiş olsun dileğin için,senin film ne gün?
canlarım bişey deyip çıkıcam benim bebegin patoloji sonuçları geldi bogulma diyolar benim gibi düşüklerde olurmuş kız bebek canlıydı karnımda bacaklarımın arasında seyire seyire öldü biliyorum ben senağlamasenağlamasenağlama yavrum dogum esnasında canlıydı ben onu dogurunca nefessiz kaldı öldü senağlamasenağlama eşim demiş dogum edince canlıymış demiş doktorda oda olabilir demiş beni çagırmış gelsin muayene ediyim demiş kızlar ya yavrum göz göre göre gittisenağlamasenağlamasenağlama allah o doktoru nasıl biliyosa öyle yapsın eşime sordum bişey dedimi diye tereyagı gibi üste çıkmışsenağlamasenağlama çok agladım sonucu duyunca benim yüzümden oldu vicdan azabı çekiyorum beni dinlemediler dikmediler yavrum gitti elleirimden ben ne yapıcam şimdi başımı nerelere vursan canım acıyo canım hemde çok allahtan geldi ama allaha gittide onu biliyorum aklıma geldikçe çıldırıyorum yavrum çok ugraştı benden ayrılmayım diye ama olmadı allahım bana sabır ver yaradanım acımı bir sen dindirebilirsin aklıma geldikçe çııldırıyot-rom ne olurdu dikselerdi eger ölseydi derdim herşeyi yaptık ama olmadı en azından biraz olsun vicdan azabı çekmezdim derdim benim için takdir böyleymiş ben bebek sahibi asla olamıcam bu gidişle haberiniz olsunmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
sevtuncum,yapma böyle,eğer o çocuğun vadesi olsa,mutlaka yaşardı,doğumla ölüm bizim elimizde değil ki,kaldı ki,sen tedbir aldın,dr dan istedin dikilmesini,onların hatası var,sen nbiye suçluluk duyuyosun,inş tekrardan hamile kalcaksın,mutlu olcaksın,nolur böyle yapma.
aleynacım bulutçum kardelencim flan cım sizlerede selamlarr....
hoşbulduk canım,nasılsın,hale nerelerdeiniye gelmiyo?
kızlar belki enerjik olmamınnnnnnnnnnnn nedeni sabahki soğan suyundandırrrrrrrrrrrrr...bugün başladım..inşallah rabbim şifamı bulmayı nasip eder...bebeğime kavuşturur..hepimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
şifa olsun bulutcum.:CüvCüv::ecrin_bebek:
kocaman kocaman merhabalar çok çok öpüldünüz opuyorumnanaktannasısınız?hepiniz iyisinizdir umarımolumunekankayizsmilehayalciğim siz daha çıtırsınız da ben 36 yaşındayım pek çıtırlık kalmadı yani zaten şu ilaçları kesip bir an önce doğuramazsam beni menapoz sitelerinde bulursunuz artıkohaoldumsmileturkuaz tatlım iyi dileklerin için çok sağol canım sizde inşallah en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz nice yaşgünleri yaparsınız :Saruboceq:bu arada evet canım yarım doz daha azalttık bunlar biraz riskli ilaçlar gerçi reçeteli değil ama yine de azar azar bırakmak gerekiyormuş o yüzden temkinli gidiyoruz kasım sonu aralık başı gibi bitecek umarımboshayallersmileebrarcığım sana da çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinopuyorumnanaktansizin de bir sürü bir sürü çocuğunuz olacak siz de ne yaşgünleri kutlayacaksınız inşallah:Saruboceq:misafirin çok rahatsız etmiş canım maalesef böyle insanlar var doğurmakla anne olunmuyor işte doğur doğur at kimsenin kimseye zarar vermeye hakkı yok ki

lmaz: neyse az hasarla atlatmışsın gülümyerimsenibenboncuk tekrar çok geçmiş olsun canım nasıl vurmuş iğneyi öyle?doktor bir şey söyledi mi?ne zaman düzelirmiş? çok sordum ama cidden merak ettim canımbilmiyorumkismilemaviciğim geçmiş olsun canım sanada genelde ilk dönemlerde olur böyle şikayetler önce bebek vücuda yabancı gelir alışamaz sonra adapte olunca şikayetlerin azalır gerçi sonra da bebek büyüyeceği için daha farklı şeyler olur da alışırsın be gülüm zaten herkeste farklı olur ben 9 ay bulantı çekmiştim mesela akannehirprenses hoşgeldin canım a.s.kardelen güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim canım atlamamaya çalışıyorum elimden geldiğinceŞeniztabi gebelik ihtimalini düşünmek zorunda doktor o yüzden ilaç veremez umarım en az sıkıntıyla atlatırsın bu dönemikaydirigubbakcemile5yumoşlar da iyi durumdadırlar umarım müsait olursan haber ver olur mu tatlım?yerimsenibenderin canım dr. a gidecekmişsin ilaç iyi gelir inşallah canım yüreğini ferah tut sen:1hug:tugcal dersler nasıl gidiyor canım Allah zihin açıklığı versin sanaolumunekankayizsmileçok yazdım ama geçmişi ancak özetleyebildim idare edin artıka.s.
flancım,sağolasın,yumoşum var,büyümüş,inşkaliteli olurda,döllenir bu defa,dua edin hepiniz.