• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canlarım benim göğüslerim çok sızlıyo buna bi çare yok herhalde
ya benim bünyem çok hassas tüm belirtleri yaşıyorum valla
hamile kalmadanda yaşamıştım hepsini ama ben öyle olmasını istediğim için diye düşünmüştüm

ay canım ya malesef çaresi yok ama rahat sütyenler takarsan çok daha rahat olur penyelerden filan

hatta evde hiç takamıyorum iştede idare ediyorum
senin dediğin gibi yapayım o zaman canım hiç aklıma gelmemiştı
Allah razı olsun

evet evde takma zaten işdede penyelerden al onlarla idare et
ama birmüddet sonra okadar acısı kalmıyo
cümlemizden razı olsun inş.

mavi2505, pelin67 kızlar sizede merhaba.dün gece rüyamda gelinlik giydim manasını bilen varmı

pelinim şimdide başka yere gidiyosun demek leyleği havada gördün kuzum
olsun tadını çıkar sonra bütün kış evde olursun heralde

mavi2505, pelin67 kızlar sizede merhaba.dün gece rüyamda gelinlik giydim manasını bilen varmı

merhaba canım nasılsın...gelinlik giymek hamile kalmaya işaretmiş ama bende cok gelinlik giyiyorum rüyamda bi türlü hamile kalamadım... hayırlara gitsin rüyan kardelencim...

iiyim kızlarr

ebrarım nolsun kızı zar zor uyuttum şöle bi bakınıym dedim kociş hasta yatıyo bi yandan ona bakıyorum bi yandan uykusuzluk mahvolmuş durumdayımmm

siz nasılsınız nasıl gidiyoo gökçem de daha iyiymiş çok şükür konuşabildinmi tekraarr
derini göremiyorum bu ara ona da slm sölersin benden cnm

canım gelinlik genelde murada yorumlanıyo
çoğunluklada bebeğe galiba seninki yolda :CüvCüv::Saruboceq:

elinden bal damlıyo canım inşallah öyledir.bekarkende görmüştüm.sonra evlendim bu seferde muradım gerçekleşir inşallah.cümleten hepimizinki tabiii:CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq:

pelinim şimdide başka yere gidiyosun demek leyleği havada gördün kuzum
olsun tadını çıkar sonra bütün kış evde olursun heralde

evet canım kac aydır evdeydim cok canım sıkılıyodu kocişte izin vermişken gezeyim dedim ebrarım zaten soguklarda geliyohep evde oturcam bundan sonra...kaydirigubbakcemile4

iiyim kızlarr

ebrarım nolsun kızı zar zor uyuttum şöle bi bakınıym dedim kociş hasta yatıyo bi yandan ona bakıyorum bi yandan uykusuzluk mahvolmuş durumdayımmm

siz nasılsınız nasıl gidiyoo gökçem de daha iyiymiş çok şükür konuşabildinmi tekraarr
derini göremiyorum bu ara ona da slm sölersin benden cnm

ay canım ya allah kolaylık versin
eşinede çok geçmiş olsun demek ufaklık uyumuyo ya bubekler niye böyle bilmemki mışıl mışıl uyumak varken :1::1:sağlık olsunda geçicek bugünlerde
gökcemle ikigün oldu görüşeli iyiydi
derinim geliyo ama oda yoğun ya çalıştığı için zor yetişiyo kuzum selamını iletirim canım

neyse kızçeler ben kaçayım mutfak dolaplarını dökmüştüm herşeyi dışarı çıkardım hava alsın kurusun diye onu halledeyim sonrada dizim başlar
gece gelirim öpüyorum hepicinizi

ya kızlar bende cok gelinlik giyiyorum rüyamda hatta başkalarıda beni gelinlik giymiş olarak görüyo ama bi turlu muradıma eremedim inş bundan sonra ererim...:ecrin_bebek::emir_bebek:

elinden bal damlıyo canım inşallah öyledir.bekarkende görmüştüm.sonra evlendim bu seferde muradım gerçekleşir inşallah.cümleten hepimizinki tabiii:CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq:
ayy canım inşallah yaa olucak tabi allahımın iznyle
hepimiz bigün anne olucaz
evet canım kac aydır evdeydim cok canım sıkılıyodu kocişte izin vermişken gezeyim dedim ebrarım zaten soguklarda geliyohep evde oturcam bundan sonra...kaydirigubbakcemile4

evet pelinim çok haklısın boşver fırsat bu fırsat sonra belkim bebiş gelir hiçbiyere gidemezsin :Saruboceq:

neyse kızçeler ben kaçayım mutfak dolaplarını dökmüştüm herşeyi dışarı çıkardım hava alsın kurusun diye onu halledeyim sonrada dizim başlar
gece gelirim öpüyorum hepicinizi

güle güle canım kolay gelsin bende dizim başlayınca cıkcam...

ay evet yaa biz uykuya hasretiz onlar da bulmuşlar rahatlığı da uyumuyorlar yaaa hayret bişiy vallaa:))

bu arada geçen gece bende gelinlik giydiğimi gördüm murat demekmiymiş hayırlısı olsun bakalım:)

Back
X