• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

okudum canım sağol.Önümüzdeki hafta kadın doğumcuyla görüşüyüm sonra endokrine gidicem inşallah.ya gitmem gereken çok bölüm var hangisine gitsem önce bilmiyorum.bide hematoloğa gitmem lazım.:bbo:Çok işim var çoook.Canımda hiç istemiyo artık doktorlara gitmeyi.Masraflarıda ayrı.Hepsi 200 er liradan 600 lira.Eşim artık keşke doktor olsaymışım demeye başladı:roflol::roflol:

hepimiz öyle canım dr dr gezmekten beni burdaki tüm doktorlar tanıyor walla helek tüm jinekologlara kesin gitmişimdir... naparsın herşey bebek için katlanıyoruz bi de eşlerimizde....

ben galiba görünmez oldum kimse beni görmüyo galiba mafoldumbenmafoldumben
gülüm gördüm seni nasılsın???

selam kızlar maşallah kalabalığız
TURKUAZIN filmi çok güzel geçmiş her şey yolundaymış tüler açıkmış haber veriyim dedim .

şimdi çıkmam gerek kociş izinli ve biz daha yeni kahvaltı yapıcaz .hepinizi çok öptüm canlarım
buarada başım hala ağrıyo nasıl geçicek bilmiyorum
günaydın ebrarım afiyet olsun size de... turkuazın sonuçların güzel çıkmasına çok sevimdimn....

kardelenım bırısınde hafıf tıkanıklık varya cnm bırı acık dıgerınde kesıntılı dolum gözlendı belkı fayda eder vesıle olur dıye umut arıyorum cnm yoruldum artık bakalım zaman ne gösterıcek
boncuğum sen hafif tıkanıklığı hiç takma canım kafana niye dersen diğer tüpün açıkmış işte ne güzel beni biliyorsun tek tüpüm var 2 kez hamile kaldım canım...Allah bazı organlarımız çift yaratmış ki birini kaybedersek diğeriyle hayatımızı devam ettirelim diye... böbrek gibi tüp gibi göz gibi el kol gibi... üzülme hiç senin o kürleri yapmana hiç gerek yok balım inşallah aşılama tutacak ilk sefer de miniğin konacak göbüşüne....

kızlar bu arada bişey öğrendim...ne kadar doğru bilemem ama kadınlarda bir ay sağdan bir ay da soldan yumurtlama oluyomuş.... benim sağ tüp yok ya geçen ay sağdan yumurtladım heralde gebelik olmadı... bu demekki bu ay soldan geliyo benim yumoş inşallah bu ay tuttururuz yoksa bu varsayıma göre 2 ay da beklemem gerekecekkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ben galiba görünmez oldum kimse beni görmüyo galiba mafoldumbenmafoldumben
gördüm bacım,gördüm,nasılsın bakalım?
okudum canım sağol.Önümüzdeki hafta kadın doğumcuyla görüşüyüm sonra endokrine gidicem inşallah.ya gitmem gereken çok bölüm var hangisine gitsem önce bilmiyorum.bide hematoloğa gitmem lazım.:bbo:Çok işim var çoook.Canımda hiç istemiyo artık doktorlara gitmeyi.Masraflarıda ayrı.Hepsi 200 er liradan 600 lira.Eşim artık keşke doktor olsaymışım demeye başladı:roflol::roflol:
delikafaduldendelikafaduldengerçekten bize bi dr koca gerekmiş.delikafadulden
selam kızlar maşallah kalabalığız
TURKUAZIN filmi çok güzel geçmiş her şey yolundaymış tüler açıkmış haber veriyim dedim .

şimdi çıkmam gerek kociş izinli ve biz daha yeni kahvaltı yapıcaz .hepinizi çok öptüm canlarım
buarada başım hala ağrıyo nasıl geçicek bilmiyorum
kanka maşallah diyorum,başkada dmeiyorum.kaydirigubbakcemile3

kardelenım bırısınde hafıf tıkanıklık varya cnm bırı acık dıgerınde kesıntılı dolum gözlendı belkı fayda eder vesıle olur dıye umut arıyorum cnm yoruldum artık bakalım zaman ne gösterıcek
geçiş olmuş ya,çok önemsencek bi durum değil,inş.çok kısa zamanda hamile kalcaksın boncuğum.
buarada tutişimin hepinize selamı vardı
ve aleyküm selam,çok sevindim tutiş adına.hihoyyyt

kardelencim ben dün streslimiydim ya hatırlamıyorum inanki.Bazen geliyolar da gerçi.Ama iyiyim yok ya.Hayat herşeye rağmen güzel.Hep istediklerimize odaklanıp bazen yaşadığımız güzel anları kaçırıyoruz.Hayat yaşadığımız andan ibaret.Dün yok yarın yaşanmadı o zaman yaşasın bugüüüüüüünsositososito

kızlar ben kaçarkaydirigubbakcemile4 biraz işim var onları halledeyim:hulya:

ınsallah hep ıstedıgın yerden yumurtlarsın tugcalım
kız bıde allahmı söylettı asılamaya daha 4 ay var:)sımıd 3 ay catlatma denıcez bakalım ınsallah gerek kalmaz ama 4 aya razıyım cnm ınsallah yakındır bebişlerımızın gelmesı:Saruboceq:

kardelencim ben dün streslimiydim ya hatırlamıyorum inanki.Bazen geliyolar da gerçi.Ama iyiyim yok ya.Hayat herşeye rağmen güzel.Hep istediklerimize odaklanıp bazen yaşadığımız güzel anları kaçırıyoruz.Hayat yaşadığımız andan ibaret.Dün yok yarın yaşanmadı o zaman yaşasın bugüüüüüüünsositososito

işte buduralkisalkisalkis alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5 kesinlikle katılıyorum sana....

ınsallah hep ıstedıgın yerden yumurtlarsın tugcalım
kız bıde allahmı söylettı asılamaya daha 4 ay var:)sımıd 3 ay catlatma denıcez bakalım ınsallah gerek kalmaz ama 4 aya razıyım cnm ınsallah yakındır bebişlerımızın gelmesı:Saruboceq:
aşılamayla çatlatma aynı şey değil mi yavrıum ben ondan öyle dedim.... :sinifsinif:

kızlar bu arada bişey öğrendim...ne kadar doğru bilemem ama kadınlarda bir ay sağdan bir ay da soldan yumurtlama oluyomuş.... benim sağ tüp yok ya geçen ay sağdan yumurtladım heralde gebelik olmadı... bu demekki bu ay soldan geliyo benim yumoş inşallah bu ay tuttururuz yoksa bu varsayıma göre 2 ay da beklemem gerekecekkaydirigubbakcemile3

bu varsayıma göre,benim bu ay soldan yumurtlamam gerekti,hatta yumurtladımda,ama kayboldu,şu anki sağ tarafta ama.geçen ay dersen,bi önceki ay gene takipteydim ya,o zaman soldaydı.

işte buduralkisalkisalkis alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5 kesinlikle katılıyorum sana....

ay dimi ama bizim ömrümüz böylemi geçcek ya bana fenalık geldi.Yaşıyorum nefes alıyorum sevdiklerim yanımda.Şükürler olsuuuuuun:Saruboceq::Saruboceq:

değil tabeee bende ki de afedersin cahillik oldu... neyse ben çatlatma demek istediydim aslında... klomen kullancan ya ondan bahsetmiştim yani... hatlar karıştı bendedelikafadulden:1shok:sırnaşık şeykafamçokkarıştı

Son düzenleme:
bu varsayıma göre,benim bu ay soldan yumurtlamam gerekti,hatta yumurtladımda,ama kayboldu,şu anki sağ tarafta ama.geçen ay dersen,bi önceki ay gene takipteydim ya,o zaman soldaydı.

hahahah 8 bilinmeyenli denklem gibi yazmışsın balımdelikafaduldenkafamçokkarıştı

evet canım,aslında hep bu felsefeyle yaşamalıyız.

kızlar ben kaçarkaydirigubbakcemile4 biraz işim var onları halledeyim:hulya:

güle güle flancım.

o zaman bu varsayım doğru oluyo dimi 2 ay önce soldan geçen ay sağdan şimdi soldan... doğru mu anladım???

Back
X