• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar ben çıkıyorum çok gevezelik ettim... akşama bitirmem gereken ders var çünkü akşam 2 tane dizim var gidip bitireyim sonra bir yemek yapayım... öptüm sizi şimdilik kızlar görüşürüzzzz:3:

kızlar ben çıkıyorum çok gevezelik ettim... akşama bitirmem gereken ders var çünkü akşam 2 tane dizim var gidip bitireyim sonra bir yemek yapayım... öptüm sizi şimdilik kızlar görüşürüzzzz:3:

güle güle canım,koley gele.

ah bie netten düşmesem nasıl oldugumu dicemde habira düşüyorum niden acaba:roflol::roflol: dünden beri moralim çok bozuk allahtan eşim beni götürmemiş hastaneye benim doktorr bebegin bogularak öldügünü demiştiya bebek karnımda degil dışarı çıkınca çigerleri gelişmedigi için hava alamayınca öldügünü demiş anlıcagınız bebekte bir sorun yok folik plas içsin demiş 3 ay hamile kalanakadarda içebilir demiş bide eşime eger bebegi ne zaman düşünürseniz ben burdayım kaldıgımız yerden devam ederiz demiş eşim dedi laf bile atmadım adamın üstüne atlıcaktım dedi :çok üzgünüm::çok üzgünüm: demiş 3 hamilelikte dikilicek rahim yılmak yok devam bebege demiş eşimde dediki kör şeytan demiş adama bir dak agzını burnunu hallat eşim demiş sana okadar eşim dedi dik diye sana güvendik 10 sene sonra yavrumuzu kucagımıza alıcagımıza topraga verdik demiş:çok üzgünüm::çok üzgünüm: hadi ben vazgeçtim eşim ne yapsın hep diyo demiş özledim çok özledim diye şimdide sen bana dikilicek diyosun demiş :oklava::oklava::oklava: neymiş efendim iltaap olucakmış olsaydı dikilseydi en azından eşim in psikolojısı bozulmazdı demiş sen sinir ol adamın tut yakasından adamı zor almışlar eşimin elinden demiş herşey allahtan boynum kıldan ince demiş eger senin hatan olduysa allaha havale ettim seni demiş bizim cigerimiz yandı allah seni nasıl biliyosa öyle yapsın demiş:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bende değil anacım,iki ay önce soldan,geçen ay sağdan,bu ay da sağdandelikafadulden

o zaman bu varsayım doğru değil demekki rahatladım ayol.... Allah büyük balım inşallah benimkiler hep soldan gelir o zaman dua ediim ben bunun için de... Allahım benim yumoşlarımı soldan büyüt de döllensinler.....:Saruboceq:

Benim komşum var çift rahimli.Bi rahmi çalışmıyomuş hiç.4 kez 8 aylık bebeklerini doğurmuş hepside ölmüş.Doktorlar artık gebelik düşünme herkes anne olamaz demiş.Ama o yılmamış 5.kez hamile kalmış ve o da hiç çalışmayan diğer rahminde oluşmuş.O da 7.5 aylık doğmuş ama sağlıklı maşallah şimdi anaokuluna gidiyo.Yani Allah dilediğinde olmazlar olur tutmazlar tutar.

gördüm bacım,gördüm,nasılsın bakalım?

delikafaduldendelikafaduldengerçekten bize bi dr koca gerekmiş.delikafadulden

kanka maşallah diyorum,başkada dmeiyorum.kaydirigubbakcemile3

geçiş olmuş ya,çok önemsencek bi durum değil,inş.çok kısa zamanda hamile kalcaksın boncuğum.

ve aleyküm selam,çok sevindim tutiş adına.hihoyyyt

tesekkür ederım kardelenım ınsallah hepımız en kısa zamanda kalırız hamıs:Saruboceq:

o zaman bu varsayım doğru değil demekki rahatladım ayol.... Allah büyük balım inşallah benimkiler hep soldan gelir o zaman dua ediim ben bunun için de... Allahım benim yumoşlarımı soldan büyüt de döllensinler.....:Saruboceq:

Benim komşum var çift rahimli.Bi rahmi çalışmıyomuş hiç.4 kez 8 aylık bebeklerini doğurmuş hepside ölmüş.Doktorlar artık gebelik düşünme herkes anne olamaz demiş.Ama o yılmamış 5.kez hamile kalmış ve o da hiç çalışmayan diğer rahminde oluşmuş.O da 7.5 aylık doğmuş ama sağlıklı maşallah şimdi anaokuluna gidiyo.Yani Allah dilediğinde olmazlar olur tutmazlar tutar.
ben yazıcaktım ama kardelen çok güzel anlatmış yaşanmış bi olayla.
ALLAHIN DEDİĞİ OLUR.
sağol tugcalım kib ıyı dersler sanaopuyorumnanaktan
kızlar bende kacıyorum allaha emanet olunopuyorumnanaktan

güle güle canım,sende ALLAHA emanetsin.

kız nasıl bir doktormuş evlat hasretiyle yanan bir anneye öyle denirmi suratına öyle doktorları evire çevire dövücen he :oklava::oklava: benim bir arkadaşım vardı doktora gitmiş demiş doktor sen hamile kalamazsın deyince benim arkadaşımın psikilojısi bozuldu sen demiş hamile kal ben doktorlugu bırakırım demiş allahın işi buya sen hastaneye git bide ne görsün o doktor ogluna 6 aylık hamile bizimki ozaman demiş bak hamıleyim senin yüzünden intiharı bile düşündüm demiş bırak doktorlugu demiş bizimki başlamış bagırmaya zor susturmuşlar arkadaşımı çok sinir olurum öyle doktorlara allahtan ümit kesilmez hiç bir zaman ben onu bilirim onu söylerim:lepi::lepi::lepi:

kız nasıl bir doktormuş evlat hasretiyle yanan bir anneye öyle denirmi suratına öyle doktorları evire çevire dövücen he :oklava::oklava: benim bir arkadaşım vardı doktora gitmiş demiş doktor sen hamile kalamazsın deyince benim arkadaşımın psikilojısi bozuldu sen demiş hamile kal ben doktorlugu bırakırım demiş allahın işi buya sen hastaneye git bide ne görsün o doktor ogluna 6 aylık hamile bizimki ozaman demiş bak hamıleyim senin yüzünden intiharı bile düşündüm demiş bırak doktorlugu demiş bizimki başlamış bagırmaya zor susturmuşlar arkadaşımı çok sinir olurum öyle doktorlara allahtan ümit kesilmez hiç bir zaman ben onu bilirim onu söylerim:lepi::lepi::lepi:

öyle ya Allah vicdan versin.Hani bi hikaye varya adam oğluna demiş ben sana müdür olamazsın demedim adam olamazsın dedim diye.Bazıları o cinsten.Hem de daha kadın sezeryandan çıkmış bebeğinin yine öldüğünü öğrenmiş o durumda demiş bunu düşün.kötükedihüso

öyle ya Allah vicdan versin.Hani bi hikaye varya adam oğluna demiş ben sana müdür olamazsın demedim adam olamazsın dedim diye.Bazıları o cinsten.Hem de daha kadın sezeryandan çıkmış bebeğinin yine öldüğünü öğrenmiş o durumda demiş bunu düşün.kötükedihüso

kız nerdeymiş bu doktor gidelim benim doktoruda önüne katalım evire çevire dövelim :mymeka::mymeka::mymeka:

Back
X