Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman bu varsayım doğru oluyo dimi 2 ay önce soldan geçen ay sağdan şimdi soldan... doğru mu anladım???
öyle tabi canım Allah büyük... biz artık işi deliliğe vurduk Rabbim bilir nerden olcağını ne zaman olcağını....sizin bu hesaplardan öte bi hesap sahibi var kızlar rahat olun bence.
kızlar ben çıkıyorum çok gevezelik ettim... akşama bitirmem gereken ders var çünkü akşam 2 tane dizim var gidip bitireyim sonra bir yemek yapayım... öptüm sizi şimdilik kızlar görüşürüzzzz![]()
bende değil anacım,iki ay önce soldan,geçen ay sağdan,bu ay da sağdandelikafadulden
gördüm bacım,gördüm,nasılsın bakalım?
delikafaduldendelikafaduldengerçekten bize bi dr koca gerekmiş.delikafadulden
kanka maşallah diyorum,başkada dmeiyorum.kaydirigubbakcemile3
geçiş olmuş ya,çok önemsencek bi durum değil,inş.çok kısa zamanda hamile kalcaksın boncuğum.
ve aleyküm selam,çok sevindim tutiş adına.hihoyyyt
o zaman bu varsayım doğru değil demekki rahatladım ayol.... Allah büyük balım inşallah benimkiler hep soldan gelir o zaman dua ediim ben bunun için de... Allahım benim yumoşlarımı soldan büyüt de döllensinler.....:Saruboceq:
ben yazıcaktım ama kardelen çok güzel anlatmış yaşanmış bi olayla.Benim komşum var çift rahimli.Bi rahmi çalışmıyomuş hiç.4 kez 8 aylık bebeklerini doğurmuş hepside ölmüş.Doktorlar artık gebelik düşünme herkes anne olamaz demiş.Ama o yılmamış 5.kez hamile kalmış ve o da hiç çalışmayan diğer rahminde oluşmuş.O da 7.5 aylık doğmuş ama sağlıklı maşallah şimdi anaokuluna gidiyo.Yani Allah dilediğinde olmazlar olur tutmazlar tutar.
sağol tugcalım kib ıyı dersler sanaopuyorumnanaktan
kızlar bende kacıyorum allaha emanet olunopuyorumnanaktan
kız nasıl bir doktormuş evlat hasretiyle yanan bir anneye öyle denirmi suratına öyle doktorları evire çevire dövücen heBenim komşum var çift rahimli.Bi rahmi çalışmıyomuş hiç.4 kez 8 aylık bebeklerini doğurmuş hepside ölmüş.Doktorlar artık gebelik düşünme herkes anne olamaz demiş.Ama o yılmamış 5.kez hamile kalmış ve o da hiç çalışmayan diğer rahminde oluşmuş.O da 7.5 aylık doğmuş ama sağlıklı maşallah şimdi anaokuluna gidiyo.Yani Allah dilediğinde olmazlar olur tutmazlar tutar.
kız nasıl bir doktormuş evlat hasretiyle yanan bir anneye öyle denirmi suratına öyle doktorları evire çevire dövücen heklava:
klava: benim bir arkadaşım vardı doktora gitmiş demiş doktor sen hamile kalamazsın deyince benim arkadaşımın psikilojısi bozuldu sen demiş hamile kal ben doktorlugu bırakırım demiş allahın işi buya sen hastaneye git bide ne görsün o doktor ogluna 6 aylık hamile bizimki ozaman demiş bak hamıleyim senin yüzünden intiharı bile düşündüm demiş bırak doktorlugu demiş bizimki başlamış bagırmaya zor susturmuşlar arkadaşımı çok sinir olurum öyle doktorlara allahtan ümit kesilmez hiç bir zaman ben onu bilirim onu söylerim:lepi::lepi::lepi:
mrb kızlar,,,
birazdan ölçüye çıkcam.
öyle ya Allah vicdan versin.Hani bi hikaye varya adam oğluna demiş ben sana müdür olamazsın demedim adam olamazsın dedim diye.Bazıları o cinsten.Hem de daha kadın sezeryandan çıkmış bebeğinin yine öldüğünü öğrenmiş o durumda demiş bunu düşün.kötükedihüso
mrb kızlar,,,
birazdan ölçüye çıkcam.
ben çıkıyorum sonra girerim işlerim var allaha emanet olun olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile