• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

esselam kızlar
ebrarım ben duayı okudum canım haber vereyim dedim dışarı çıkıyoruz belki geç dönerim
allahım kabul etsin vesile etsin inşlhh

ALEYNA için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
HAYAL.........................30bitti
DERİN..........................30bitti
TUĞÇE.........................30bitti
BONCUK......................30bitti
DERDA.........................20
TURKUAZ......................20bitti
KARDELEN49...............20bitti
NANELİŞKR..................20bitti
SAMYELİ......................20bitti
EBRAR..........................20bitti
BİRSEN........................13
AYŞEN.........................20bitti
MAVİŞ..........................20bitti
FLAN............................20bitti
listemiz tamamdır
duamız perşembe akşamı

Son düzenleme:
ınsallah hep ıstedıgın yerden yumurtlarsın tugcalım
kız bıde allahmı söylettı asılamaya daha 4 ay var:)sımıd 3 ay catlatma denıcez bakalım ınsallah gerek kalmaz ama 4 aya razıyım cnm ınsallah yakındır bebişlerımızın gelmesı:Saruboceq:
boncugumm sonuçun çok iyi kafana takma şükür biri tamamen açıkk biride haififmiş inşallah en kısa zamanda hamile kalacan balımm inşallahh stress yapmaa bence sevinn ben çok sevindim valla inşallahh en kısa zamanda hamiş kalacan sende bi tanemm
selam kızlar maşallah kalabalığız
TURKUAZIN filmi çok güzel geçmiş her şey yolundaymış tüler açıkmış haber veriyim dedim .

şimdi çıkmam gerek kociş izinli ve biz daha yeni kahvaltı yapıcaz .hepinizi çok öptüm canlarım
buarada başım hala ağrıyo nasıl geçicek bilmiyorum
ebrarımmm kuzummm nasılsın canımm görüşemedikk yaaa

turkazıma çok sevindimm rabbinm inşallah en kısa zamanda bebişini yollasınn
kardelenım bırısınde hafıf tıkanıklık varya cnm bırı acık dıgerınde kesıntılı dolum gözlendı belkı fayda eder vesıle olur dıye umut arıyorum cnm yoruldum artık bakalım zaman ne gösterıcek
kuzummm sonucunn iyii sakın stres yapma inşallahh hemencik kalacan hamile balımmm
hayal nere kayboldu ya:gitme:
kuzummm komşu geldi kahve içtikk düşmüşüm netten
kızlar arkadas cvp yazmıs
slm canım bebeişim dogdu allaha şükür ben maydanoz kaynattım buharında oturdum papatya kaynattım buharında oturdum bunlara adetten sonra yaptım ama kaplıcaya gittim adacayı yagı sürdüm viks sürdüm biraz yakıyor ama katlandım artık brokoli kaynattım içtim ibrahim saraçoglu sitesinden brokoli kürü yazarsan bulursun bunları yaptım 500 yasın okutuyordum yarısında hamile kalmısım Allah sizde nasip etsin inşallah en kısa zamanda

boncugumm kuzumm paylaştıgınn içinn çokk teşekkür ederimm canım benimm deneyecemm şimdi diyer otlara başladım onları kullanırkende gene kuyuyaa atmaya başladım viksii anlyamadım canımm onuda pamuga sürüpmü koymuşş kuyuya acaba
rabbim saglıkla bebişini bütüymek nasip etsin inşallahh
rabbimm tez zamanda bizlere versinn mücizelerr inşallahhhhhhhhh gelsinn artıkınnnnnnnnn

selam kızlar ben tekrardan geldim azcık geçmişe bakıyım neler kaynattınız

kuzummmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnn geçmişş olsun başınn agrımızzz tatlımmm
şimdi nasılsınn kuzucummm iyimisin

bu arada duayı okudum ben rabbimm kabul buyursunn aleyynama nur topuu gibi ikizlerrr nasippp etsinnn rabbimm versinn ikizleridee başını kaşıyacak vakti olmasınn inşallahhhhhhhhh

bu arada duayı okudum ben rabbimm kabul buyursunn aleyynama nur topuu gibi ikizlerrr nasippp etsinnn rabbimm versinn ikizleridee başını kaşıyacak vakti olmasınn inşallahhhhhhhhh

amin amin amin opuyorumnanaktan

BONCUĞUM tekrardan çok geçmiş olsun kuzum inşallah fizik tedavi iyi gelir tatlım .okulu iyileşsinde devam eder yeterki sağlığı iyi olsun canım .buarada saol geçmiş olsun dileklerin için .karşılaşamıyoruz özledim seni opuyorumnanaktan
FLANCIM valla işimiz çok zor ya doktorlara verdiğimiz paranın haddi hesabı yok aman napalım başka dertler olmasında buyüzden verelim
TUĞÇEM kuzum özledim bebişim derslerin nasıl seni yazılı yapıcam ona göre iyi çalış yerimseniben
HAYALİM çok geçmiş olsun canım geldimi üst üste geliyo çokda zordur taş düşürmek allahım iyi etsin .sen nasılsın?duayı okumuşmuydun kuzum
KARDELOŞUM sen nasılsın yumoşları büyütmeye çalışıyosun değilmi?buarada yine gerginsin galiba şutedavilerin bitsede gerginlikde bitse yerimsenibenopuyorumnanaktanbuarada maşallah demişsin ama sabah gün ışıyınca yatarsan öyle olur kuzum ama başım hala çok ağrıyoya
SEMRACIM doktora gitmişsin inşallah müjdeyle gelirsin kuzum .allah gönlüne göre versin
ALEYNAM sende cee diyip kaçmışsın nasılsın tatlışım?
HALEM hastaymış çok geçmiş olsun kuzuma
AFEDİM sen nasılsın canım ?bulantın varmı hala?
DERİNİŞKOM öpüyorum seni canom gece görüşemedik özledim
SEVTUNCUM yine üzülüyosun yapma böyle canım takdiri ilahı rabbim tez vakitte yollasın minişini tekrardan

kardelenimm kuzumm çıkmışınnn komşumm baskına geldii kahve içtikk açıktıı dsayfa düşmüşüm netten

tabiii kuzumm verelimm sana ikizlerii kalsınlarr 2 günn ama arama sakınn gelin alın bunlarrııı ben dayanamıyuomm yaramazlıklarına diyee

dün erkek olan kaşla göz arasında git wc ye alaturka wc leri otur taşına bi güzell sür ellerini her yanına delige allahım ablam diyokki bi gördümm şurum döndü kaşla göz arası yapıyorlarrr ne yapacaklarsaaa çokk fenalarrr çokkk zapdetmekk çok zorrr kaç kişi peşlerinde dönüyozz zapdemiyozz

saol kuzum ben iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın bitanem
ya çok özledim seni gel bi hasret giderelim ŞenizŞeniz
ağzına sağlık canım ekledim
amin aleynama nur topu gibi evlatlar versin katından :Saruboceq:

abla yine bi ceeeeeee diyorum

nasılsın canım başın agrıyomuş gecmiş olsun hayurdur İNŞALLAH

kız nereye bakıyım özledim seni canım gel senide öpeyim ŞenizŞeniz
ya sorma akşamdan beri böyleyim sabah kalktım daha fenayım
ağrı kesici alıcam yapıcak bişey yok
sen naaptın canım iyisinmi

saol kuzum ben iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın bitanem
ya çok özledim seni gel bi hasret giderelim ŞenizŞeniz
ağzına sağlık canım ekledim
amin aleynama nur topu gibi evlatlar versin katından :Saruboceq:

valla bende özledimm kuzummm iyiyim birazdagh kuzumm gidecektim ablama bu gün gene gidemedim kaldı annem yanında dedim az önce aradım ben yarın gelim az evleri toplayayımm kalayım evde dedim yarın gidecem işte napimm balımm

gell öpemmm öpemmm hasret giderekk

derinimm napıyoo canımm iyimii geçmişe bakmaya fırsatım olmadı kuzumm
halemm nasıll iyimii

yelizden haberr yokmu halennn

aleyküm selam canım hoşgeldinnn vala bende şimdi sanaaa ezan okunuyooo duamıı ettimm bedduamıı bilmiyomm hahahaha

ikizz versinde başınıı kaşıcak vaktinn olmasınnn inşallahhhh hahaha

nasılsın canımm

ahhhhhh böyle bedduaya can kurban sen et canım böyle beddualar bize

cok sagol böyle güzel dua ettiyin için canım amin bütün kalbimle amin diyorum

Back
X