- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boncugumm sonuçun çok iyi kafana takma şükür biri tamamen açıkk biride haififmiş inşallah en kısa zamanda hamile kalacan balımm inşallahh stress yapmaa bence sevinn ben çok sevindim valla inşallahh en kısa zamanda hamiş kalacan sende bi tanemmınsallah hep ıstedıgın yerden yumurtlarsın tugcalım
kız bıde allahmı söylettı asılamaya daha 4 ay var:)sımıd 3 ay catlatma denıcez bakalım ınsallah gerek kalmaz ama 4 aya razıyım cnm ınsallah yakındır bebişlerımızın gelmesı:Saruboceq:
ebrarımmm kuzummm nasılsın canımm görüşemedikk yaaaselam kızlar maşallah kalabalığız
TURKUAZIN filmi çok güzel geçmiş her şey yolundaymış tüler açıkmış haber veriyim dedim .
şimdi çıkmam gerek kociş izinli ve biz daha yeni kahvaltı yapıcaz .hepinizi çok öptüm canlarım
buarada başım hala ağrıyo nasıl geçicek bilmiyorum
kuzummm sonucunn iyii sakın stres yapma inşallahh hemencik kalacan hamile balımmmkardelenım bırısınde hafıf tıkanıklık varya cnm bırı acık dıgerınde kesıntılı dolum gözlendı belkı fayda eder vesıle olur dıye umut arıyorum cnm yoruldum artık bakalım zaman ne gösterıcek
kuzummm komşu geldi kahve içtikk düşmüşüm nettenhayal nere kayboldu ya:gitme:
kızlar arkadas cvp yazmıs
slm canım bebeişim dogdu allaha şükür ben maydanoz kaynattım buharında oturdum papatya kaynattım buharında oturdum bunlara adetten sonra yaptım ama kaplıcaya gittim adacayı yagı sürdüm viks sürdüm biraz yakıyor ama katlandım artık brokoli kaynattım içtim ibrahim saraçoglu sitesinden brokoli kürü yazarsan bulursun bunları yaptım 500 yasın okutuyordum yarısında hamile kalmısım Allah sizde nasip etsin inşallah en kısa zamanda
selam kızlar ben tekrardan geldim azcık geçmişe bakıyım neler kaynattınız
kuzummmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnn geçmişş olsun başınn agrımızzz tatlımmm
şimdi nasılsınn kuzucummm iyimisin
bu arada duayı okudum ben rabbimm kabul buyursunn aleyynama nur topuu gibi ikizlerrr nasippp etsinnn rabbimm versinn ikizleridee başını kaşıyacak vakti olmasınn inşallahhhhhhhhh
herkese selammmm
kuzummmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnn geçmişş olsun başınn agrımızzz tatlımmm
şimdi nasılsınn kuzucummm iyimisin
bu arada duayı okudum ben rabbimm kabul buyursunn aleyynama nur topuu gibi ikizlerrr nasippp etsinnn rabbimm versinn ikizleridee başını kaşıyacak vakti olmasınn inşallahhhhhhhhh
abla yine bi ceeeeeee diyorum
nasılsın canım başın agrıyomuş gecmiş olsun hayurdur İNŞALLAH
saol kuzum ben iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın bitanem
ya çok özledim seni gel bi hasret giderelim ŞenizŞeniz
ağzına sağlık canım ekledim
amin aleynama nur topu gibi evlatlar versin katından :Saruboceq:
aleyküm selam canım hoşgeldinnn vala bende şimdi sanaaa ezan okunuyooo duamıı ettimm bedduamıı bilmiyomm hahahaha
ikizz versinde başınıı kaşıcak vaktinn olmasınnn inşallahhhh hahaha
nasılsın canımm