yok ebrarım gecmıse daldım ama eklerım cnm senı hemen baska degıstıren yok dımı
valla bana söyliyen olmadı kuzum
aslında derinim eylül listesinde ekimin başına alıp eylülü sil bence canım opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ebrarım gecmıse daldım ama eklerım cnm senı hemen baska degıstıren yok dımı
olurmu sevtunum kız neden kırılım sanaolumunekankayizsmile
KIZ EBRAR BENİMDE BAŞIM AGRIDI HE AH ELTİM OLUCAGINA KEŞKE GÖRÜMCEM OLSAYDI YAW ONADA RAZIYIM HEolumunekankayizsmile
öylemı yapım ebrarım ok ozaman daha ıyı olur kaldı tek basına derınım orda
alsanaalsanasmilevalla çok haklısın canım benim 7 tane görümcem var hepsi çok iyi şükürler olsun
ama elttim başımın derdi kötükedihüso
ben varım canım ama 1 kasımda anca 31 kırkım çıkıyo biliyosun ŞenizŞenizDUYURU
kızlar ben bişey düşündüm nedersiniz bilmiyorum ama bana mantıklı geldi
şimdi duayı 3 günde bir yapıyoruzya haftada bir olsun perşembe akşamları
ama iki kişiye birden liste yapalım duada iki kişiye yapılsın .hem zaman olur hemde mübarek akşamda iki arkadaşımız dua alır .hepinizin fikrini bekliyorum nedersiniz canlarım?
SEMRACIM hoşgeldin canım naaptın merak ettim doktor nededi tatlım
kız sevtun ugrasma küçük ınsanlarla hayatına bak sen sen sessız kalırsan o daha beter olur
alsanaalsanasmile
kız neden böyle mikroplar canım ya acaba ben yanlışmı anlıyorum dicem ama hadi bişrini yanlış anlıyorum hepsinimi yanlış anlıyorum diyorum kendi kendime he ah bir elime verseler onu neler yapıcam haberi yokalsanaalsanasmile insanda yüz olur zaten aramak için bana okadar laf sokucaklar degil ben aramak yanına bile gitmem yolumu degişltiririm ne demek yanı sigortada tedavi olanların canı yokmu herşey bitarafa insan gibi davrandılar şimdi çok ilgilendiler allahıma havale ettim zaten kaynanama dedim senin gelinin suyu kaynadı haberin olsun altına bir odunda ben atıcak iyice kaynasın buhar olsun dedim yeter artık bekötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
miniş uyuyo teyzesi bende sizlere bakam dedi m napıyonuz
tamam canım senin kırkın çıksın listeye yazarız inşallahben varım canım ama 1 kasımda anca 31 kırkım çıkıyo biliyosun ŞenizŞeniz
canım sağlık olsun inşallah önümüzdeki ay gelsin minişinhoşbuldum canım geçmişten anca gelebildim öncelikle herkeze iyi dilekleri için teşekkür ediyorum allah razı olsun bebişim bu ay gelmek istemedi herhalde kısmet değilmiş önümüzdeki maçlara bakıcaz canım kaydirigubbakcemile5
miniş uyuyo teyzesi bende sizlere bakam dedi m napıyonuz