• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

DUYURU
kızlar ben bişey düşündüm nedersiniz bilmiyorum ama bana mantıklı geldi
şimdi duayı 3 günde bir yapıyoruzya haftada bir olsun perşembe akşamları
ama iki kişiye birden liste yapalım duada iki kişiye yapılsın .hem zaman olur hemde mübarek akşamda iki arkadaşımız dua alır .hepinizin fikrini bekliyorum nedersiniz canlarım?

valla çok haklısın canım benim 7 tane görümcem var hepsi çok iyi şükürler olsun
ama elttim başımın derdi kötükedihüso
alsanaalsanasmile
kız neden böyle mikroplar canım ya acaba ben yanlışmı anlıyorum dicem ama hadi bişrini yanlış anlıyorum hepsinimi yanlış anlıyorum diyorum kendi kendime he ah bir elime verseler onu neler yapıcam haberi yokalsanaalsanasmile insanda yüz olur zaten aramak için bana okadar laf sokucaklar degil ben aramak yanına bile gitmem yolumu degişltiririm ne demek yanı sigortada tedavi olanların canı yokmu herşey bitarafa insan gibi davrandılar şimdi çok ilgilendiler allahıma havale ettim zaten kaynanama dedim senin gelinin suyu kaynadı haberin olsun altına bir odunda ben atıcak iyice kaynasın buhar olsun dedim yeter artık bekötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

DUYURU
kızlar ben bişey düşündüm nedersiniz bilmiyorum ama bana mantıklı geldi
şimdi duayı 3 günde bir yapıyoruzya haftada bir olsun perşembe akşamları
ama iki kişiye birden liste yapalım duada iki kişiye yapılsın .hem zaman olur hemde mübarek akşamda iki arkadaşımız dua alır .hepinizin fikrini bekliyorum nedersiniz canlarım?
ben varım canım ama 1 kasımda anca 31 kırkım çıkıyo biliyosun ŞenizŞeniz

SEMRACIM hoşgeldin canım naaptın merak ettim doktor nededi tatlım

hoşbuldum canım geçmişten anca gelebildim öncelikle herkeze iyi dilekleri için teşekkür ediyorum allah razı olsun bebişim bu ay gelmek istemedi herhalde kısmet değilmiş önümüzdeki maçlara bakıcaz canım kaydirigubbakcemile5

alsanaalsanasmile
kız neden böyle mikroplar canım ya acaba ben yanlışmı anlıyorum dicem ama hadi bişrini yanlış anlıyorum hepsinimi yanlış anlıyorum diyorum kendi kendime he ah bir elime verseler onu neler yapıcam haberi yokalsanaalsanasmile insanda yüz olur zaten aramak için bana okadar laf sokucaklar degil ben aramak yanına bile gitmem yolumu degişltiririm ne demek yanı sigortada tedavi olanların canı yokmu herşey bitarafa insan gibi davrandılar şimdi çok ilgilendiler allahıma havale ettim zaten kaynanama dedim senin gelinin suyu kaynadı haberin olsun altına bir odunda ben atıcak iyice kaynasın buhar olsun dedim yeter artık bekötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

aman be canım boşver takma şu manyağı nedediğini bilmiyo
cahil galiba yaa
kötükedihüsokötükedihüso

miniş uyuyo teyzesi bende sizlere bakam dedi m napıyonuz

hoş geldin taze anne kız bebegin adını ne koydun bakalım allah analı babalı büyütsün kardesim bizlerede nasip etsin dikişlerin nasıl oldu hastaneden memnun kaldınmı uykusu nasıl babası görünce ne yaptı sen ne yaptın duygusu nasıl birşey kız ay çok soru sordum gene çenem düştü dur bakıyım çenem yerlere düşmüş he:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ben varım canım ama 1 kasımda anca 31 kırkım çıkıyo biliyosun ŞenizŞeniz
tamam canım senin kırkın çıksın listeye yazarız inşallah
hoşbuldum canım geçmişten anca gelebildim öncelikle herkeze iyi dilekleri için teşekkür ediyorum allah razı olsun bebişim bu ay gelmek istemedi herhalde kısmet değilmiş önümüzdeki maçlara bakıcaz canım kaydirigubbakcemile5
canım sağlık olsun inşallah önümüzdeki ay gelsin minişin
miniş uyuyo teyzesi bende sizlere bakam dedi m napıyonuz

teyzesi yesin onu kokla benim yerime gökcemi gıdıkından

Back
X