Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
semracıgım hayırlısı olsun cnm umarım buay gelır mınısın
üzülme canım ya bidahaki ay nasipse anlat ogluna allahımı ozaman anlar oglum nasıp degilmiş zamanına daha var de ah biz ne yapalım elleirim kollarımız halen boşsenağlamasenağlamasenağlamainşallah canım ya oğlum üzülmese sorun yokta çok istiyor bebeği biz istemiyozda ondan olmuyo sanıyor arkadaşımın annesi nasıl hemen hamile oluyo diye soruyo gelde cevap ver benim işimde en az sizin kadar zor canlar mafoldumben
koklarım ebroşum uyuyo ş,imdi kalksın teyzelerinden öpücük kondururum gıdışınaa
inşallah canım ya oğlum üzülmese sorun yokta çok istiyor bebeği biz istemiyozda ondan olmuyo sanıyor arkadaşımın annesi nasıl hemen hamile oluyo diye soruyo gelde cevap ver benim işimde en az sizin kadar zor canlar mafoldumben
inşallah canım ya oğlum üzülmese sorun yokta çok istiyor bebeği biz istemiyozda ondan olmuyo sanıyor arkadaşımın annesi nasıl hemen hamile oluyo diye soruyo gelde cevap ver benim işimde en az sizin kadar zor canlar mafoldumben
üzülme canım ya bidahaki ay nasipse anlat ogluna allahımı ozaman anlar oglum nasıp degilmiş zamanına daha var de ah biz ne yapalım elleirim kollarımız halen boşsenağlamasenağlamasenağlama
oyy kıyamam yaa nerden bilsn çocuk tabi
anlatmasıda çok zor :kedi:
yerim sizler için onu teyzeleri bigün msn den görüşelim olurmu özledm sizleri şimi fındıgım kalktı meme zamanı kaçmam gerek kib öptm
valla benim eşim evdeydi şimdi işi var dışarı çıktı 11 gibi gelir heraldeeşleriniz geldimi kızlar ya benimki halen piyasada yok nerde kaldı bu adam yaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ah ah ah ah çok hemde çok kuzumdaha çok küçük anlamıyo![]()
ay kız öylede deme üzülüyorum zaten mevlam sizede versin kucaklarınızı doldursun inşallahhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: