• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyiyim boncugum saolasın bebekle ugraşıp duruyoz gaz meme kaka uyku bagırtı devam ediyo :) sen nasılsın hsg sonucu n noldu

semracıgım hayırlısı olsun cnm umarım buay gelır mınısın

inşallah canım ya oğlum üzülmese sorun yokta çok istiyor bebeği biz istemiyozda ondan olmuyo sanıyor arkadaşımın annesi nasıl hemen hamile oluyo diye soruyo gelde cevap ver benim işimde en az sizin kadar zor canlar mafoldumben

inşallah canım ya oğlum üzülmese sorun yokta çok istiyor bebeği biz istemiyozda ondan olmuyo sanıyor arkadaşımın annesi nasıl hemen hamile oluyo diye soruyo gelde cevap ver benim işimde en az sizin kadar zor canlar mafoldumben
üzülme canım ya bidahaki ay nasipse anlat ogluna allahımı ozaman anlar oglum nasıp degilmiş zamanına daha var de ah biz ne yapalım elleirim kollarımız halen boşsenağlamasenağlamasenağlama

gökcem yerım ben onu benım ıcınde öp kokla fıstıgımızıopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

oyy kıyamam yaa nerden bilsn çocuk tabi
anlatmasıda çok zor :kedi:

GÖKÇERANA kız o bebşini allahım nazardan saklasın maşşallah çok tatlı keşke yanımda olsada koklaya koklaya öpsem bagrıma bassam ya okadar hasretimki bebek kokusuna mafoldumbenmafoldumben

ah cnm benım cocuk ıste anlatılmazda ınsallah tez zamanda verırsınız müjdeyı cnmopuyorumnanaktan

üzülme canım ya bidahaki ay nasipse anlat ogluna allahımı ozaman anlar oglum nasıp degilmiş zamanına daha var de ah biz ne yapalım elleirim kollarımız halen boşsenağlamasenağlamasenağlama

ay kız öylede deme üzülüyorum zaten mevlam sizede versin kucaklarınızı doldursun inşallahhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yerim sizler için onu teyzeleri bigün msn den görüşelim olurmu özledm sizleri şimi fındıgım kalktı meme zamanı kaçmam gerek kib öptm

yerim sizler için onu teyzeleri bigün msn den görüşelim olurmu özledm sizleri şimi fındıgım kalktı meme zamanı kaçmam gerek kib öptm

tamam cano biara konuşuruz msnden inşallah
gökcenazımı öp benim için ay yok kokla senide öpüyorum
allaha emanetsiniz canım

eşleriniz geldimi kızlar ya benimki halen piyasada yok nerde kaldı bu adam yaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
valla benim eşim evdeydi şimdi işi var dışarı çıktı 11 gibi gelir heralde
ah ah ah ah çok hemde çok kuzumdaha çok küçük anlamıyo :emir_bebek:

allah yardımcın olsun
ama diyebilirsin allah herkese sırayla bebek yolluyo bizim sıramız gelmedi daha
belki anlar ozaman

ay kız öylede deme üzülüyorum zaten mevlam sizede versin kucaklarınızı doldursun inşallahhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

işşallah kardeşim ya ben çok istiyorum belki çok birşeyi istemek iyi degilidr allahımız alnımıza ne yazdıysa o ondan gelene boynum kıldan ince o insana kaldıramıcagı yük yüklemezmiş vardır bundada bir hayır demi canlarım olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Back
X