Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine yaa.Şeniz
evet cnm.ben memnunum kullandıgım için..en azından farklı şeyler kullanıyom.
hoşbulduk cnm nasılsın?
begendim kıss dondurma çok severim ama şimdi boza zamanı booooozaaaaaaaa :dance:
he geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine yaa.Şeniz
evet cnm.ben memnunum kullandıgım için..en azından farklı şeyler kullanıyom.
hoşbulduk cnm nasılsın?
begendim kıss dondurma çok severim ama şimdi boza zamanı booooozaaaaaaaa :dance:
hayalcimmm naapıyosun canım ya kaygana iyileşti mi?
başka şeylerde omuş cnm üst üste gleiyo herşey bazen...sen iyimisin peki?
yok kuzumm öpen olmadı beni hiçç(((((((((
bende gelemedim kuzum ya kaygana hastalandı ona koş ablam hasta şimdide ona koşuyom kendimi unuttumm anlıcan az önce telde görüştüm çok kötü gene ateşi çıkmış
yarın gidip dr götürcem sonra zorla alıp bana getircem bende kalsın napim canım çocuklarla zor iyileşemez bıurda en azından elimin altında olur
sanada geçmiş olsun kuzumm nen var geçmişlere çok bakamadım bi gördüm hastasın ben kırmızı sandım kuzum hayırlısı bi dajhaki aya yazdım meger sen hastaymışınn oyy kıyamam kusura bakma çok geçmişş olsun
güle güle kuzum iyi bak kendine bende kalamıcam fazla çok öptüm seniben cıkıyorum kızlar cok ii bakın kendinize..Ebrarım tugcem sizide cok özledim cok öpüyorum :1hug:
hepinize iyigcler kızlar bende çkıyrumm
saol kuzumm bende çok öptüm dikkat et kendineGecmiş olsun canım Allah sifa versin kaygananada ablanada ben cıkıyorum balom cok öptümolumunekankayizsmile
hayalcıgım sagol cnm kardesım fızık tedavıye basladı daha ıyıce cok şükür:Saruboceq: