• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

he geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine yaa.Şeniz

evet cnm.ben memnunum kullandıgım için..en azından farklı şeyler kullanıyom.

hoşbulduk cnm nasılsın?

begendim kıss dondurma çok severim ama şimdi boza zamanı booooozaaaaaaaa :dance:

iyiym cnm sen naslsn.

he geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine yaa.Şeniz

evet cnm.ben memnunum kullandıgım için..en azından farklı şeyler kullanıyom.

hoşbulduk cnm nasılsın?

begendim kıss dondurma çok severim ama şimdi boza zamanı booooozaaaaaaaa :dance:

kız bende çok severim bozayı bimde var acaba güzelmidir tadı bozanın bilgisi olan varmı güzel degildir diye almadım acaba alsamda denesemmibilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ben cıkıyorum kızlar cok ii bakın kendinize..Ebrarım tugcem sizide cok özledim cok öpüyorum :1hug:

hayalcimmm naapıyosun canım ya kaygana iyileşti mi?
başka şeylerde omuş cnm üst üste gleiyo herşey bazen...sen iyimisin peki?

canım ya kaygana biraz ii telde görüşüyom gel diyo gene ama nasıl gideyim be gülümm ablamda hasta çocuklar ortada valla geldimi üst üste geliyoo sormaa

ben biraz daha iyiyim kuzumm tam toparlayamadım ama napimm canımm bunada şükürr

yok kuzumm öpen olmadı beni hiçç :((((((((((
bende gelemedim kuzum ya kaygana hastalandı ona koş ablam hasta şimdide ona koşuyom kendimi unuttumm anlıcan az önce telde görüştüm çok kötü gene ateşi çıkmış
yarın gidip dr götürcem sonra zorla alıp bana getircem bende kalsın napim canım çocuklarla zor iyileşemez bıurda en azından elimin altında olur

sanada geçmiş olsun kuzumm nen var geçmişlere çok bakamadım bi gördüm hastasın ben kırmızı sandım kuzum hayırlısı bi dajhaki aya yazdım meger sen hastaymışınn oyy kıyamam kusura bakma çok geçmişş olsun

Gecmiş olsun canım Allah sifa versin kaygananada ablanada ben cıkıyorum balom cok öptümolumunekankayizsmile

ben cıkıyorum kızlar cok ii bakın kendinize..Ebrarım tugcem sizide cok özledim cok öpüyorum :1hug:
güle güle kuzum iyi bak kendine bende kalamıcam fazla çok öptüm seni
hepinize iyigcler kızlar bende çkıyrumm

afedcim sanada iyi geceler canımm öptüm seni konuşamadık ama telafi ederiz canımm inşallah

hayalim ablacıgınada geçmiş olsun canım.
geçmişi tam okuyamadım da ondan görmemişim ablanın hasta oldugunu.valla öyle canım geldimi üst üste...hoşbulduk bu arada canımmopuyorumnanaktan

sevtuncum bim in bozasını ben seviyom canım.vefaya benzemez tabi ama yinede güzel valla..geçen yıl aldım hep..hemde ucuzdu sanırım 2 tl falandı.

afed hale güle güle kıslaropuyorumnanaktan

boncukum güle güle canım öptüm.

sevtun kaçtın mı kıs kociş gelince deli şey.hadi güle güle:))
tugçe hoşgeldin tatlım napıyosun..

Son düzenleme:
0235.gif
civciv13uc6.gif
0235.gif

HAYIRLI UGURLU OLSUN
bsm.gif

0090.gif
0003.gif
EKİM AYI LİSTEMİZ
0003.gif
0090.gif

BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EKİM
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------7 EKİM
GULHAYALDAGHAN------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
AFED----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EKİM
AYŞEN_34--------------------------------------------------------------------------------------------------------------??
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
BİRSEN29--------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
TOSTİ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------21EKİM
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------26 EKİM
FLAN----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------30EKİM

0090.gif
0003.gif
KASIM AYI LİSTEMİZ
0003.gif
0090.gif

HALE---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 KASIM
TURKUAZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 KASIM
UGURBONCUGUM-------------------------------------------------------------------------------------------------?? KASIM
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------7 KASIM
EBRAR_53-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 KASIM
DERINSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------22 KASIM

0090.gif
civciv14.gif
HAMıŞLERıMıZ
civciv14.gif
0090.gif

GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ---------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanBEBİŞİMİZ DOĞDUopuyorumnanaktan
ZEYN77------------------------------------------------------------------------------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YUSNES-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BUURCUUM--------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE------------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MAVİŞŞŞŞ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEYDAM--------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SU_41------------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SAMYELİ26----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

civciv3pm9.gif
civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif
civciv3pm9.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
slm kızlar,geçmişi okudum ama çok vaktim olmadığından alıntı yapmadım,misafirim var,hem yatıyo,ama benlede konuşuyo aynı zamanda,birazda gergin konular var,stresdeyim ama bişeyde diyemiyorum,nasıl girdiğimi sorarsanız,yakın akraba diye girdim işte.
aleynacım,duana canı yürekten amin diyorum canım,rabbim sanada,hepimizede en kısa zamanda nasib eder inş.anneliği.
bursalılara çok geçmiş olsun,gerçektean akşam selden başka haber yoktu kızlar,çok fena.
ben çatlatmayı vurdurdum ama gerginim ve fayda edermi bilmiyorum.heee gerginlik benle alakalı değil ama işte milletin sıkıntısı bile beni etkiliyo artık.

boncukum,benim tarihte duruyo ama benim kırmızılar geçti bile,niye duruyo o tarih,yeni tarihi bilmiyorum ama,eskisini söylemiştim oldum diye.

Back
X