Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tugcalım ne dedin canım görmedim ben yani nasıl bahsettin
iyi geceler hayalim....kızlarrrr bana müsadeee sabah ablama gidecemm canlarım dr gitcezz yatayım erken kalkacam
hepinizi çok öpüyorum saglık huzur ve hayırlısıyla bebişlerimiz gelsin inşallah diyorumm
iyi bakın kendinize canlarım öpüldünüzz
hoşgeldin canım ben de burdayım herifi uyttum kaçtım yataktan hehehehu hu ben geldim
amanın nekadar kalabalığız
ne okuyonuz yahuuu bana da deyin ben de okuyayım....hayalim ne demek canım ne zaman istersen anlatırım detaylı konusuruz..kırılmam canım anlıyorum insanın önemli işleri oldugunda rahat okuyamıyo..bak bende bu gece okuyamadım bi yandan okumaya çalışıyom ama meraklanıyom:))
mızmızım kanaman olmuş canım ya ama bebiş iyimiş şükür sevindim.çok dikkat et kendine canım...
flancım sagol cnm..evet ilaçları kullanıcam bakalım neler olacak..inşallah teket teker hepimiz hamile kalıcaz..
queen aramıza hoşgeldin tatlım:)
iyi geceler hayalim....
hoşgeldin canım ben de burdayım herifi uyttum kaçtım yataktan hehehe
ne okuyonuz yahuuu bana da deyin ben de okuyayım....
kaydirigubbakcemile3delüşşş geçmişi diyoruz..hayal okuyamadım bana yazmışın falan dedi de...bende tam okuyamaım işlerim vardı ama şimdi okuyom dedim:)
hu derin bende burayım ama bana slm yokmu :2:
tugcalcım saç dökülmesine arı sütü çok iyi geliyo
bwen bu gece uyutup kaçtım haahhaha kuzum hasta olucak heralde faretmedi bile yataktan kalktığımı...kaydirigubbakcemile3bende aynısını sana dicektimkaydirigubbakcemile3selam olmaz mı sana kız aşkolsun cnm..geçmişe bakayım drrken felegim şaştı zaten:bbo:
peloşumm sen napıyon kıss çıktınmı burda mısın huu:)
kızlar bi süt ısıtıp içmelik zamanım var..benimki hadi dedi demin..daha işin varmı yatalım dedi...salonda kaldı adam gene gitmez bensis yatagaboshayallersmile