• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

mzımzı cım iyim canım saol kuzum uzun zaman oldu görüşmeyeli ondan nasılsın dedim cano
tugcalım gül canım aman nirden görcekle ama görürse kötü olur içmez valla

aılecek degısık ınsanlar oldukları ıcın hıc bırsye dıyemıyorum

bana dokunmasınlarda o degıl herkese rezıl olduk ya herkes sımdı soracak neden ne oldu bırseyde bılmıyorum gelde anlat

:bbo:
anladım canım boşver takma kafana rezil olan varsa kendileri sonuçta... bilmiyorum dersin olur biter....

mızmız gerçekten koca kadın ya yazık çocuklarına hay allahım akıl fikir ver yarabbim sizede sabır

derinimherkes uygundur dedi artık öyle yaparız kuzum
sen naaptın yaa çabuk gelmişsin gittiğin yerden

derıncım aynen dedıgın gıbı bunlar cok garıpler sankı bana yenı gelın evı terkedı bır kavgada evde kavga guurultu zaten hıc bır zaman eksık olmazkı

gecen yemeklerı yokmus gıttım bu halımle bırde onlara yemek yaptım hıcccccccccccc kımsenın dusundugu yokkı gelınız yaaaaa hersey bızden beklenıyo

bu kız dusuk tehdıtı var kanaması oldu kımsenın umru degıl kı

yapmaa..ay tam hastalık havası be cnm..naparsın işte..bizde öyleyiz.

ya o değilde benimki hasta oldumu fena oluyo... yani hastalıktan değil ama nazdan... çok şükür öyle çok ağır hasta olmaz zaten ama fena naz yapar....bayıltıyo beni bir naz bir naz yanarım hasta olmasın diye iki kat dua ediyom ben....:sinifsinif:

mızmız gerçekten koca kadın ya yazık çocuklarına hay allahım akıl fikir ver yarabbim sizede sabır

derinimherkes uygundur dedi artık öyle yaparız kuzum
sen naaptın yaa çabuk gelmişsin gittiğin yerden

tamam cnm öyle yaparız...kaydirigubbakcemile5
ay napim kıs çabuk geldik.yold kaldık anlattım geçmiştekaydirigubbakcemile3arabayı itti kociş ben sürdümsırnaşık şeysonra iki adam buldu onlar itti gir abi sen sür dediler sagolsunlar..en yakın benzinciye daldık zar zor:)

semracım valla bu pc format atınca azcık düzeliyo sonra yine aynı
aslında benim laptop varda akşamları kocişde oluyo bende eskiye kalıyorum malesef
ama hiç bukadar yapmazdı

mızmız cım valla canım sadece bebeğini düşün kimseyi tama öğle elalem neder diyede de yapma valla mevlam sana bir hediye vermiş ona sığın

derıncım aynen dedıgın gıbı bunlar cok garıpler sankı bana yenı gelın evı terkedı bır kavgada evde kavga guurultu zaten hıc bır zaman eksık olmazkı

gecen yemeklerı yokmus gıttım bu halımle bırde onlara yemek yaptım hıcccccccccccc kımsenın dusundugu yokkı gelınız yaaaaa hersey bızden beklenıyo

canım Allah kolaylık versin sana... ama önce kendini düşün sonuçta hamilesin sen ve sürekli dinlenmen lazım hele bu günlerde... Allah korusun....

semracım iyi geceler canım kızlar bende yatayım artık.... iyi geceler hepinizi öpüyorum nanaklarınızdanopuyorumnanaktan

selam canım birazdaha iyi ateşi şimdilik düştü uyudu sıpam:1closedeyes:
he iyi bari cnm ya sevindim.

ay valla yaa ne biçim insanlarmış..sen kendini düşün cnm takma kimseyi.bak düşük tehditi falan anlamıyolar sende üzül oturda onlara deli...çocuk gibiler aynı...
ya o değilde benimki hasta oldumu fena oluyo... yani hastalıktan değil ama nazdan... çok şükür öyle çok ağır hasta olmaz zaten ama fena naz yapar....bayıltıyo beni bir naz bir naz yanarım hasta olmasın diye iki kat dua ediyom ben....:sinifsinif:

ayy seninkide miiiiiiiiiii:)) aynen cnm yaa.şükür çok yatmaz öyle ama hasta oluncada çok nazlı oluyo napalım:))

kızlar müsadenizle kaçıyorum ben..eşimin şarterler atmadan:))kızabilir her an uyumuyo şuanda çünkükaydirigubbakcemile3hadiiin ALLAHA emanet olun..hepinizi çok öptüm...
ebrarım msn açmadım kuzu topic kalaba olunca zor oluyo zaten..seni ugraştırmıyım dedim canom..Şenizöptüm kuşumu hoşçakalkaydirigubbakcemile4

derdam sorma kuzum ya yetişemiyorum size ben 1 tane yazıyorum siz 10 tane

derinim hadi yaa geçmiş olsun kuzum macera yaşamışsınız neyse sağlık olsun olur böyle şeyler
demek arabayıda sen sürdün ay düşününce gülesim geldi cano yani hayalimde canlandırdımda :))

derdam sorma kuzum ya yetişemiyorum size ben 1 tane yazıyorum siz 10 tane

derinim hadi yaa geçmiş olsun kuzum macera yaşamışsınız neyse sağlık olsun olur böyle şeyler
demek arabayıda sen sürdün ay düşününce gülesim geldi cano yani hayalimde canlandırdımda :))

:roflol: aynen cnm..sevtunda öyle dedi hayal ettim gülesim geldi diye:)))
komikti zaten..saga kır sola kır diye bagrıyo bide dışardan sırnaşık şey

yaa bide progestandan dolayı başım dönümyodu nasıl bana bıraktı o arabayı anlamadım.:))
şuanda da kafamı zor tutuyom aslında ama illa durcam:))
hadi kaçtım ben canlar...

Back
X