Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yaaa kız hasta olcak galiba burnu falan tıkalı çok fena top atsan uyanmaz.... :çok üzgünüm:
anladım canım boşver takma kafana rezil olan varsa kendileri sonuçta... bilmiyorum dersin olur biter....aılecek degısık ınsanlar oldukları ıcın hıc bırsye dıyemıyorum
bana dokunmasınlarda o degıl herkese rezıl olduk ya herkes sımdı soracak neden ne oldu bırseyde bılmıyorum gelde anlat
:bbo:
semracım selam cnm..ogluşun nasıl oldu ateşlenmişti?
yapmaa..ay tam hastalık havası be cnm..naparsın işte..bizde öyleyiz.
mızmız gerçekten koca kadın ya yazık çocuklarına hay allahım akıl fikir ver yarabbim sizede sabır
derinimherkes uygundur dedi artık öyle yaparız kuzum
sen naaptın yaa çabuk gelmişsin gittiğin yerden
canım Allah kolaylık versin sana... ama önce kendini düşün sonuçta hamilesin sen ve sürekli dinlenmen lazım hele bu günlerde... Allah korusun....derıncım aynen dedıgın gıbı bunlar cok garıpler sankı bana yenı gelın evı terkedı bır kavgada evde kavga guurultu zaten hıc bır zaman eksık olmazkı
gecen yemeklerı yokmus gıttım bu halımle bırde onlara yemek yaptım hıcccccccccccc kımsenın dusundugu yokkı gelınız yaaaaa hersey bızden beklenıyo
bu kız dusuk tehdıtı var kanaması oldu kımsenın umru degıl kı
he iyi bari cnm ya sevindim.selam canım birazdaha iyi ateşi şimdilik düştü uyudu sıpam:1closedeyes:
ay valla yaa ne biçim insanlarmış..sen kendini düşün cnm takma kimseyi.bak düşük tehditi falan anlamıyolar sende üzül oturda onlara deli...çocuk gibiler aynı...derıncım aynen dedıgın gıbı bunlar cok garıpler sankı bana yenı gelın evı terkedı bır kavgada evde kavga guurultu zaten hıc bır zaman eksık olmazkı
gecen yemeklerı yokmus gıttım bu halımle bırde onlara yemek yaptım hıcccccccccccc kımsenın dusundugu yokkı gelınız yaaaaa hersey bızden beklenıyo
bu kız dusuk tehdıtı var kanaması oldu kımsenın umru degıl kı
ya o değilde benimki hasta oldumu fena oluyo... yani hastalıktan değil ama nazdan... çok şükür öyle çok ağır hasta olmaz zaten ama fena naz yapar....bayıltıyo beni bir naz bir naz yanarım hasta olmasın diye iki kat dua ediyom ben....:sinifsinif:
derdam sorma kuzum ya yetişemiyorum size ben 1 tane yazıyorum siz 10 tane
derinim hadi yaa geçmiş olsun kuzum macera yaşamışsınız neyse sağlık olsun olur böyle şeyler
demek arabayıda sen sürdün ay düşününce gülesim geldi cano yani hayalimde canlandırdımda :))