• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

biliyorum tatlım ama Allah beterin beterinden korusun öncede yazdım sana benim annemin 8 aylıkken karnında ölmüş ilk oğlu diğeride doğmuş 9 aylık olduğunda vefat etmiş birde öyle düşün kendini hasta edeceksin diye korkuyorum bak ben herşeyi kafaya taka taka hasta oldum şimdi ilaç keseceğim diye kendimi parçalıyorum eltinide takmayacaksın tek yolu bu çünkü o seni zayıf tarafından vuruyor ben kendimden örnek vereyim benim eltim benim üzerime 2 tane doğurdu ve sen doğuramıyorsun dedi arkamdan şimdi ne oldu bizim ailede dışlandı sürekli kaçıyor buradan çocukları bir orada bir burada sürünüyorlar herkes çocukları başından atmaya çalışıyor çocuklar anneden kopuyor ve ben ne diyorum doğurmakla anne olunmaz sadece biraz sabır keser döner sap döner gün gelir hesap döner gülüm ilahi adalete inan senyerimseniben

ALLAH RAZI OLSUN CANIM İNAN BENİ ÇOK MUTLU YAPTIN DÜŞÜNCELERİNE KATILIYORUM CANIM DEMİN KONUŞTUM ELTİMLE DİYO MİDEM BULANIYO KAHVERENGİ AKINTI GELİYOMUŞ BANA DEDİ ARTIK HİÇ UMRUMDA OLMAZ LAF SOKUP DURUYO İŞİM OLMAZ ÖYLESİYLE ALLAHA HAVALE ETTİM BEN ONU CANIM YA ALLAH BİLDİGİ GİBİ YAPSIN BANA NISPET YAPIP HALEN DURURYO BEN ACIMI YAŞIYORUM O MUTLULUGUNU HAVA ATICAKYA BANA ALLAH NE KADAR BÜYÜK KANAMASI OLDU GERİZEKALININ KAFASI BASMIYO YA ALLAHIM BU KANAMA NEDEN OLDU DEMİYO GALIBA SA-LAGA YATIYO DELİ GİBİ BİŞEY KIZ BU KARI :mymeka::mymeka::mymeka:alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

samyelım hayırlısı olsun cnm ama 9 da hamıle oldugunu göstermıyormu adetın gelmedıgı sürece ümıt var bence ınsallah bır mucızeyle adetın gelmezde sevınırız hep beraber

kızlar ben çkıyorum snra grşürzzzzzzzzzz......

ayyy diş deme eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
bende cüsseliyimdir sempatiksalakcinniama bende çok korkuyorum hastanede dişçinin kapısından bile geçemeye korkuyorum eyvahedigeldismile
ameliyat oldum o kadar korkup heyecan yapmadım düşün :bbo:
diş işi çok zor yaa
benimde dolgu olması gereken 2 dişim var eniştem dişçi gel yapalım diyo hep sallıyorum bakalım ne kadara kadar böle gidicez

yok gülüm öyle deme hamileyken diş ağrısı çok kötü oluyor tedavide olamıyorsun sen şimdiden tedbirini al küçük eltim hamileyken dişinin ağrısı tuttu kafayı duvardan duvara vurdum yenge dedi inanki çünkü bebek anne karnıda herşeyi alıyor ya kalsiyum eksikliğide en hassas yer olan dişleri vuruyor bilgin olsun hiç zaman geçirme derim bena.s

önemli değil cnm nasılsn....hihoyyyt

HAMDOLSUN İYİYİM CANIM EVDEN ÇIKMAK İYİ GELMİYO BANA BEN ABLAMLA NETTE KONUŞUYORUM OGLUŞUM VAR 9 AYLIK ELİME DOGDU KERATA HERŞEYİNİ BEN KARŞİLADIM KENDİMİNMİŞ GİBİ KIZ PEK DADLU OLMUŞ BİR ŞİRİNLİKLER YAPIYO SORMA ALLAHIM ANASINA BABASINA BAGIŞLASIN TEZ ZAMANDA BİZEDE NASİP ETSİN İŞŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

HAMDOLSUN İYİYİM CANIM EVDEN ÇIKMAK İYİ GELMİYO BANA BEN ABLAMLA NETTE KONUŞUYORUM OGLUŞUM VAR 9 AYLIK ELİME DOGDU KERATA HERŞEYİNİ BEN KARŞİLADIM KENDİMİNMİŞ GİBİ KIZ PEK DADLU OLMUŞ BİR ŞİRİNLİKLER YAPIYO SORMA ALLAHIM ANASINA BABASINA BAGIŞLASIN TEZ ZAMANDA BİZEDE NASİP ETSİN İŞŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

pek çıkma zaten sen lohusasın daha hem çıkıp ne yapacaksın insanlar sapır supur konuşacak üzecekler seni ne gerek var?eşinin desteğiyle şu zor günleri bir atlat bir de bebeğin olsun inşallah ne gezmelere gidersiniz beraber:Saruboceq:

flan kaçar kaydirigubbakcemile4biraz işim var dönebilirsem dönerim yine çok çok öpüldünüzopuyorumnanaktan

pek çıkma zaten sen lohusasın daha hem çıkıp ne yapacaksın insanlar sapır supur konuşacak üzecekler seni ne gerek var?eşinin desteğiyle şu zor günleri bir atlat bir de bebeğin olsun inşallah ne gezmelere gidersiniz beraber:Saruboceq:

teşekkür ederim canım beni düşündügün için sag olasın dedigin dogru dışarı çıkıyorum laf sokan sokana canımm ya sanki millet ne bilicek benim ne çektigimi bir laf varya akıl veren çok para veren yok ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

selam kızlar ayetel kürsileri okudum ben yazarsınız ismimin karsısın
sevtun sen düşük mü yaptın canım

samyelim geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm inan böyle olması daha büyüyüp gitmesinden daha kolay oluyo 6 ay öncede ben 2,5 aylık bebeğimi düşürdüm alışınca çok zor geliyo umarım bidahaki ay kendiliğinden oluşur bebişin

evet canım 20 hartalık ve 19 haftalık maleefmafoldumbenmafoldumben

2 düşük yaptın demek üzülme lütfen bende bir tane kaybettım cok zor evet biliyorum ama derdi veren rabbim sabrınıda veriyor peki neden olmuş dr ne dedi bir sebeb buldular mı

hoşgeldin canım cevap yazarken kaçırmışım seni tatlım kusura bakmaopuyorumnanaktangeçen kedi otunu sormuştum sana hatırladın mı?bilgi alabildin mi hiç?boshayallersmile

ewet sordm uyku içinmiş bende hapını kullanmıştm cnm biraz kötü kokuyo....

hayırlı cumalar olsun Rabbim mübarek günler hatırına herkesin duasını kabul etsin inşallah:Saruboceq:boncuk canım okuduğum kadarıyla tüpün biri tamamen açık diğeri hafif tıkalı bu iyi bir sonuç diye düşünüyorum inşallah çatlatma iğnesi de sonuç verir canım yanlış hatırlamıyorsanm tugcal demişti sanırım olacak olduktan sonra tek tüp de yetiyor tıkalı tüpler de açılabiliyor iyi düşünelim iyi olsun tatlım:1hug:ebrar başının ağrısı nasıl oldu canım?iyi misin şimdi biraz?zaten tuttumu delirtiyor o ağrı benimkide ilaç almadan geçmez:1no2:bu arada duayı karalaştırdınız herhalde tek gün olacak nasıl olsa okuyoruz iki katını okuruz aynı gün iki kişi için okunur hem perşembe günü de iyi olur bana uyar verirseniz seve seve okurum tatlımyerimsenibenhayalciğim kür uygulayıp ardından film çektirecekmişsin canım inşallah şifa olur gülüm:Saruboceq:Allah dualarınızı da şimdiden kabul etsin ablanada çok geçmiş olsun yardımcı ol bari de kadıncağız atlatsın bir an önce zaten çoluk çocuk yemek ev derken haşat olmuştur o şimdi biraz toparlansın barikaydirigubbakcemile5mızmız kanaman olmuş geçmiş olsun canım umarım daha iyisindir benim de olmuştu da dr 15 gün yatacaksın demişti şükür kurtarmıştık bol bol dinlen yorma kendinia.skayınvaliden ne yaptı gittiği yerde kalacak yeri var mıydı bari?bu modeller böyle oluyor galiba bizimkilerde hiç geçinemez oldular bir olay da bizden patlak vermez umarımakannehirsamyeli iyi sonuçlarını bekliyoruz inşallah canım:Saruboceq:tosti ben yeniyim burada hoşgeldin tanışmış olalımvereliniortakderinciğim ilaç baş dönmesi yapmış acaba geçer mi ki zamanla?umarım geçer de seni fazla rahatsız etmez baş dönmesi çok kötü benim aniden tansiyonum düşünce yada yükselince olur dünya dönüyor zannederim:bbo:akşam ne yaptınız bacım ya biz de de ramazanda oldu öyle açlığıma mı yanayım başıma ağrılar girdi ona mı yanayım bizim yüzümüzden trafik tıkandı ona mı yanayım benzinlik uzak mı?babamı çağıdık da adamcağız bir bidon mazot getirmişti bir görseydin halimizifisfisfisaleyna canım Allah dualarımızı kabul etsin en kısa zamanda muradına erersin inşallah hem sen hem de isteyen herkes en kısa zamanda hayırlı evlat sahibi olurlar inşallah yürekten amin gülüm :Saruboceq:queen bee hoşgeldin canım hemşeriymişiz ben de kayseriliyim sen neresindensin?genelde kayserinin yerlileri birbirini tanır belki de tanıdık çıkarızyerimsenibenkardelenciğim mümkün olduğunca uzak kalmaya çalış sorunlardan sen hassas bir dönemdesin mümkün olduğunca rahat olman gerekiyor gerçi bana hep tam tersi oluyor biri gelip bir şey anlatıyor mümkün olduğunca yorumsuz kalmaya çalışıyorum ama nasıl oluyorsa dönüp dolaşıp olayın tam ortasında buluyorum kendimi anlamıyorum kikafamçokkarıştıbu arada umarım iğne bu ay iyi bir sonuç verir önemli olan bu şu andaboshayallersmileturkuaz canım sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim canım inşallah güzel haberlerle gelirsin yakında:Saruboceq:bu arada bursaya ve bursalı arkadaşlara çok geçmiş olsun aysen tugcal günaydınlar aleyna boncuk size de hayırlı cumalar kendimce atlamamaya çalıştım kusurum olduysa affolaopuyorumnanaktan
tşk ederim flanım sağolasın,Allah sana en yakın zamanda meleğin göndersin inş
mafoldumbenselam canlarım şimdi samyeliyle görüştüm
malesef değeri düşmüş yani tutunamadı bebişi mafoldumben
arkadaşımıza çok geçmiş olsun dilerim önümüzdeki ay hiç uğraşmadan gelir minişi
moralim çok bozuldu yaa offf
:2:
kızlar moralim çok bozuk...
değerim 23 den 9 a düşmüş....

samyelim çok üzüldüm,inş önümüzdeki ay kendiliğinden olur
üzülme ne olur:teselli:

Back
X