• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

2 düşük yaptın demek üzülme lütfen bende bir tane kaybettım cok zor evet biliyorum ama derdi veren rabbim sabrınıda veriyor peki neden olmuş dr ne dedi bir sebeb buldular mı

20 haftalık oglum gitti 3 kere kanamam oldu dedi doktor düşük riskin var yatıcan onu kaybettim altan bakmadı 3 marta yaptım dogumu temmusta adet olmadım gittik doktora dedim böyle böyle oda açıklık olabılır dedi baktı tahmınım dogru bir daha hamile kalınca diktirmem lazım dedi ay ne kadar aglamıştım rahimimi dıkıceklar diye sonra okadar tedavi oldum hamıle kalamadım 7 sene sonra rabbimin mucizesi gene hamile kaldım özele götürdü eşim sigortanın özel doktoruna hay gitmez olaydım ne deyım doktora dedim açıklık var dikilicek adam dedi sen hamile kalıcan öyle dikilicek hamile olmadıgım için odoktor nerden bilicekmış kanamam oldu progestoron vs verdi kullandım her gittigimde bakın dedim dikin dedim adan rahim boyu iyi ve açıklık yok dedi en son cumartesi kanamam oldu aradık yat dedi pazartesi gittik muayenesine dedi açıklı yok dedim elle bakın alttan dedim pembemsi kanamam oldu dikin dedim neymış efendim acıklık olmayınca rahimi dikerse iltaap kaparmışımda erken dogum olurmuş diye eşim istemedi yolladı beni öyle eşime çok yalvardım garip dedi tamam görtürücem dedi ama nasıp olmadı yavrum beni, bırakmak istemedi suyum geldikten sonra 1 saat kadar yasadı karnmda doktor ultrosonla baktı dedi kalp atışı var ben başladım aglamaya benim gittigim doktor benle ilgilendi bebek yaşıyomu diye sorunca dedi hayret bişey kalp atısı var dogmak istemedi dedi beni annemden ayırmayın burası çok güzel ben onun sıcaklıgı olmadam yasayamam dediysede mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben olmadı 3 doktor ugraştı dogmadı aşagıya kadar çektiklerini hissettim sonra dogurdum eşim ve kaynanam vardı yanımda dogurtmaya ugraşırken beni eşim çok agladı annesine sarılmış ben çok bagırmışım mıllet korkmuş buna bişey olucak diye eşim diyoki bir allah dedin bide gitti bebegim diye bagırdın dedi adsam tereyagı gibi üsyte çıktı dedi kaynanam okadar dik dedik dikmedin dedi oda hanım sen ne demek istiyosun dedi onu azarladı hiç bişeye yanmıyorumda neye yanıyorum biliyomusunuz yavrum bacaklarımın arasında seyire seyire öldü ona yanıyorum patolojı sonuçlarında bogularak öldügü çıkmış doktor demiş eşimde demin hanım dedi bebek dogdugunda canlıymış diye benim adı doktorda demezmi 3 hamilelikte dikilicek benimki adamın yakasına sen bir sarıl elinden zor almışlar adamı demiş hadi beni boşver eşim ne olucak psikoloji,si ne olucak evde yavrum da yavrunm dişye aglıyo demiş okadar dedim sana bak 10 sene sonra geldi bu bebek buldum buluşturdum bebegim için sana güvenip getirdim demiş sen ne yaptın maffettin demiş herşey allahtan ama doktor demiş eger senin bir kusurun hatan olduysa benim cıgerimi yaktın allahta seninkini yaksın demiş şimdi o haklı oldu anlıcagın bide utanmadan bebegi düşünürseniz ben burdayım demiş mikrop mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

hayırlı akşamlar canlar, nasılsınız?
epeydir yazamıyordum. rahatsızdım, yattım 3-4 gün işe bile gidemedim. sonrasında da evde tadilat vs uğraştık biraz, güzel haberler vardır inşallah.
vaktim olmadığından geçmişi de çok detaylı okuyamadım.

$41172_151611184864296_115506021808146_415179_3764759_n.webp

herkese iyi hafta sonları........zemuszemus:1:opuyorumnanaktan

20 haftalık oglum gitti 3 kere kanamam oldu dedi doktor düşük riskin var yatıcan onu kaybettim altan bakmadı 3 marta yaptım dogumu temmusta adet olmadım gittik doktora dedim böyle böyle oda açıklık olabılır dedi baktı tahmınım dogru bir daha hamile kalınca diktirmem lazım dedi ay ne kadar aglamıştım rahimimi dıkıceklar diye sonra okadar tedavi oldum hamıle kalamadım 7 sene sonra rabbimin mucizesi gene hamile kaldım özele götürdü eşim sigortanın özel doktoruna hay gitmez olaydım ne deyım doktora dedim açıklık var dikilicek adam dedi sen hamile kalıcan öyle dikilicek hamile olmadıgım için odoktor nerden bilicekmış kanamam oldu progestoron vs verdi kullandım her gittigimde bakın dedim dikin dedim adan rahim boyu iyi ve açıklık yok dedi en son cumartesi kanamam oldu aradık yat dedi pazartesi gittik muayenesine dedi açıklı yok dedim elle bakın alttan dedim pembemsi kanamam oldu dikin dedim neymış efendim acıklık olmayınca rahimi dikerse iltaap kaparmışımda erken dogum olurmuş diye eşim istemedi yolladı beni öyle eşime çok yalvardım garip dedi tamam görtürücem dedi ama nasıp olmadı yavrum beni, bırakmak istemedi suyum geldikten sonra 1 saat kadar yasadı karnmda doktor ultrosonla baktı dedi kalp atışı var ben başladım aglamaya benim gittigim doktor benle ilgilendi bebek yaşıyomu diye sorunca dedi hayret bişey kalp atısı var dogmak istemedi dedi beni annemden ayırmayın burası çok güzel ben onun sıcaklıgı olmadam yasayamam dediysede mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben olmadı 3 doktor ugraştı dogmadı aşagıya kadar çektiklerini hissettim sonra dogurdum eşim ve kaynanam vardı yanımda dogurtmaya ugraşırken beni eşim çok agladı annesine sarılmış ben çok bagırmışım mıllet korkmuş buna bişey olucak diye eşim diyoki bir allah dedin bide gitti bebegim diye bagırdın dedi adsam tereyagı gibi üsyte çıktı dedi kaynanam okadar dik dedik dikmedin dedi oda hanım sen ne demek istiyosun dedi onu azarladı hiç bişeye yanmıyorumda neye yanıyorum biliyomusunuz yavrum bacaklarımın arasında seyire seyire öldü ona yanıyorum patolojı sonuçlarında bogularak öldügü çıkmış doktor demiş eşimde demin hanım dedi bebek dogdugunda canlıymış diye benim adı doktorda demezmi 3 hamilelikte dikilicek benimki adamın yakasına sen bir sarıl elinden zor almışlar adamı demiş hadi beni boşver eşim ne olucak psikoloji,si ne olucak evde yavrum da yavrunm dişye aglıyo demiş okadar dedim sana bak 10 sene sonra geldi bu bebek buldum buluşturdum bebegim için sana güvenip getirdim demiş sen ne yaptın maffettin demiş herşey allahtan ama doktor demiş eger senin bir kusurun hatan olduysa benim cıgerimi yaktın allahta seninkini yaksın demiş şimdi o haklı oldu anlıcagın bide utanmadan bebegi düşünürseniz ben burdayım demiş mikrop mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım benim gerçekten cok üzüldüm yaşadıkların hiç kolay şeyler değil insan yavrusuna ölümü yakıştıramıyor kıyamıyor ama işte allah iyilerle karşılaştırsın sabır versin rabbim sana en azından hamile kalabılıyorsun canım benım yine hamile kalacaksın merak etme bol bol dua et alllah büyük :1hug:

çok güzel bunlar,hepimizin cuması mübarek olur inş.
herkese selam kızlaropuyorumnanaktan

dün duamı okuyan ve duama amin diyen herkese tekrardan teşekkür ederim ALLAH razı olsun herkesten opuyorumnanaktan
dün gece gelicem diye cıktım gelemedim eşim rahatsızlandı ateşi yükseledi onunla ilgilendim bırakmadıda zaten gelemediyim için kusuruma bakmayın kızlar olumunekankayizsmile
geçmiş olsun aleynacım.
gecmişi okudum ama alıntı yapamadım

kardelen catlatma igneni vurulmuşsun hadi hayırlısı olsun canım RABBİM emeklerini boşa cıkarmasınn İNŞALLAH

ayyyyy unuttum şimdi aklımda cok insan vardı
böyle olmuycak bundn sonra alıntı yapıyım unuttum yaaa
evet canım yaptım akşam iğneyi,bakalım,rabbim hayırlı kılıpta verir inş.
Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu Yüce Peygamberi bize şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamızı kabul et.Şu mübarek Cuma gününün hürmetine dualarımızı kabul et. İsteyen, sana el açan, gözyaşlarıyla yalvaran cümle Müslümanlara katından hayırlı bir evlat nasip et Ya Rabbim!!!AMİİİİNNNNN!!!!!!!!
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
esselam canlar cumamız mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin
hastalara şifalar dertli kullarına devalar versin
peygamberi efendimiz ahirette şefaatçimiz olsun dualrımız kabul olsun inşlhhh tez zamanda tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

AMİN
aminnnnnnnnnn

buarada KARDELOŞ çatlatmayı vurmuşsun
inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur şu mübarek ezanların hürmetine
inş.canım,sağolasın,hala ağrıyo mu başın?
aminn canımcım
nasılsın

bu arada listedeki kızların hepsinin adını bi kağıda yazdım her okuyuşumda isimlerinizi sayarak dua ediyorum rabbim kabul etsin inşlhhh
müminin mümine etiği dua kabul olurmuş :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:
rabbim dualarını kabul etsin,bizim için istediğini sanada versin inş.

kardeloşum yumoşunu çatlatmşsın hadi hayırlısıyla bebişin gelsin inş,stres yapma sen boşver başkaların dediğini flan
eboşum geçmiş olsun başın ağrıyormuş
boncukum kardeşin fizik tedaviye başlamış,Rabbim şifa versin cnm okula başlar iyileşince sıkıntı yapmasın
derinim yolda kalmışsınız kuzu akşam akşam,geçmiş olsun
aleynamın duasına yürekten amin diyorum Rabbim gönlüne göre hayırlı evlat nasip etsin
tugcem dersler nasıl gidiyor kuzu
semracım oğluşun rahatsizmış geçmiş olsun,şifa versin Rabbim
ayşenim bu arada ben dün filmden sonra hemen çıkmak zorunda kaldım eşim geç kalıyordu, aşılamayı soramadım tam çıktığmda aklıma geldi ama haftaya sorucam nasipse bende aralıkta düşünüyorum orda yaptırıcam ama klomenle inş
halem hastaymış geçmiş olsun bu arada
birsencim test 20sinde mi yaptıırıcan nasipsee...
sevtunum,flancım,samyeli,kardelen49,hayalim,afedim kızlar sizler nasılsınız?
ya kızlar unuttuğm varsa kusura bakmayın ne olur:utangac:

bu arada beni merak ettiğiniz için hepinize tşk ederima.s.
canım,çok ağrın oldu mu film esnasında,gerçi sonuç iyi olmuş,ağrı acı olsa bile unutmuşundur.
benim yumoşlarda çatlar inş,öyle umudumuz.
hayırlı cumalar olsun Rabbim mübarek günler hatırına herkesin duasını kabul etsin inşallah:Saruboceq:boncuk canım okuduğum kadarıyla tüpün biri tamamen açık diğeri hafif tıkalı bu iyi bir sonuç diye düşünüyorum inşallah çatlatma iğnesi de sonuç verir canım yanlış hatırlamıyorsanm tugcal demişti sanırım olacak olduktan sonra tek tüp de yetiyor tıkalı tüpler de açılabiliyor iyi düşünelim iyi olsun tatlım:1hug:ebrar başının ağrısı nasıl oldu canım?iyi misin şimdi biraz?zaten tuttumu delirtiyor o ağrı benimkide ilaç almadan geçmez:1no2:bu arada duayı karalaştırdınız herhalde tek gün olacak nasıl olsa okuyoruz iki katını okuruz aynı gün iki kişi için okunur hem perşembe günü de iyi olur bana uyar verirseniz seve seve okurum tatlımyerimsenibenhayalciğim kür uygulayıp ardından film çektirecekmişsin canım inşallah şifa olur gülüm:Saruboceq:Allah dualarınızı da şimdiden kabul etsin ablanada çok geçmiş olsun yardımcı ol bari de kadıncağız atlatsın bir an önce zaten çoluk çocuk yemek ev derken haşat olmuştur o şimdi biraz toparlansın barikaydirigubbakcemile5mızmız kanaman olmuş geçmiş olsun canım umarım daha iyisindir benim de olmuştu da dr 15 gün yatacaksın demişti şükür kurtarmıştık bol bol dinlen yorma kendinia.skayınvaliden ne yaptı gittiği yerde kalacak yeri var mıydı bari?bu modeller böyle oluyor galiba bizimkilerde hiç geçinemez oldular bir olay da bizden patlak vermez umarımakannehirsamyeli iyi sonuçlarını bekliyoruz inşallah canım:Saruboceq:tosti ben yeniyim burada hoşgeldin tanışmış olalımvereliniortakderinciğim ilaç baş dönmesi yapmış acaba geçer mi ki zamanla?umarım geçer de seni fazla rahatsız etmez baş dönmesi çok kötü benim aniden tansiyonum düşünce yada yükselince olur dünya dönüyor zannederim:bbo:akşam ne yaptınız bacım ya biz de de ramazanda oldu öyle açlığıma mı yanayım başıma ağrılar girdi ona mı yanayım bizim yüzümüzden trafik tıkandı ona mı yanayım benzinlik uzak mı?babamı çağıdık da adamcağız bir bidon mazot getirmişti bir görseydin halimizifisfisfisaleyna canım Allah dualarımızı kabul etsin en kısa zamanda muradına erersin inşallah hem sen hem de isteyen herkes en kısa zamanda hayırlı evlat sahibi olurlar inşallah yürekten amin gülüm :Saruboceq:queen bee hoşgeldin canım hemşeriymişiz ben de kayseriliyim sen neresindensin?genelde kayserinin yerlileri birbirini tanır belki de tanıdık çıkarızyerimsenibenkardelenciğim mümkün olduğunca uzak kalmaya çalış sorunlardan sen hassas bir dönemdesin mümkün olduğunca rahat olman gerekiyor gerçi bana hep tam tersi oluyor biri gelip bir şey anlatıyor mümkün olduğunca yorumsuz kalmaya çalışıyorum ama nasıl oluyorsa dönüp dolaşıp olayın tam ortasında buluyorum kendimi anlamıyorum kikafamçokkarıştıbu arada umarım iğne bu ay iyi bir sonuç verir önemli olan bu şu andaboshayallersmileturkuaz canım sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim canım inşallah güzel haberlerle gelirsin yakında:Saruboceq:bu arada bursaya ve bursalı arkadaşlara çok geçmiş olsun aysen tugcal günaydınlar aleyna boncuk size de hayırlı cumalar kendimce atlamamaya çalıştım kusurum olduysa affolaopuyorumnanaktan
ya canım ben kalmak istesem bile sorunlar geliyo buluyo,kısmet böyle demekki,napalım,elimden geleni yaptım ben.

mafoldumbenselam canlarım şimdi samyeliyle görüştüm
malesef değeri düşmüş yani tutunamadı bebişi mafoldumben
arkadaşımıza çok geçmiş olsun dilerim önümüzdeki ay hiç uğraşmadan gelir minişi
moralim çok bozuldu yaa offf
yapma yaaaaaaa
ya kafama takıldı canlarım bişey sorucam hep duyuyorumda insan hamile kalıyo test yapıyo hamile çıkıyo nasıl oluyoda degeri düşüyo kız kanamamı oluyoki deger düşünce kafam karıştı he :bbo::1shok::1shok:
hayır canım,kanama olmadan değer düşüyo,ilk örnek benim malumunuz olduğu üzre.
kızlar moralim çok bozuk...
değerim 23 den 9 a düşmüş....
çok üzüldüm samyeli,rabbim bidaha böyle durumlar yaşatmaz inş.

eşim görmeniz lazımdı,, süt almış, sabah akşam süt içiriyordu bana.. hiç bi iş yaptırmıyordu...5 günde olsa mutluydu canım benim.
aynen bende bu durumu yaşadığım için,seni o kadar iyi anlıyorum ki.
slm kızlar nasılsınız

selam derdam,naber kuzu?

selam kardelencim,naber canım?
tosti,nerelerdeydin kuzu?kayboldun sen.
tuğçecim,tenefüse mi çıktınnnnn?

kardeloşum cnm ağrı oldu ama dayanılamayacak kadar değil yani,çok şükür açık çıktı evet sağolasın..
ben çıkıyorum kızlar hepinize hayırlı akşamlar öptümmmmopuyorumnanaktan

selam canım bakiim dedim ne var ne yok.Çok alıştım ben size haaaolumunekankayizsmile
bizlerde alıştık,burdakilerle konuşmayınca bi boşluk hissediyorum ben.
kardeloşum cnm ağrı oldu ama dayanılamayacak kadar değil yani,çok şükür açık çıktı evet sağolasın..
ben çıkıyorum kızlar hepinize hayırlı akşamlar öptümmmmopuyorumnanaktan

güle güle canım.

kızlar size bir sorum var,kalp atışı kaçıncı haftada duyulur,nete yazdım ama sizden yaşanmış bilgi almak istiyorum.
sebebine gelince,mavi dr a gelmiş,7,haftada satla beraber ve dr kalp atışı yok,haftaya kürtaja hazırlıklı ol demiş,geç döllenme olabilir ama o çok düşük bi ihtimal demiş,kız napcanı şaşırmış durumda.

kızlar size bir sorum var,kalp atışı kaçıncı haftada duyulur,nete yazdım ama sizden yaşanmış bilgi almak istiyorum.
sebebine gelince,mavi dr a gelmiş,7,haftada satla beraber ve dr kalp atışı yok,haftaya kürtaja hazırlıklı ol demiş,geç döllenme olabilir ama o çok düşük bi ihtimal demiş,kız napcanı şaşırmış durumda.

7 veya 8 de duyuluyo duruma göre değişebiliyo tabi.ama genelde bu haftalarda ben 7 de duymuştum 2.gebeliğimde

10 12 diyo nette,yani o zamana kadar beklemesi gerekmez mi dr un,8.haftada kürtaj yapmalı mı?

canım senden de allah razı olsun, rabbim dualarımızı kabul etsin.
çok geçmişolsun.
COK SAGOL SAMYELİCİM
aleynam geçmiş olsun canım eşine benimki de hasta sorma salgın var galiba yine....

aminnnnnn sevtunum

aleyküm selam ebrarım senin de Cuman mübarek olsun balım....
SAGOL TUGCE BENİMKİ ALINCA COK KÖTÜ OLUYO GÖZLERİNE KAN İNİYO YÜKSEK TEŞLENİYO BENDE COK KORKUYORUM O YÜZDEN
mafoldumbenselam canlarım şimdi samyeliyle görüştüm
malesef değeri düşmüş yani tutunamadı bebişi mafoldumben
arkadaşımıza çok geçmiş olsun dilerim önümüzdeki ay hiç uğraşmadan gelir minişi
moralim çok bozuldu yaa offf
ABLA YA COK ÜZÜLDÜM NE DİYCEMİ BİLEMEDİM ŞİMDİ
kızlar moralim çok bozuk...
değerim 23 den 9 a düşmüş....
SAMYELİCİM COK GECMİŞ OLSUN AMA DEYERİN 5 ÜSTÜNDE DR BİŞE DEMEDİMİ İNŞALLAH Bİ MUCİZE OLUR

HİÇ Bİ BİLGİM YOK KARDELEN

AMA MEVİCİM COK ÜZÜLDÜM CANIM YA İNŞALLAH BU GİDİŞİNDE DUYARSIN MİNİYİNİN KALP ATIŞINI opuyorumnanaktan

Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr

mavi 7 haftasında bence daha erken deyilmi 1 hafta daha beklese bence mavi yada başka dr görünse

Back
X