2 düşük yaptın demek üzülme lütfen bende bir tane kaybettım cok zor evet biliyorum ama derdi veren rabbim sabrınıda veriyor peki neden olmuş dr ne dedi bir sebeb buldular mı
20 haftalık oglum gitti 3 kere kanamam oldu dedi doktor düşük riskin var yatıcan onu kaybettim altan bakmadı 3 marta yaptım dogumu temmusta adet olmadım gittik doktora dedim böyle böyle oda açıklık olabılır dedi baktı tahmınım dogru bir daha hamile kalınca diktirmem lazım dedi ay ne kadar aglamıştım rahimimi dıkıceklar diye sonra okadar tedavi oldum hamıle kalamadım 7 sene sonra rabbimin mucizesi gene hamile kaldım özele götürdü eşim sigortanın özel doktoruna hay gitmez olaydım ne deyım doktora dedim açıklık var dikilicek adam dedi sen hamile kalıcan öyle dikilicek hamile olmadıgım için odoktor nerden bilicekmış kanamam oldu progestoron vs verdi kullandım her gittigimde bakın dedim dikin dedim adan rahim boyu iyi ve açıklık yok dedi en son cumartesi kanamam oldu aradık yat dedi pazartesi gittik muayenesine dedi açıklı yok dedim elle bakın alttan dedim pembemsi kanamam oldu dikin dedim neymış efendim acıklık olmayınca rahimi dikerse iltaap kaparmışımda erken dogum olurmuş diye eşim istemedi yolladı beni öyle eşime çok yalvardım garip dedi tamam görtürücem dedi ama nasıp olmadı yavrum beni, bırakmak istemedi suyum geldikten sonra 1 saat kadar yasadı karnmda doktor ultrosonla baktı dedi kalp atışı var ben başladım aglamaya benim gittigim doktor benle ilgilendi bebek yaşıyomu diye sorunca dedi hayret bişey kalp atısı var dogmak istemedi dedi beni annemden ayırmayın burası çok güzel ben onun sıcaklıgı olmadam yasayamam dediysede mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben olmadı 3 doktor ugraştı dogmadı aşagıya kadar çektiklerini hissettim sonra dogurdum eşim ve kaynanam vardı yanımda dogurtmaya ugraşırken beni eşim çok agladı annesine sarılmış ben çok bagırmışım mıllet korkmuş buna bişey olucak diye eşim diyoki bir allah dedin bide gitti bebegim diye bagırdın dedi adsam tereyagı gibi üsyte çıktı dedi kaynanam okadar dik dedik dikmedin dedi oda hanım sen ne demek istiyosun dedi onu azarladı hiç bişeye yanmıyorumda neye yanıyorum biliyomusunuz yavrum bacaklarımın arasında seyire seyire öldü ona yanıyorum patolojı sonuçlarında bogularak öldügü çıkmış doktor demiş eşimde demin hanım dedi bebek dogdugunda canlıymış diye benim adı doktorda demezmi 3 hamilelikte dikilicek benimki adamın yakasına sen bir sarıl elinden zor almışlar adamı demiş hadi beni boşver eşim ne olucak psikoloji,si ne olucak evde yavrum da yavrunm dişye aglıyo demiş okadar dedim sana bak 10 sene sonra geldi bu bebek buldum buluşturdum bebegim için sana güvenip getirdim demiş sen ne yaptın maffettin demiş herşey allahtan ama doktor demiş eger senin bir kusurun hatan olduysa benim cıgerimi yaktın allahta seninkini yaksın demiş şimdi o haklı oldu anlıcagın bide utanmadan bebegi düşünürseniz ben burdayım demiş mikrop mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben