• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kuzu ev tasıdık tataıl yaptık netıde yenı bagdattık anca gelebıldım sen nasılsın
tekrardan hoş geldin tosticim
vereliniortak
Allah kabul eder inşallah canım..senden de razı olsun Allah...öptüm cnm.opuyorumnanaktan

aminnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

amin tugçemmŞeniz

sagol kuzum seninde..geç oluyo biraz ama napim gündüz yokum kiboshayallersmile

a.selam cnm..amin seninde:Saruboceq:Şeniz

çok sagol ayşencim yaa çok iyisin..ALLAH razı olsun canımŞeniz

he kıs yollarda kaldık ama çabuk atlattık şükür eve yakındık:))

ayy sizin durum bizden kötüymüş kıss..ay bende hep onu düşündüm zaten trafigi tıkayacaz şimdi dedim gidemezsek..ama kurtulduk:))
sen nasılsın cnm..hergün hepimize yazıyosun sagol tatlımopuyorumnanaktan

canım yaaa...inşallah bi dahakine sonuna kadar gitmek nasip olur..sıkma canını samyelim..:((((

ben kalp atışı kaçıncı haftada oluyo hiç bilmiyom cnm ama bencede başka b doktorada görünsün.hemen kürtaj olmasın Allah korusun...doktor hatalarını görüyoruz...çok selamımı da söyle mavişe:((

selam tosti..evi taşıdınız demek hayırlı olsun..
istanbulun neresindeydin cnm sen?
aleyküm selam derincim,sabah benim eski dr a gitcek,saat geç olunca randevu alamadı ama,yarın muayene eder heralde,durumu ciddi diye.
2 doktora gittiler kalp atışları yoktu kürtajla aldıklar beni soruyosan duydular çünkü geç döllenmiş dedi 2 doktorda 8 haftayı geçmıştı 9 haftalıktı sanırsambilmiyorumkismilebilmiyorumkismile canım bak alttan mayene edilincekolay görünüyo kalp atışı eger kilo varsa yagdan zor anlaşılıyo yani bende ayıptır söylemesi biraz tombişimde :kedi::kedi::kedi: ondan görememişti benim kanamam oldugu için ben altan muayene ettirmedim doktorda etmedi aslında bişey olmaz ama bişey olursa sen yaptın dersin diye bakmadı ona söyle altan baktırsın 1 doktorla kalmasın 8 haftada kesin belli olurmuş kalp atışı normalde 6 haftalıkken benim arkadaşımın 6 haftalıktı duydugumuzdaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ikizleri var hani benim baktıklarım kızlar bak ben 6 haftalıkken gittigimde kendimce bana geç döllenmişin dedi hafta göstermiyo daha dedi ölçülüyoya 2 hafta sonra daha çagırdı dedi kalp atışı yok ama suyu kesesi ve bebk kordonu var buda ne demek oluyo dedim yani içinde bir bebek var dedi 9 haftanın içindeydim kalp atışını duydum ben zemuszemuszemuszemusama yavrum 19 hafta durdu annecigiylemafoldumbenmafoldumben allahım bir daha acı göstermesin ne deyim:Saruboceq::Saruboceq:

canım,zaten alttan bakmış,üstten geörememiş.
inş.dr haklı değildir.

kızlar size bir sorum var,kalp atışı kaçıncı haftada duyulur,nete yazdım ama sizden yaşanmış bilgi almak istiyorum.
sebebine gelince,mavi dr a gelmiş,7,haftada satla beraber ve dr kalp atışı yok,haftaya kürtaja hazırlıklı ol demiş,geç döllenme olabilir ama o çok düşük bi ihtimal demiş,kız napcanı şaşırmış durumda.

kardelenim maviye söyle ulaşabilirsen canım ben 10 haftaya kadar bekledim dr öyle dedi benimkide geç döllenmeydi başka dr da gitsin ve alttan baktırsın hatta bazı hastanelerde büyütülmüş ultrason var öyle baktırsın Çok üzgünüm çoook

kardelenim nasılsın ceren sen yenimisin bakımm neyin var anlat

tekrardan hoş geldin tosticim
vereliniortak

aleyküm selam derincim,sabah benim eski dr a gitcek,saat geç olunca randevu alamadı ama,yarın muayene eder heralde,durumu ciddi diye.

canım,zaten alttan bakmış,üstten geörememiş.
inş.dr haklı değildir.

canım seni korkutmayım ama malesef doktor haklıdır bence çünkü ben okadar tombişimki üsten gördü sadece kesesini ve kordonunu işşallah dedigin gibidir ama dokruluk payı çok var bak benim elt"im gitmiş 7 haftalıkmış üsten görememiş altan bakmış görmüş doktor alttan kesin görülüyo kesin olarak o genede başka doktora gitsin canım içi rahat eder belki kız dedigin kişi bizim topikten demi ben öyle hatırlıyorum sanki bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile kız allahım acı göstermesin işşallah bebeşın kalp atışlarını başka doktor görür hemen başka doktora gitsin yoksam zehirler onu haberin olamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenallahım yardımcısı olsun kürtajçok zor helede canlı olunca ben çok çektim aklımı kaçırıyodum az kalsın acıdan bebegimemi yanayım çektigim acılaramı senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

kızlar grip olmuşum çok fena hapsırmaktan anam agladı sabahtan beri:2::2::2: çok kötüyüm çok kırılıyo ya heryeriim bir çorba kaynatanım bile yok anlıyomusunuzdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kız birsen ses versene kız :mymeka::mymeka: şimdi benimki gelicek bakkaldan çıkmak zorunda kalcem he:mymeka::mymeka:

kızlar grip olmuşum çok fena hapsırmaktan anam agladı sabahtan beri:2::2::2: çok kötüyüm çok kırılıyo ya heryeriim bir çorba kaynatanım bile yok anlıyomusunuzdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

aa geçmiş olsun ya yeni gördüm ben senin grip olduğunu.Annenin evini temizlerken üşüttün heralde:2:

sevtun kimse yok bizden başka bu akşam sakin. eşim geç gelicek ama şansıma sakin bugün

hoş geldin canım kız ben griple ne yapıcam ya habira hapsuruyorum burnumda akmıyo zaten aksa rahatlarım belki zor nefes alıyorum yaohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmilesenağlamasenağlama

aa geçmiş olsun ya yeni gördüm ben senin grip olduğunu.Annenin evini temizlerken üşüttün heralde:2:

ah bacım annemgilin evinde boru patladıda orda temizlik yaptım soguktu ayagım çık ızlandı banyo tuvalet yerler ev temizligi derken üşüttüm herhal incede giyindim ozaman kız evime geldim ısınamadım bide bakmışım grip olmusum gözlerim çok yanıyo ya:2::2::2::2::2:

geldinmi kız birsen korktun benden demi öyle geldin aferim san geliyo gene sopa cevap yazmazsan haberin ola:mymeka::mymeka:

kız çıldırıcim şimdi hedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden neden sesimi duymuyon kız birsen kız halim olsa gelip dövücem seni he ses vermedigin için he:oklava::oklava::oklava:

sevtun kızımı yatırıyodum cevap veremedim kusura bakma canım sen nasılsın

Back
X