• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşbulduk canlarımolumunekankayizsmile
mavişim hıc sıkma sen o güzel canını benım arkadasta 9.haftasında duydu kalp atışlarını
ınsallah duyucaksın cnm opuyorumnanaktan

ebraraım canım eminim iyi bir görümcesindir herkez aynı değil zaten canım benim ama bazılar gerçekten kötülük için gelmiş dünyayya ama mevlam büyük

ay inşallah ya keşke maviş okusa bunları biraz teselli olur

ya ayşenim mevlamın takdiri işte kimi ara bulamaz kimininde kazalar olur işte napalım rabbimin hikmetinden sual olmaz

ebraraım canım eminim iyi bir görümcesindir herkez aynı değil zaten canım benim ama bazılar gerçekten kötülük için gelmiş dünyayya ama mevlam büyük
valla canım ben elimden geleni ypıyorum asla hiçbirşeyine krışmam iyiyiz yani ama belki vardır onunda şikayetleri bilememki
o kötülük için gelenleri anlamıyorum budünya için yaşıyolar yapcak bişey yok allah akıl versin
aminn canım
diğer yiğenlerde biri askerde 21 yaşında
diğeride kız 16 yaşında kız
kaza kurşunu
gerçi o kadar dedik öle korunulmaz hamile kalırsın diye ama delikafadulden

ayy kaza kurşunu bizi bulmuyo bee millet korunsada kalıyo nasıl iş bu
maşallah tabide

canım zorun kaynansı rahatsız biraz giremiyo bu ara pek
portide adet oldu aşılama için dün tüp bebek merkezine gitti iğneler başladı bakalım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ayy geçmiş olsun ya selam söylersin
portim içinde hayırlısı olur inşallah demek başlıyo tedaviye hadi hayırlısı
aminn canım inşlhh tez zamnda artık bizde hamileliklerimizi konuşuruz
bebeklerden buraya girmeye fırsat bulamayız inşlhhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnn

ya ayşenim mevlamın takdiri işte kimi ara bulamaz kimininde kazalar olur işte napalım rabbimin hikmetinden sual olmaz

evet kuzum aynen öyle
bakıyorum bi yengem 40 dayım 49 yaşında
bizler onların yarı yaşındayız ama rabbim onlara hayırlı görüyo demmeki onlara verdi diyorum
bu ara çevremde o kadar isteemdne hamile kalan varki
halamda hamile 35 yaşında çocukları 12 11 yaşlarında o da istemeyerek oldu
burda bi komşu var o da 39 yaşında 3 çocuğu vardı birde bunlarda ikizmişş
diyorum rabbim bunları bana gösteriyo bakalım sabrım ne kadarmış diye düşünüyorum
insanın içerlenip kahrolması elde değil ama işte sabırr
sabrın sonu selamat inşlhh diyorum mafoldumben

[
evet kuzum aynen öyle
bakıyorum bi yengem 40 dayım 49 yaşında
bizler onların yarı yaşındayız ama rabbim onlara hayırlı görüyo demmeki onlara verdi diyorum
bu ara çevremde o kadar isteemdne hamile kalan varki
halamda hamile 35 yaşında çocukları 12 11 yaşlarında o da istemeyerek oldu
burda bi komşu var o da 39 yaşında 3 çocuğu vardı birde bunlarda ikizmişş
diyorum rabbim bunları bana gösteriyo bakalım sabrım ne kadarmış diye düşünüyorum
insanın içerlenip kahrolması elde değil ama işte sabırr
sabrın sonu selamat inşlhh diyorum mafoldumben

onu hiç sorma canım abimin hanımı spreyi oldugu halde hamile kaldı düşün artık demekki rabbim ol diycek bunun başka acıklaması yok

0235.gif
civciv13uc6.gif
0235.gif

HAYIRLI UGURLU OLSUN
bsm.gif

0090.gif
0003.gif
EKİM AYI LİSTEMİZ
0003.gif
0090.gif

BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EKİM
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------7 EKİM
GULHAYALDAGHAN------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
AFED----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EKİM
AYŞEN_34--------------------------------------------------------------------------------------------------------------??
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
BİRSEN29--------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
TOSTİ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------21EKİM
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------26 EKİM
FLAN----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------30EKİM

0090.gif
0003.gif
KASIM AYI LİSTEMİZ
0003.gif
0090.gif

HALE---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 KASIM
TURKUAZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 KASIM
UGURBONCUGUM-------------------------------------------------------------------------------------------------?? KASIM
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------7 KASIM
EBRAR_53-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 KASIM
DERINSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------22 KASIM

0090.gif
civciv14.gif
HAMıŞLERıMıZ
civciv14.gif
0090.gif

GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ---------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanBEBİŞİMİZ DOĞDUopuyorumnanaktan
ZEYN77------------------------------------------------------------------------------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YUSNES-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BUURCUUM--------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE------------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MAVİŞŞŞŞ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEYDAM--------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SU_41------------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

civciv3pm9.gif
civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif
civciv3pm9.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
aleynacım öyle canım başka açıklaması yok
rabibm hepimiz için hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin hakkımızda hayırlı olanıda gönlümğze razı etsin inşlhh

bu arada boncuğum sana küsüm msn adresimi yolladım snaa eklememişsin beni :umursamaz:

ayşenim imtihan işte yaa napalım nasipde bunları yaşamak varmış
inşallah bizde onların yaşına gelmeden kavuşuruz bebişlerimize

Back
X