sen ne yaptın canım kardelen benim gibi uykumu tutmadı bacım yaolumunekankayizsmile
ay akşam yemeğinden sonra uyumuş kalmışım 2-3 saat bi kalktımki saat 10.30 e şimdide uykum yok haliyle:1shok:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen ne yaptın canım kardelen benim gibi uykumu tutmadı bacım yaolumunekankayizsmile
kardeloşş sevtunnn
hayrola kızlar bu saatte sempatiksalakcinni
kız fırsat bu fırsat dedim girdim eşim uyuyoda bakalım ne yapıyosunuz dedim kız eltileri şekiştirmişiniz bensiz eylenceyi kaçırmışım heohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
iyi yapmışsın tatlım
hee eccik öle ettik ama fazla derinede girmedik sempatiksalakcinni
bi gün topluca msn den konuşalım ordan daha rahat konuşuruz :)
iyi yapmışsın tatlım
hee eccik öle ettik ama fazla derinede girmedik sempatiksalakcinni
bi gün topluca msn den konuşalım ordan daha rahat konuşuruz :)
sen istanbulun neresindensin canım merak ettim kızlarda msn varmı senin ben verdim
çok çok geçmiş olsun arkadaşım,Allah şifa versinebrarcım çok konuşmaya ihtiyacım vardı bugün kimsecikler yok 1 ii 1 kötü şey oldu paylasmak istedim kiseleri bulamadım ama yinede anlatayım gören yazar inşallah ii den baslayayım ben burdan gidince eşim bana süpriz yaptı oda geldi eve çok mutlu oldum çok güzeldi kötü şey yani benim buraya erken gelmemi sağlayan şey babaannem hastalandı komada yatıyo ondan geldim bu yüzden çok konuşmak istiyordum dertleşmek için ama kimse bulamıyorum :gitme:mafoldumben
derinimm inş gönlüne göre bi mağazan olur:)bebiş kıyafetleri minnak minnakopuyorumnanaktanevet cnm o dediginden oldum bile mahvoldumm offfffffffffffffff:çok üzgünüm:
valla uyuyakaldım canom..bugünki hapıda demin içtim.yanıma almayı unutmuşum..hoş orda içseydim kötü olurdu heralde çok başım dönüyo çünkü..birazdan bende yatarım...oyy misafirin geç gitti demek..canom misafirlerin çok maaşallah yaa güzel bişey tabi ama inan yoruluyo o güzelligin yanında.bide misafirine görede degişiyo cano kimisi var yorulsanda olsun diyosun ama..neyse diger türleri demiyim:))öptüm canom seni..bende çok özledim kız ne çok laıştık yaa dimi..bigün konşlmadan edemiyoz heeeolumunekankayizsmile
ay cnm yaa.babaannecigine çok çok geçmişler olsun tatlım.inşallah komadan çıkar bian önce..Allah yardımcısı olsun(bu arada eşin nereye geldi noldu anlamadım ama sen sevinmişsin gerisi önemli degil öptüm canımopuyorumnanaktan
ah kardelencim..fırsatları hepimiz tepiyoruz..ben başkalarını dinleseydim bugün sigortasız bi işte çalışıyo olmazdım..ve de babam okutmuş olsaydı kesin ögretmen olurdum...benim konu farklı tabi senden...beni okutmadılar çok aglamama ragmen...o kadar çok ideallerim vardı ki anlatamam...kapasitemde vardı ama olmadı işte...şimdi oldum 28 yşımda...okuyamadım ama şuandaki tek hedefim iş konusunda kendime ait bir magaza açmak..Allah herkesin gönlüne göre versin...sende üzülme canım inşallah eşin düşünür ve senin istedigin kararı verir.
canım yaa çok geçmiş olsun allahım şifa versin inşallah çok zor nekadar yaşlı olursa olsun sevdiklerinin hasta olması üzüyo insanı .inşallah tez vakitte şifa buluryok canım ya yaşlıyda ama öyle bi hastalığı yoktu tansiyonu çıkmış gece yanında kimsede yokmuş sabaha kadar beyin kanaması gecirmiş babam hastaneye zor yetiştirmiş
canım ya kusura bakma dün çok fenaydı karnım bide çok yorulmuştumebrarcım çok konuşmaya ihtiyacım vardı bugün kimsecikler yok 1 ii 1 kötü şey oldu paylasmak istedim kiseleri bulamadım ama yinede anlatayım gören yazar inşallah ii den baslayayım ben burdan gidince eşim bana süpriz yaptı oda geldi eve çok mutlu oldum çok güzeldi kötü şey yani benim buraya erken gelmemi sağlayan şey babaannem hastalandı komada yatıyo ondan geldim bu yüzden çok konuşmak istiyordum dertleşmek için ama kimse bulamıyorum :gitme:mafoldumben
canım sende bozma moralini inşallah istediklerini gerçekleştirebilirsin canım opuyorumnanaktangelen gidiyo hanımlar kimse konuşmıycakmııııııbilmiyorumkismile
evet cnm o dediginden oldum bile mahvoldumm offfffffffffffffff:çok üzgünüm:
valla uyuyakaldım canom..bugünki hapıda demin içtim.yanıma almayı unutmuşum..hoş orda içseydim kötü olurdu heralde çok başım dönüyo çünkü..birazdan bende yatarım...oyy misafirin geç gitti demek..canom misafirlerin çok maaşallah yaa güzel bişey tabi ama inan yoruluyo o güzelligin yanında.bide misafirine görede degişiyo cano kimisi var yorulsanda olsun diyosun ama..neyse diger türleri demiyim:))öptüm canom seni..bende çok özledim kız ne çok laıştık yaa dimi..bigün konşlmadan edemiyoz heeeolumunekankayizsmile
ay cnm yaa.babaannecigine çok çok geçmişler olsun tatlım.inşallah komadan çıkar bian önce..Allah yardımcısı olsun(bu arada eşin nereye geldi noldu anlamadım ama sen sevinmişsin gerisi önemli degil öptüm canımopuyorumnanaktan
canom yaa valla öyle konuşamadığımızda eksiklik oluyo inankiah kardelencim..fırsatları hepimiz tepiyoruz..ben başkalarını dinleseydim bugün sigortasız bi işte çalışıyo olmazdım..ve de babam okutmuş olsaydı kesin ögretmen olurdum...benim konu farklı tabi senden...beni okutmadılar çok aglamama ragmen...o kadar çok ideallerim vardı ki anlatamam...kapasitemde vardı ama olmadı işte...şimdi oldum 28 yşımda...okuyamadım ama şuandaki tek hedefim iş konusunda kendime ait bir magaza açmak..Allah herkesin gönlüne göre versin...sende üzülme canım inşallah eşin düşünür ve senin istedigin kararı verir.
neyse bugün telafi ederiz inşallah .buarada okuma konusunu ilk defa duydum canom keşke okuyabilseydin eminimki çok başarılı olurdun ama nasip işte .benim okuyamama nedenimide biliyosun aslında hiçde geç değil türban sorunu kalksın bişeyler yapıcam inşallah sende yapabilirsin diye düşünüyorum
çok çok geçmiş olsun arkadaşım,Allah şifa versin
derinimm inş gönlüne göre bi mağazan olur:)bebiş kıyafetleri minnak minnakopuyorumnanaktan
herkese günaydın,nasılsınız?iyi pazarlar diliyorum hepinizee
porti aşılamaya başlamış,inş Rabbim meleğini gönderir ona,zor'unda kayınvalidesi rahatsızmış geçmiş olsun,şifa versin Rabbim...
günaydın tutişim nasılsın kuzum
derinim,sağol canım,sen bugünde çalışıyosun galiba,eee bu haftanın iznini geçen haftadan bitirdiydin.:kedi:delüüüü :)))
geçmiş olsun canım ya.inşallah daha iyisindir(elma sirkeli su iç canım bagışıklık sistemini güçlendirir.
ah sorma kuzum yaa progestan mahvediyo beni.kavak yellerini yatarak seyredem dedim bitti dizi sonrada uyuyakaldım canım.baktım kocişte uzandı yanıma uyumuşuk çekyatta sabah 6ya kadar:))
he kıs sorma yaa.gelmeyi istedim dizi bittikten sonra ama kafamı kaldıramadım.mutfagı bile sabah 6 da topladım uyudum gene:))
canım hayırlısıyla versen güzel haberi ne güzel olur ya...
haklısın düşük haberlerinden sonra bende hep aynı şeyleri düşünüyom valla cnm.kalmakla bitmiyo..geriside önemli..ya düşerse kaybedersem yine diye hep düşünüyom(
canım sen bilirsin tabi ama.40ın bi çıksın...şöyle bir iki ay da geçsin rahim yerine gelsin hle öyle düşün derim ama tabi nasıl beklersin bilemiyom cnm...hakkında hayırlısı.
ayy imkansız diyo yaa dövücem seni şimdi fıstıgım..Allah büyük belkide oldu kıs ne biliyon...ama bişey diyim mi seni ilk defa görüyom hamileyim diye kendimi kandırıyom dedigini..inşallah Allah söyletiyodur kuzumopuyorumnanaktan
canım sagolasın yeterince takip ediyosun valla sagolopuyorumnanaktan
keşke geceleri de gelebilsen çok daha fazla muhabbet olurdu ama olsun ...
ah cnm yaa inşallah dedigin gibi olur da seninle beraber 3 kişi hatta herkes kalırr ..duaların için sagol cnm..bizi bizden iyi kimse anlamaz evet...herkes sadece "yokmu daha bişey" diye sormayı yaralamayı bilir((
hayır olsun kıss mevsimseldir ama aleynam çok tkaılma cnm banada oluyo..sonbaharda çok kişiye olur bu arastır istersen.
kardeloşum ya inşallah bebişi gelişirde güzel haberler alırız kuzum..çok üzüülyom böyle olunca((
aa demek eşinin dişi agrıyo kız yazık yaa..diş agrısı çok fena...sen bilirsin tatlım ama ben olsam eşimi düşünürdüm.bebek belki daha önemli ama onun acı çekmesinede dayamazdım valla((
pelinim naber datluşşşopuyorumnanaktan
kıslar biz kayınvalideme gidiyoruz şimdi..en geç 1 gibi evde oluruz heralde..benimki oturdumu kalkmaz çünkü yine aynı şey olcek biliyom..orada olmak çok güzel ama sadece sigara yüzünden hiç gitmek istemiyorum :gitme:
belki oradan da girerim belli olmaz öptüm hepinizi..
anladım canım,olsun görüşürüz bi ara,can sağlığı olsunda.canım benim..ben içerideydim ya yemek yiyorduk..sayfayı açık bıraktım alıntı yapmıştım diye.şimdide yazmak için geldimdi ama gidiyom kuşum..kaynanoşa gidiyoz:)
bi ara msnde görüşek öpüyom cnmopuyorumnanaktan
akşam bende çok bekledim,kimse gelmedi,bende sıkıldım,kapattım pc yi,napim.slm kızlar ben geldim ama kimsecikler yok ya offfffffffffff mafoldumben:gitme::sinifsinif:
çok geçmiş olsun way cım,rabbim şifa versin.ebrarcım çok konuşmaya ihtiyacım vardı bugün kimsecikler yok 1 ii 1 kötü şey oldu paylasmak istedim kiseleri bulamadım ama yinede anlatayım gören yazar inşallah ii den baslayayım ben burdan gidince eşim bana süpriz yaptı oda geldi eve çok mutlu oldum çok güzeldi kötü şey yani benim buraya erken gelmemi sağlayan şey babaannem hastalandı komada yatıyo ondan geldim bu yüzden çok konuşmak istiyordum dertleşmek için ama kimse bulamıyorum :gitme:mafoldumben
dün öyleydi bu topic.ben geliyorum kimse yok bugün şansÇok üzgünüm çoook
kız o saatde ben beşinci uykudaydım,sen hayal mi gördün?kardeloşş sevtunnn
hayrola kızlar bu saatte sempatiksalakcinni
sanada güzel bi pazar olsun inş.canım.selam hanımlar hepinize güzel bir pazar günü diliyorum
tabi bugün herkesin kocişi evde kimsecikler yok
benim kociş çalışıyo malesef :sinifsinif:akşamada bi arkadaşa gidicez bebek görmeye :sinifsinif:
yine psikolojim bozulmaz inşallah
kızlar kusura bakmayın çıkmam gerek
kardeloş bahsetmiştimya hani su olayını usta geldide benim aşağı inmem gerek kociş yok evde
sonra görüşürüz olurmu canlarım
selam kardelenherkese merhabalar
kızlar kusura bakmayın çıkmam gerek
kardeloş bahsetmiştimya hani su olayını usta geldide benim aşağı inmem gerek kociş yok evde
sonra görüşürüz olurmu canlarım