• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yok canım ya ne demek üzdüysem kusura bakma canım gel öpüşek barışak ŞenizŞeniz vallahı hep sayfayı yeniledim sende bişey yazmayınca bende galiba işi var dedim sonra baktık gitmişinmafoldumbenmafoldumben kız ben alahım ne derse o allaha büyük konuşmuyum bende düşünmem evlatlık alırım daha iyi allahım o haddeye gitirmesinde:Saruboceq::Saruboceq: evlatlık alırsanda sevap onlarında sevgiye şefkate ihtiyaçları var demi:teselli::teselli::teselli:

Tamam hadi öpüşek o zamanŞeniz.Herkesin kendi tercihi canım ama dediğim gibi benim tercihim değil.Büyük konuşmayalımda yani.Rabbimin rızasına uygun olsun yaptığımız herşey inşallah.Ya ebrara aklım takıldı bebek görmeye gidecekmişya bu akşam çok zor oluyo kendimden de biliyorum.İşkence gibi o pamuk pamuk bebekleri görmek Allah'ım lütfen bizede nasip et.Darda bırakma biz boynu bükük kullarını sabır ihsan et:Saruboceq:

kızlar taşıyıcı annelik ne oluyo bana da bi anlatırmısınız anlayamadım
canım senin yumurtanı alıyolarmış eşinin spremiyle döllüyolarmış başkasının rahimine enjekte ediyolarmış yanı bebek senin ve eşinin tüp bebek gibi düşün benim anlamadıgım kanla besleniyo bu çocuk nasıl oluyo ben anlamadı onubilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kız bebiş varmıydı benmi öle hatırlıyorum kafam yerişnde degilde eşime deyimde alsın yarın allah nasip eredse kız bugün sinir oldum he gene eşim kaynanam dedi git dedi eltim annesine geldi laf etmesin diye derlerya itin hatri yoksa sahibinin hatri var diye eşim dedi git az dur gel dedi o laflarıyla beni sinir etti bende alta kalırmıyım felegini şaşırttım he beni görseydiniz benimle grur duyardınız he:roflol::roflol::roflol:

seni alkışlıyorum tatlım alkisalkisalkis :lepi: :lepi: :lepi:

yok canım ya bebiş yok bizde, olsun diye de uğraşmıyoruz artık.
nasip neyse o olur. koyverdim gittiiiiiiii şakkıdı

kızlar taşıyıcı annelik ne oluyo bana da bi anlatırmısınız anlayamadım

merhaba canım.Taşıyıcı annelik eşinin spermlerini alıp başka bi bayana yerleştiriyolar.Sonra kadın doğuruyo çocuğu size teslim ediyo.İçine sinerse tabii

herkese selam kızlar

kızlar ben okudum duamı RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH

turkuaza ve birsene hayırLı saglıklı evlatlar nasip eder İNŞALLAH güzel ALLAHIM AMİN

HEPİMİZE İNŞALLAH AMİN

Son düzenleme:
kızlar bende liseden beri arkadaş oldugum kızları gördüm birinin oglu var 3 yaşında:emir_bebek: birinin kızı var:ecrin_bebek: şimdi yine hamile insan seviniyo görünce ama biraz üzüldüm bügün:çok üzgünüm: allahım inş fazla bekletmeden bebişlerimizi gönderir hayırlısıyla:Saruboceq:

herkese selam kızlar

kızlar ben okudum duamı RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH

turkuaza ve birsene hayırLı saglıklı evlatlar nasip eder İNŞALLAH güzel ALLAHIM AMİN

HEPİMİZE İNŞALLAH AMİN
selam canım hoşgeldin nasılsın...amin inş dualarımızı kabul eder allahım:Saruboceq:
pelin ve aleyna sizede selamlaaaar

selam canım nasılsın...

Tamam hadi öpüşek o zamanŞeniz.Herkesin kendi tercihi canım ama dediğim gibi benim tercihim değil.Büyük konuşmayalımda yani.Rabbimin rızasına uygun olsun yaptığımız herşey inşallah.Ya ebrara aklım takıldı bebek görmeye gidecekmişya bu akşam çok zor oluyo kendimden de biliyorum.İşkence gibi o pamuk pamuk bebekleri görmek Allah'ım lütfen bizede nasip et.Darda bırakma biz boynu bükük kullarını sabır ihsan et:Saruboceq:
amin canım ya ben bugün gittim eşim çok yalvardı laf etmesin dedi kaynım dogumumda sag olsun çok yardımı oldu çocugun gittim her neyse dedim nasılsın kanamam yok kahverengi akıntı oluyo dedi bide laf ettik bir yerden bana demezmi patıdanak oynamaya bile başladı dedi nispet yaparmış gibi kız bu karı hiç akıllanmaz he dedi bana eşim sigortaya götürücekti dedi bende dedim özel e götür ben senin gibi dedi sigortaya gidiyimde rezilmi oluyum demeye getirdi bende yaradan istedikten sonra özel sigorta dinlermi dedim bide çok aşşalıyo insanı biraz durumu iyi onun dini imanı para olmuş ben öyle insanları hiç sevmem healsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

kızlar bende liseden beri arkadaş oldugum kızları gördüm birinin oglu var 3 yaşında:emir_bebek: birinin kızı var:ecrin_bebek: şimdi yine hamile insan seviniyo görünce ama biraz üzüldüm bügün:çok üzgünüm: allahım inş fazla bekletmeden bebişlerimizi gönderir hayırlısıyla:Saruboceq:

Evet canım insan üzülüyo yaşıtlarının çoluk çocuğa karıştığını görünce ama üzülme.İnşallah öbür dünyada da onlar bize özenecek.Peygamberimizin bütün erkek evlatları ölmüş ve müşrikler soyu kesik diye alay ediyolarmış ama ayet inmiş sonra "üzülme asıl soyu kesik olanlar onlardır" En sevdiği kuluna bunları yaşatmışsa vardır bi hikmeti değilmi

aferim kızlar hizaya gelin bakıyım geldiniz demi allah işte çok korkuncumdur he korkudan geldiniz demi 10 veriyorum kız telapiyle sizi nasıl getirdim he 100 tl alıyım size zahmet :roflol::roflol:

amin canım ya ben bugün gittim eşim çok yalvardı laf etmesin dedi kaynım dogumumda sag olsun çok yardımı oldu çocugun gittim her neyse dedim nasılsın kanamam yok kahverengi akıntı oluyo dedi bide laf ettik bir yerden bana demezmi patıdanak oynamaya bile başladı dedi nispet yaparmış gibi kız bu karı hiç akıllanmaz he dedi bana eşim sigortaya götürücekti dedi bende dedim özel e götür ben senin gibi dedi sigortaya gidiyimde rezilmi oluyum demeye getirdi bende yaradan istedikten sonra özel sigorta dinlermi dedim bide çok aşşalıyo insanı biraz durumu iyi onun dini imanı para olmuş ben öyle insanları hiç sevmem healsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

Allah ıslah etsin arkadaşım cahillik başka bişey değil

Back
X