• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm kızlar nasılsınız
ebrarım duama bıttı yaz tatlım bı süre gıremıcem memlekete gıdıyorum orda ara ara gırmeye calısıcam
kardelencgım sana bısıy sorcam sımdı doktor bana ganophane bıde folbıol yazmıs catlatma ıgnesını devlet karsılamıyormu onu neden yazmadı acaba
güle güle boncugum
catlatma ignesini ben bikere devletten almıştım hiçte para vermedim has. Kendisi rapor cıkardı zaten onun için ssk anlaşmalı hastaneydi kolay olmuştu benim
selam kızlar biz birazdan bebek görmeye gidicez zaten hediye alırken keyfim kaçtı oraya gidince ne olur bilmiyorum .artık başkasının çocuğuna değil kendi çocuğuma bişeyler almak istiyorum :((
gece görüşürüz umarım burda olursunuz konuşmayı çok özledim :((
abla ALLAH yardım etsin ne diyim artık söylencek söz bulamıyom RABBİM sanada banada hayırlısıyla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin İNŞALLAH hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin İNŞALLAH GÜZEL ALLAHIM
pelin ve aleyna sizede selamlaaaar
aleykümselam canım nasılsın
selam canım hoşgeldin nasılsın...amin inş dualarımızı kabul eder allahım:saruboceq:

Selam canım nasılsın...

hoşbuldum sagol pelinim sen nasılın

Son düzenleme:
kızlar benim çıkmam lazım, yine gelirim inşaallah. ütü yapmam lazım. öpüyorum hepinizi
sevtunummm ayrıca öpücem dedin öpmedin ama ben seni öpüyorum gelince borcunu öde sende Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Evet canım insan üzülüyo yaşıtlarının çoluk çocuğa karıştığını görünce ama üzülme.İnşallah öbür dünyada da onlar bize özenecek.Peygamberimizin bütün erkek evlatları ölmüş ve müşrikler soyu kesik diye alay ediyolarmış ama ayet inmiş sonra "üzülme asıl soyu kesik olanlar onlardır" En sevdiği kuluna bunları yaşatmışsa vardır bi hikmeti değilmi

öyle canım ya mükafatı çok ya dün pazara gitim cuma ve cumartesinede pazara arkadaşla 2 pazarda başıma gekleni duysanız aglarsınız he cuma pazarına giitm burda tanıdık var tabi pazarda arkadaş meyva alıyo arkasını döndü bana çarptı kadın demezmi ah canım bişey oldumu bebege özür dilerim dedi benim psikolojiyi düşünün bimafoldumbenmafoldumbenmafoldumbendedim bebek yok 19 haftalıkken düşük yaptım dedim kadın çok üzüldü dedi aglıyarak pazardan çıktım arkadaş dedi cumartesi pazarına gidelim kıyafet bakıcam beni yanlız bırakma dedim gelirim ordada tanıdık kız dedi oglanı gezmeyemi çıkardın dedi mafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlama dedim oglum gitiiiiiiiiiiiii bebgim öldü dedim kız hep böylemi olucak ya çok üzüldüm ya bilerek yapmadılar ama ne biliyim çok canım acıdı çok yasenağlamasenağlamasenağlama

Evet canım insan üzülüyo yaşıtlarının çoluk çocuğa karıştığını görünce ama üzülme.İnşallah öbür dünyada da onlar bize özenecek.Peygamberimizin bütün erkek evlatları ölmüş ve müşrikler soyu kesik diye alay ediyolarmış ama ayet inmiş sonra "üzülme asıl soyu kesik olanlar onlardır" En sevdiği kuluna bunları yaşatmışsa vardır bi hikmeti değilmi
cok haklısın canım inş allahım hayırlısıyla bebişlerimize kavuşturur bizi:Saruboceq:...olmassada isyan etmemek lazım sabrımızla bizde bir gün mukafatımızı alırız inşallah...
slm arkadaşlar ben sunay

hoşgeldin nasılsın...a.s.

öyle canım ya mükafatı çok ya dün pazara gitim cuma ve cumartesinede pazara arkadaşla 2 pazarda başıma gekleni duysanız aglarsınız he cuma pazarına giitm burda tanıdık var tabi pazarda arkadaş meyva alıyo arkasını döndü bana çarptı kadın demezmi ah canım bişey oldumu bebege özür dilerim dedi benim psikolojiyi düşünün bimafoldumbenmafoldumbenmafoldumbendedim bebek yok 19 haftalıkken düşük yaptım dedim kadın çok üzüldü dedi aglıyarak pazardan çıktım arkadaş dedi cumartesi pazarına gidelim kıyafet bakıcam beni yanlız bırakma dedim gelirim ordada tanıdık kız dedi oglanı gezmeyemi çıkardın dedi mafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlama dedim oglum gitiiiiiiiiiiiii bebgim öldü dedim kız hep böylemi olucak ya çok üzüldüm ya bilerek yapmadılar ama ne biliyim çok canım acıdı çok yasenağlamasenağlamasenağlama

Çok zor evet Allah sabrımızı artırsın :çok üzgünüm:

arkadaş çok üzüldüm Allah sabırlık versin..çok zor

iyiyim aleynam...kızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz hepinizi kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan

arkadaş çok üzüldüm Allah sabırlık versin..çok zor

beterin beteri var canım ya allahın gücüne gitmesin ama tekmelerini duymasam derim küçüktü bir kusuru vardıda ondan düştü ama yavrum abisinin yanına gitti acım ikiye katlandı doktor hatasından gitti kardelencim sag ol canım çok düşüncelisin salı doktor olursa gidip muayene olucam bizim burda benle inanmazsınız belki ama 13 kişi dogurucaktı bide ben onları görünce dahada üzülüyorum bide eltiminkide erkek bir dogursun sen ozaman laf sokmaları gör nispetleri gör bugün 25 gün oldu yavrumdan ayrıları karı kıyafet düşlünüyo bebegine ogluna yanı kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso laf sokanı hiç sevmem kanaması halen devam ediyo demiyoki allahım neden oldu diye düşünmüyo dedim ama allahım affetsin o benim kalbimi ogklum öldügünde çok kırdı nispet yaptı 3 günlük lohudayım demedigini bırakmadı ben aglıyorum oda karnındakine kıyafet düşünüğyo bende dedim sen beni böyle aglattın allaha havale ettim ben onu ben acı çektim allah onu bildigi gibi yapsın ne deyim :mymeka::mymeka::mymeka:

bende gidiyorum çok güzel hareketler bunlar başladı gülelim accık:roflol:

hem diyosun pas vermiyosun hemde sen vermiyosun yaw mafoldumbenmafoldumben zaten gribim hastayım şefkate ihtiyacım var zaten herkez beni terkedip gidiyo hemafoldumbenmafoldumben

Son düzenleme:
Back
X