• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet setun kız eşine erkek sana 18 yaşını geçince günah oluyomuş

ya bende anladımda sen onu evlat olarak görüyosun ya o nasıl oluyo evlat kokar o ya aşk kokar havuçlu annemi demişti bu lafı hay allah ben nerden hatırdadim bilemem yane :roflol::roflol::roflol: ben öyle düşünmem ya bir anne desin beni mutlu etsin yavrum diye sarılır öprim ben onu :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

teşekkürler sevtuncum dünde eltim aradı bende mahsus teli açmadım meğerse buraya gelecekmiş evde yok sanmış salak

nasıl oluyo aşılama canım bir anlatsan kardeşine merak ediyomda kızındamı öyle olduydu:2::2:

yok canım kızım 1,5 yıl korunduktan sonra 6 aya kalmadan kendiliğinden oldu ama hamilelik nasıl geçti inan hiç anlamadım ne bulantı ne aşerme ne ağrı hiç birisi olmadı aşılamaya gelince eşin spermini laboratuvarda veriyo onlarda işlemlerden geçirip hazırladıkları çözeltilerle yıkayıp vücut sıcaklığında termosla sana veriyolar kataterle birlikte dr gidiyosun dr onu enjeksiyonlu bi hortumla rahime enjekte yapıyo 20 dk dinlendirip evine yolluyo canım sonrada adet gününe kadar bekleyip inşallah güzel haber alıyosunzemuszemus

teşekkürler sevtuncum dünde eltim aradı bende mahsus teli açmadım meğerse buraya gelecekmiş evde yok sanmış salak

aferim sana bebem 10 verdim otur benimkide beni sinir etti bana demiştiya özele gidiyorum diye hatırlıyosan tabe dedi ultroson aleti eski benim gittigim doktora oda gidiyodu ona gidicek ekranı büyük onun için gidiyo yanı bende dedim hani özeldi gittigin hasytane sen daha sigortayı beyenme onların aletleri dört dörtlük dedim şapa oturdu salak laf bile diyemedi bide demezmi bebege kıyafet alıcam ay yenge oynuyo bebek dedi sinir şey sinsi laf sokucakya mikrop ben üzülüyüm umrunda degil nispet yapanı him sevmem ne demişler gruurlanma padişahım senden büyük allah var dedim içimden he:lepi::lepi::lepi:

yok canım kızım 1,5 yıl korunduktan sonra 6 aya kalmadan kendiliğinden oldu ama hamilelik nasıl geçti inan hiç anlamadım ne bulantı ne aşerme ne ağrı hiç birisi olmadı aşılamaya gelince eşin spermini laboratuvarda veriyo onlarda işlemlerden geçirip hazırladıkları çözeltilerle yıkayıp vücut sıcaklığında termosla sana veriyolar kataterle birlikte dr gidiyosun dr onu enjeksiyonlu bi hortumla rahime enjekte yapıyo 20 dk dinlendirip evine yolluyo canım sonrada adet gününe kadar bekleyip inşallah güzel haber alıyosunzemuszemus

kız işşallah sen bari yüzümüzü güldür be allahım tez vakitte verir işşallah bende diyorum 31 ekimde 40 çıkıyo adet oluyummu sonra bebege vesile oluyum yoksa 6 ay beklıyımı onuda hesap ettim mart ayı bebem ya akıl ver bakıyım özele mesaj yolluyorum al opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ekledim sevtun fazla bekleme rahim dinlensin diye 1 ay bekle yeterli

ben geldim ama reklam arasında geldim:))
kıs sevtun kaçmadım cnm tam o anda eşim geldi..çok da acıkış kıyamam sofrayı kurdum yedik topladım..çok güzel hareketler yeni sezon başladı şükür ona takıldık..çayımı da demledim ohhhhh sefamm olsunn:)))

eee anlat bakıyım dr gittinmi neler yapıyon tedavii olarak

bana dedin dimi?Böyle biraz konuşmuş olmak için laf atmış gibi oldun yaw ama neysebilmiyorumkismileBen de 20 ekimde doktora gidiyorum.benim içinde önemli bigün anlıycan 20 Ekim.Bakalım dr.ne derse ona göre hareket edicem

yaw gelip gidiyolar dönücem diyip bi daha gelmiyolar

canım kalmak istiyorum ama benimki kızıyo çık diyo :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka: kız diyoki başına sabah oturuyosun geliyorum halen pc başındasın diyo adam hakıl vallahi :roflol::roflol::roflol:sen aldınmı özele yolladıgımı bakıyımolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

bana dedin dimi?Böyle biraz konuşmuş olmak için laf atmış gibi oldun yaw ama neysebilmiyorumkismileBen de 20 ekimde doktora gidiyorum.benim içinde önemli bigün anlıycan 20 Ekim.Bakalım dr.ne derse ona göre hareket edicem

Alllah emi sana ne diyim laf atmış olmak için değil biraz yakından tanıyım diye dedim o zaman mesela elime bi geçse sanada anlatabilirim mesela ankaradasın ankara hastanesinde kadın doğum dr ları çok anlayışlı eğer yakınsan tavsiye ederim

canım kalmak istiyorum ama benimki kızıyo çık diyo :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka: kız diyoki başına sabah oturuyosun geliyorum halen pc başındasın diyo adam hakıl vallahi :roflol::roflol::roflol:sen aldınmı özele yolladıgımı bakıyımolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

aldım canım senide ekledim haberin olsun çıkıyosan iyigeceler bende çıkacam birazdan

Back
X