• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım yaa neçok alıştık tek görmeye napalım nasip inşallah çift çizgileride görücez canım
aslındda iyi yapmışsın belli olmazki miden niye bulanıyoki canım

anlamadım bende yazk eşimede acıdım adama eczane aradı gerek yk dedm anlamadı valla ebrarcım takmıcam artkk elbet zamanı vardır cnm...

benim de iki tane var işte dr çektirmen lazım dedi rahimde yapışıklık olabilir diye ama ben çektirmedim... bakalım yılbaşına kadar gebe kalamassam paşa paşa çektircem... neyse sen çektir anlatırsın bana da nasıl bişeymiş??? alttan kamerayle giriyolar galiba... temizlik yapıyolarmış içerde bir sorun varsa en iyisi tıp fakültesi heralde dimi.... ben de tıp fakültesinde çektirirm şnşallah grek kalmaz ama....

histeroskopi rahim filmi olmuyomu kızlar
anam ne cahiliz biz yaaa ohaoldumsmile

yok kuzum rahim filmi yani hsg içe histereskopi farklı canım. histereskopi de rahim içine kamerayla bakıyolar yapışıklık polip falan varmı diye... özellikle kürtaj olanların yaptırması gerekiyor....

anlamadım bende yazk eşimede acıdım adama eczane aradı gerek yk dedm anlamadı valla ebrarcım takmıcam artkk elbet zamanı vardır cnm...
ah ah heriflerimizde nasıl ümitle bekliyolar inşallah tez vakitte baba olurlar
takma canım inan çok etkiliyo rahat ol bayanssulusmile
benim de iki tane var işte dr çektirmen lazım dedi rahimde yapışıklık olabilir diye ama ben çektirmedim... bakalım yılbaşına kadar gebe kalamassam paşa paşa çektircem... neyse sen çektir anlatırsın bana da nasıl bişeymiş??? alttan kamerayle giriyolar galiba... temizlik yapıyolarmış içerde bir sorun varsa en iyisi tıp fakültesi heralde dimi.... ben de tıp fakültesinde çektirirm şnşallah grek kalmaz ama....

canım inşallah hiçbişeye gerek kalmaz gelir sıpan tez vakitte

kızlar bu gece erkn çıkıcm eşime ütü yapmam lazm bu gn yapamadm hepinize iyi gcler öptm...

geçen bi doktor ben yapıyım hemen bugün önüme ne gelirse temizlerim dedi kaydirigubbakcemile3 ama 900 lira istedi bende apar topar yaptırmak istemedim biraz araştırıyım dedim.

yok kuzum rahim filmi yani hsg içe histereskopi farklı canım. histereskopi de rahim içine kamerayla bakıyolar yapışıklık polip falan varmı diye... özellikle kürtaj olanların yaptırması gerekiyor....

ohaoldumsmileohaoldumsmile
bende oldum kuzum bna hiç demediler
ama sonra hamile kaldım ben ondanmı demedilerki
hemide 2 kere onlarda kürtaj olmadım kendileri gitti minişlerim :gitme:

kızlar bu gece erkn çıkıcm eşime ütü yapmam lazm bu gn yapamadm hepinize iyi gcler öptm...
canım kolay gelsin çok öptüm seni görüşürüz iyi geceler
inşallah ebrarım... neyse kızlar ben kaçar... öpüyorum sizi... AEO iyi gecelerrrrrrr

canım öptüm hadi iyi uykular kuzum opuyorumnanaktan

geçen bi doktor ben yapıyım hemen bugün önüme ne gelirse temizlerim dedi kaydirigubbakcemile3 ama 900 lira istedi bende apar topar yaptırmak istemedim biraz araştırıyım dedim.

iyi yapmışsın canım öyle muayenede olmasss yaaaa tıp fakültesinde çektir... inşallah temiz çıkar canım sonucun.... aslında 900 iyi istemiş gene özeller 1500 falan ben sormuştım istanbulda birkaç yere ama en iyisi tıp fakültesi yaaa... bende hsg de alıncak ikisini de tıp fakültesinde çektiriim diyorum gerek kalmaz inşallah ama....

BİRSEN için ayetel kürsi listesi
DERİN................20bitti
BONCUK............20bitti
KARDELEN.........20
TUĞÇE................20
HALE...................20
ALEYNA..............20bitti
AFED...................20
AYŞEN.................20
HAYAL.................20
DERDA.................20
TOSTİ...................20bitti
KARDELEN49.......20bitti
NANELİŞKR..........20
LEYLA..................10
FLAN.....................10
BULUT..................20
MAVİŞ..................13
listemiz tamamdır
perşembe akşamı duamız var

TURKUAZ için Ayetel kürsi listesi
DERİN...................20bitti
BONCUK...............20bitti
KARDELEN...........20
TUĞÇE.................20
HALE....................20
ALEYNA................20bitti
AFED....................20
AYŞEN..................20
HAYAL..................20
DERDA..................20
TOSTİ....................20bitti
KARDELEN49........20bitti
NANELİŞKR...........20
LEYLA..................10
FLAN.....................10
BULUT...................20
BİRSEN.................13
listemiz tamamdır
perşembe akşamı duamız var

ohaoldumsmileohaoldumsmile
bende oldum kuzum bna hiç demediler
ama sonra hamile kaldım ben ondanmı demedilerki
hemide 2 kere onlarda kürtaj olmadım kendileri gitti minişlerim :gitme:
aslında eğer kürtajın varsa sen de çektirsen iyi olur ebrarım çünkü kürtajlarda biliyosun yapışıklık olabiliyor....

nedenki hiçbi zararı yokmuş.Bende hiçbi değişiklik yok şimdilik akıntı falanda olmadı.
kıss afed bende yaptım bir zararı yok aksine hem bu havalarda vitamin hemde adeti düzenliyo bence sebn de yap

ayyy kızlar çıkıyorum artık.......naniknanik

off gül gibi muhabbeti kaçırdım..neyse saglık olsun..işlerim bitmedi canlar..bi yandan da başım dönüp duruyo zor yürüyom yine..3 tane kaldı hapım bitsede kurtulsam yaa...

yarın görüşmek üzere kıslar..hepinizi tek tek tek öpüyorumm..bu arada smile eklemiyo gene neden acep...

gulhayalimin ve yelizi bende çok merak ediyorum..hayal rahatsızlanmadı inşallah yaa...inşallah iyisinizdir kıslarr...

hadi ALLAH RAHATLIK VERSİN..İNŞALLAHHHH ŞUANDA GELECEKTEKİ MELEKLERİNİZİ GÖRÜYORSUNUZDUR RÜYANIZDA..AMİNNNN

Back
X