Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıkcam çıkcam kaydirigubbakcemile5 aynen huzurum olurr en azından suratsız suratsız dolaşmam bu aralr öyleyim de ohaoldumsmileahhh kuzum özel sektör ben de çok çektim.... biz de çoookkkkk çıktık 9 da 10 da hele kışın millet çayını içer tv karşısında biz eve geliriz eşimle ancak o saatten sonra yemek mi yicen dinlencen mi eşinle iki muhabbet mi etcen tabiii hiç bişey yapamassın yemek ye saat olur 11 12 zaten yat uyu ot gibi yaşa.... walla bırak turkuazım inan üç kuruş için hayatımızı mahvediyolar insanlıktan çıkarıyolar.... iki gömlek az alırsın kendine ama huzurun olur inan eşin bile daha huzurlu olur.....
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
saol bitanemde öyle olmak gerekir okadında benim evimin sıkıntısını çekiyo nebiliyim ben elimden geleni yaparım oda insan evladı sonuçta
bizde kiracı evsahibi olayı olmaz komşu onlarda gözümde
gel kardeşim sende komşum ol .negüzel olurdu yaa
canım yaa yine başladı demek artık sen bi film çektir kuzum ihmal etme
bende fena öksürüyorum yaa hasta değilim ama gıcık öksürük var ohaoldumsmile
kızlar benim çıkmam gerek öpüyorum sizi
yemek filan yapıcam sonra görüşürüz canlarım
şimdi işten izin alamam ama akşama gece acile gidelim. film çeksinler acilde.
görüşürüz canım kolay gelsin....kızlar benim çıkmam gerek öpüyorum sizi
yok kuzum forsatım olmadı bugün gece yatmadan okurum ama haber veririm sana en geç yarın sabah....tuğçem yaa sen okumuşmuydun duayı balım ya kusuruma bakmayın soruyorum ama bazen geçmişi okusamda kaçırabiliyorum
öptümmmmmmmmmmmmmmmmm kuzular :gitme:
geçmiş olsun 1ay oldu nerdeyse niye geçmedi ki hala CADIARZUkızlar mrb;
ayy gene öksürük başladı bu sabah
nasıl tıkanıyorum yaa,,,,
cnm maaşı iyi bu zamandan önce çıksam dokunurdu şu durumda pek sanmıyorum biraz sıkılırız mesai olarak değil snaırım yanlış anlaşıldı 12den 10a kadr :)ama o saatte eve gidemeyeceğim için tek başıma imkansız yani...geçici bi durum değil yaa sürekli olacakmış...anladım turkuazcığım maaşı nasıl? çıkarsan size çok dokunur mu?dokunmaz diyorsan çık çok artırmışlar mesai saatlerini ama öbür taraftan da mesai ücreti var mı?varsa ve bu sizi rahatlatacaksa biraz daha düşünmek gerek eğer geçici bir durumsa üzerinde düşünülebilir bence boshayallersmile
inş ablam inş:Saruboceq:olsun bitanem herşeyde bi hayır vardır
belki bu işten çıkış bebişinin gelmesine vesile olucak bellimi olur
bana gelirsin beraber gireriz burdan kkya sempatiksalakcinni
kızlar benim çıkmam gerek öpüyorum sizi
selam kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum ..
NANELİM kuzum sıkma canını bişekilde hallederiz dua işini .buarada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun dilerim gelecek yıl kucağında bebişinle kutlarsın
kızlar mrb;
ayy gene öksürük başladı bu sabah
nasıl tıkanıyorum yaa,,,,
selam kızlar,ne var ne yok
ben eskisi gibi sık giremiyorum artık işle ilgili sıkıntılar var![]()