Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay kıslar aynen duramıyom hee.bi süt içip yatıyım ben..öptüm hepiniz ALLAHA EMANET OLUN CNALARIM...
canım evlilik yıldönümüz kutlu olsun... Allah nicelerine ulaştırsın inşallah.... mutlu yuvanızı bebe sesleriyle taçlandırsın inşallah.....yarın evlilik yıldönümüz iki yılı devirdik maşallahhh
ayyy canım maşallah... Allah bağışlasın size güzel kızınızı.....slm kızlar bebegim duruyoken sizlere bakayım dedim ama duramıycam çok dogum hikayemi yazdım bakmak isterseniz altta sayfası kib öptm hepinizi görüşmek üzre canlarım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/397165-2-sene-4-ay-sonra-gelen-mucadeleci-kizim.html
canım babam geldi aksam yanından pek ii görünmüyormuş yarın doktor acıklayacakmış ne olacağını
güle güle kullan saçını canım....öyle canım ya cok zor basınız sağ olsun canım çok üzüldüm (kızıl bakır a boyadım canım
derinim çok geçmiş olsun canım... ilçalar bitse de kurtulsan canım yaaa... neyse 2 günün kalmış....kızlar selam çok özür dilerim geçmişi okuyacak durumda degilim canlar...
başım fwna halde dönüyo yürüyemiyom bile evin içinde.otururkende yazıları çok zor görüyorum zor yazıyorum inanın...ama okuyacam canlarım merak etmeyin..inşallah güzel haberler vardır..iiçime doguyo koişede dedim..bi haber alıcam ama iyi ama kötü Allah korusun tabi ama bişey var..hadi hayırlısı söyleyin bkaim nevar neyok?
canım hayırlı haberle gelirsin inşallah....ben gidiyim kızlar gece gündüz birbirine karıştı iyice.Çarşamba doktora gidicem dua edin iyi geçsin.O zamana kadar giremem belki öptüm
halem süpersim kuzum.... çok beğendim....Bak güçlüyüm bu sefer ufak YALAN' lara inanmam. ' Kıyamam ' sözcüğü yok artık Olmasında ! Herşeyi dün gibi hatırlıyorum ,, her sancısını ,, her damlasını. Kazandıklarımla kaybettiklerimi ayrıştıralı çok oldu ,, uğruna canımı weririm dediğim insanların sırası değişti bende. Susmuyorum artık ! Herşeyimi sıfırladığım gün...lerde kim warsa yanımda odur benim canım ! Kıyamadığım değil bana kıyamayanlar değerli artık bende.
halecim elleine sağlık,bu kadar üzülmene sebep ne olaki?Bak güçlüyüm bu sefer ufak YALAN' lara inanmam. ' Kıyamam ' sözcüğü yok artık Olmasında ! Herşeyi dün gibi hatırlıyorum ,, her sancısını ,, her damlasını. Kazandıklarımla kaybettiklerimi ayrıştıralı çok oldu ,, uğruna canımı weririm dediğim insanların sırası değişti bende. Susmuyorum artık ! Herşeyimi sıfırladığım gün...lerde kim warsa yanımda odur benim canım ! Kıyamadığım değil bana kıyamayanlar değerli artık bende.
netten,yada eczanelerden bulunabiliyomuş clmyumurtlama tarihini hesaplamaya yarayan teslervarmış nerden nasıl alırım bilgi lütfenİ:)
kızlar günaydın... biz dün karar verdik eşimle bu ay da hamile kalamassam rahim filmini yeniden çektiricem... içimdeki şüphe yüzünden kendimi kemirip duruyorum... tüp tıkalı çıkarsa artık önce histereskopi sonra da tüp bebek yapıcaz... açık çıkarsa bir kaç ay daha deneyelim dedik... hakkımızda hayırlısı bakalım....
hale cok beyendim ]Bak güçlüyüm bu sefer ufak YALAN' lara inanmam. ' Kıyamam ' sözcüğü yok artık Olmasında ! Herşeyi dün gibi hatırlıyorum ,, her sancısını ,, her damlasını. Kazandıklarımla kaybettiklerimi ayrıştıralı çok oldu ,, uğruna canımı weririm dediğim insanların sırası değişti bende. Susmuyorum artık ! Herşeyimi sıfırladığım gün...lerde kim warsa yanımda odur benim canım ! Kıyamadığım değil bana kıyamayanlar değerli artık bende.
kızlar günaydın... biz dün karar verdik eşimle bu ay da hamile kalamassam rahim filmini yeniden çektiricem... içimdeki şüphe yüzünden kendimi kemirip duruyorum... tüp tıkalı çıkarsa artık önce histereskopi sonra da tüp bebek yapıcaz... açık çıkarsa bir kaç ay daha deneyelim dedik... hakkımızda hayırlısı bakalım....
selam kızlar,alıntı almim dedim ama halenin şiirini görünce dayanamadım yaaa,çok beğendim.
halecim elleine sağlık,bu kadar üzülmene sebep ne olaki?
netten,yada eczanelerden bulunabiliyomuş clm
günaydın tuğçem,inş.herşey yolunda gider,histeroskopiye falan gerek kalmadan minişin gelir datlum.
way cım,inş.babaannen iyi olur canım,tekrardan geçmiş olsun.
afed cim,rabbim sabrını versin,öbür dünyada mekanı iyi olanlardan olsun anneciğin inş.
ebroşum,bu ara trafik kazaları çok oluyo yaa,bende çok üzücü haber aldım,anlattım ya sana,arkadaşın tedaviyle olan bebişi ölmüş kazada,rabbim sabır versin,o kadar etkilenmişim ki,rüyamda bile gördüm.
mavişi aricam şimdi,haber alınca yazarım sizlere.
canım evlilik yıldönümüz kutlu olsun... Allah nicelerine ulaştırsın inşallah.... mutlu yuvanızı bebe sesleriyle taçlandırsın inşallah.........