Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım umrım hiçbişeye gerek kalmaz hatta şuan göbüşündedr .bu konularda bende biraz bilgisizim onun için bişey diyemiyorum kuzum .tek dileğim herşey ogüzel gönlünce olsun opuyorumnanaktankızlar günaydın... biz dün karar verdik eşimle bu ay da hamile kalamassam rahim filmini yeniden çektiricem... içimdeki şüphe yüzünden kendimi kemirip duruyorum... tüp tıkalı çıkarsa artık önce histereskopi sonra da tüp bebek yapıcaz... açık çıkarsa bir kaç ay daha deneyelim dedik... hakkımızda hayırlısı bakalım....
canım evet bitürlü karşılaşamıyoruz neyse sağlık olsun ama hepimizi düşünüp yazıyo olman çok güzel yüreğine sağlık .buarada geçmiş olsun misafirler gitmişgünaydınnnnnnn nasılsınız?ebrarcığım geçmişteydim canım rastlaşamadık hoşbulduk tatlım düne göre biraz toparladım sanırım misafirleri de gönderdim daha rahatım senin de işlerin biterde biraz rahatlarsın umarım bu arada başınız sağolsun canım ölüm acısı tabii ki zor da genç ölüm olunca daha da zor Allah ailesine sabır versin Rabbim kimseye evlat acısı gösremesin:Saruboceq:kardelenciğim buradaki arkadaşlıklar paylaşımlar çok güzel bana yazanları mümkün olduğunca atlamak istemiyorum bir de buradaki güzel arkadaşları kaybetmek istemiyorum gerçi çok giremiyorum ama yine de takip etmeye çalışıyorum onun için de iş yerindeyim ya kağıt kalem elimin altında not alıyorum sonra yazıyorum dersime çalışıyorum yani yazdıklarımı okuyup bana yazanlara da çok teşekkür ediyorum bu aradaopuyorumnanaktanbersucuğum sağlığın nasıl ?herşey iyi gidiyordur umarım gerçi her aşamasında farklı sıkıntılar yaşanır ama aşılır tatlım Allah sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin aklı fikri yerinde sağlıklı evlatlar versin hem sana hemde isteyen herkese:Saruboceq:turkuazcığım birlikte çalışmak hem çok kolay hem çok zor 7/24 beraberiz olur da doğum falan yaparsam en az 45 gün gelemem doğurana kadar kesin buradayım da sonrasında ne yaparız bilmiyorum kesin eve getirir evrakları biliyorum çünkü bir kere rahatsızlanmıştım leptopu hastaneye getirmişlerdi de bir kolumda serum bir elimde leptop işleri toparlamıştım yine öyle bir film çeviririz herhalde boshayallersmilederinciğim tekrar geçmiş olsun canım ama az kaldı gülüm az daha dayan tatlımyerimsenibenway babaannene tekrar geçmiş olsun inşallah bugün güzel haberler alırsın sağlığına kavuşur umarım:Saruboceq:bittiiiiialkisalkisalkis
çok geçmiş olsun canım dilerim tez vakitte bebişin gelir unutursun acılarını opuyorumnanaktanmerhaba kızlar.bende yeni üye oldum.
1 hafta önce bebeğimi kalp durması sonucu kaybettim.doktorum bana 4 hafta 10 günlük korunma önerdi.eşimle problemlerim vardı.3 gündür çok iyiyiz çok şükür.4 hafta 10 günün biran evvel geçmesini bekliyorum.4.5 aylık evliyim.1 ay korunduk.15 gün içinde de hamile kalmıştım.inş. 2. evladım da hemen karnıma yerleşir.40 günden sonra hiç korunmak istemiyorum çünkü bebeğimi elime alıp onu doyadoya sevmek istiyorum.1 haftayı geçirdik.33 günüm de hemen geçer inş.
Allah bütün isteyenlere evlat sahibi olmayı nasip eder inş.Asla niyazlanmayın ve niye ben demeyin.Rabb'im herşeyin en iyisini bilir.ben çok üzüldüm bebeğimi kaybetmeme.ağladım sızladım.ama Rabb'im böyle uygun görmüş.Allahtangelene boynumuz kıldan ince...,
dualarınızı bekliyorum
canım ben yaptım 3 ay ama bende hep ara kanama yaptı bırakmak zorunda kaldım kaydirigubbakcemile2kızlar merhaba naslsnz bi kür duydum kolay gebe kalmak için yapan oldumu incir kürü ...
nanelim nasılsın canım?afed ben yaptım
incir kürü
soğan kürü
böğürtlen kökü kürü
hala bebiş yok kaydirigubbakcemile3
valla bu konular herkes tarafından farklı yorumlanııyokızlar ya kafama bişey takıldı şimdi benim 40 çıkıcakya 31 benim bir hoca arkadaşım var dedi kitaba bakıp kanamn yoksa namazda kılabilirsin oruçta tutabilirsin dedi ama ilişki yasak dedi bende dedim lohusadan sayılıyorum günah dedim kitapta öle yazıyo dedim oda 1 düşügünde ne kadar oldun dedi bende 40 gün ara ara geldi dedim tamam dedi şimdi 20 gündür gelmedigini söyledin oruçta tutabilrsin namzda kılabilirsin dedi bu kız hoca hafız yani her konuda bilgisi varda acaba dediginiyapsammı ya kafam karıştı bir aklı verin lütfen ay
selam kzlar nasılsınız?
geçmişe bakamadım işler yoğun biraz birde benim ne yaptğmı izliyorlarsempatiksalakcinni
flanım çok geçmiş olsun cnm yaa dikkat et kendine...kızlar nasılsınız?nasıl olduğunu anlamadım ama grip olmuşum hem de çok fena zaten misafirim de var istanbul dan bayiliğini yaptığımız firmanın sahibi geldi sürekli iş iş iş daraldım ben uzak kalmaya çalıştıkça herşeyin ortasında buluyorum kendimi sıkıldımmmmalsanaalsanasmileneyse geçmişi şöyle bir toparlayayım hem kafam da dağılır azıcık sevtuncuğum sen daha iyi bilirsin tabii ki de biraz hem bedenen hem de ruhen toparlan öyle başına geç derim ben sabi sübyan nedir nasıl yapılır bilmiyorum tatlım o yüzden o konuda yardımcı olamayacağımbilmiyorumkismiletaşıyıcı anne konusuna gelince daha dur bakalım neler düşünüyorsun öyle bir daha ki sefere durur inşallah bebeğin öyle şeylere kafanı yorma tatlımyerimsenibenayrıca sigorta özel hiç farketmez duracak olduktan sonra heryerde olur ben küçük sayılabilecek bir yaşta doğurdum oğlumu sadece 2 aylıkken ve 7 aylıkken kontrole gittim ayrıca da sigortada doğurdum gerçi doğum sonrası çok sıkıntılar çektim ama sonuçta şu an ikimizde sağlıklıyız çok şükür:Saruboceq:iyice saçmalıyor artık bu kadın kendini aşıyor gün geçtikçe takma sen onu bırak konuşsun konuşsun dursunalsanaalsanasmileebrarcığım o hikayeyi ben daha önce duymuştum çok etkilemişti beni de benim kayınvalidemin bir lafı vardır bir gelin 25 sene sonra kayınvalide olur diye bizim de hep bir gün kayınvalide kayınbaba olacağımız günleri düşünüp büyüklere öyle davranmamız gerekir diye düşünüyorumboshayallersmilebu arada üzülme canımcığım sana da ne hediyeler gelecek hatta ben de gönderirim sana yanında da kocaman bir öpücük oooh misŞeniz20 tane duamıda okudum canım renkli yazmayı bilmiyorum gözünden kaçarsa yine yazarım tatlım Allah şimdiden kabul etsin inşallah:Saruboceq:aleynacığım çok sıkılma canım mevsim değişikliklerinde bu tür sıkıntılar yaşanır canım bir müddet sonra geçer toparlarsın bu arada duana tekrar amin canım Allah gönlüne göre versin:Saruboceq:kardelen canım mavi yeni bir dr.gitmiş herhalde iyi de olmuş bekleyelim dediği belki hiç bir şey olmaz bebeğine iyi haberlerle gelir inşallah:Saruboceq:bu arada ağrı kesici spermlere zarar mı veriyormuş bak bilmeden iyi bir şey yapmışım benim dişlerle beraber eşiminkileri de yaptırdık da ağrıları geçti zaten bu ilaç konusunda kendisi de takıntılıdır zorda kalmadıkça içmez bir şey daha öğrenmiş oldum böylece a.sbirsenciğim o elti muhabbeti bende de var benimki de ben ne yapsam aynısını yapar benim aldığım nevresim takımının aynısını almış daha hiç açmadan sandığa kaldırdım örtüyü pişti olmak hoş değil de onunla pişti olmak çok daha beter sevtun'un yaptığı gibi bir tokat atayım da içim soğusun:mymeka:aysen yengeni falan okudum inan moralim düzeldi benim de yaşım 36 ya bayağı takıyorum bunu böyle örnekleri gördükçe biraz motive oluyorum moralim düzeliyor inankiopuyorumnanaktanderinciğim gece gelemiyorum tatlım oğlanın okulu çok erken başlıyor ya erken yatmak zorunda kalıyoruz gerçi leptop gelince girerim demiştim ama inan yorgunluktan kanepede sızıp kalıyoruz ama hep aklımdasınız canımolumunekankayizsmilebu arada inşallah mağazanı da açarsın ve çok başarılı olursun tatlım çocuk da yaparım kariyerde hadi bakalımyerimsenibenway babaannene çok geçmiş olsun Allah'tan ümit kesilmez canım inşallah iyi olur eşin de gelmiş moral olur sana :teselli:umutlu bekle hoşgeldin canıma.s.şimdilik bu kadar okuyacak olanlara kolay gelsin 3 günlük özet çıkarttım![]()
bulutcum başınız sagolsun cnm yaa..Allah rahmet eylesin.kim öldü cnm çok mu yakının?naneli şeker canım ben okurum senin yerine....rabbim kabul etsin...canım bu perşenbe kimin duası olacak...2 arkadaşında berabermi...kızlar geçen perşenbe apar topar memlekete gittik..cenazemiz vardı...hatta aaklımdanda geçiriyordum...ne yapıl diye...
turkuazım sıkma canını .sen iyi ol da o önemli.işlerine bak sen..selam kızlar,ne var ne yok
ben eskisi gibi sık giremiyorum artık işle ilgili sıkıntılar var![]()
canım ya kıyamam sana neyse az kalmış olda kurtul artık
hayal ablası hastaydı onun yanındadır heralde
ama yelizim tam muamma çok meraktayım iyi olsunda
sagol tugçem bitiyo 2 gün kaldı...canım evlilik yıldönümüz kutlu olsun... Allah nicelerine ulaştırsın inşallah.... mutlu yuvanızı bebe sesleriyle taçlandırsın inşallah.....
ayyy canım maşallah... Allah bağışlasın size güzel kızınızı.....
Allah yardımcınız olsun waycım.... inşallah güzel haberler verir doktorun....
güle güle kullan saçını canım....
derinim çok geçmiş olsun canım... ilçalar bitse de kurtulsan canım yaaa... neyse 2 günün kalmış....
canım hayırlı haberle gelirsin inşallah....
halem süpersim kuzum.... çok beğendim....
hakkında hayırlısı cnm..için rahat etmiyo madem çektir gitsin..kızlar günaydın... biz dün karar verdik eşimle bu ay da hamile kalamassam rahim filmini yeniden çektiricem... içimdeki şüphe yüzünden kendimi kemirip duruyorum... tüp tıkalı çıkarsa artık önce histereskopi sonra da tüp bebek yapıcaz... açık çıkarsa bir kaç ay daha deneyelim dedik... hakkımızda hayırlısı bakalım....
canım çok geçmiş olsun..inşallah önündeki süreçten sonra hemen kalırsın Allah saglıklı bir hamilelik versin.merhaba kızlar.bende yeni üye oldum.
1 hafta önce bebeğimi kalp durması sonucu kaybettim.doktorum bana 4 hafta 10 günlük korunma önerdi.eşimle problemlerim vardı.3 gündür çok iyiyiz çok şükür.4 hafta 10 günün biran evvel geçmesini bekliyorum.4.5 aylık evliyim.1 ay korunduk.15 gün içinde de hamile kalmıştım.inş. 2. evladım da hemen karnıma yerleşir.40 günden sonra hiç korunmak istemiyorum çünkü bebeğimi elime alıp onu doyadoya sevmek istiyorum.1 haftayı geçirdik.33 günüm de hemen geçer inş.
Allah bütün isteyenlere evlat sahibi olmayı nasip eder inş.Asla niyazlanmayın ve niye ben demeyin.Rabb'im herşeyin en iyisini bilir.ben çok üzüldüm bebeğimi kaybetmeme.ağladım sızladım.ama Rabb'im böyle uygun görmüş.Allahtangelene boynumuz kıldan ince...,
dualarınızı bekliyorum
slm ben geldim nasılsınız canlarım
nanelim nasılsın canım? :
![]()
![]()
NANELİŞEKERİM NİCE MUTLU SENELERE
nanelişeker evlilik yıldönümünü kutlu olsun canım[/QUOTE]
teşekkür ederim aleynacım, nasılsın canım ? opuyorumnanaktan
nanelimm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun tatlım..dilerim bi dahaki yıldönümünüzde bebişinle birlikte kutlarsınız aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnŞeniz