• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

günaydınnnnn nasılsınız?a.s.evet ebrarcığım karşılaşamıyoruz iş güç herkesin bir koşturmacası var ama olsun birbirimizi tanıdık ya o da yeterŞenizderinciğim Allah yeterki kısmet etsin herşey olur biz işyerimizi açtığımızda hiçbir şeyimiz yoktu Allah'a sığındık açtık Rabbim de yardım etti devam ettik bir bakarsın ki Allah birşeyleri vesile eder açarsın işyerini o gün de gelir inşallah:Saruboceq:pembelika hoşgeldin canım daha 6 ay oldu diyorsun bir şey yapmak yada söylemek için çok erken doktora gitsen bile çoğu doktor 1 sene geçmeden müdahele etmiyor acele etme daha belki hiç birşey yapmadan gelir bebekyerimsenibenbirsenciğim iyi haberlerle gelirsin inşallah:Saruboceq:way babaannen nasıl oldu canım toparlandı mı biraz?tekrar çok geçmiş olsun canımolumunekankayizsmiletugcal tedaviye başlamaya karar vermişsin hayırlısı olsun canım dr rahime ellemeyiz canın acımaz demiş bu çok iyi canını yakmasınlarda umarım bu tedavi vesile olur da bebeğin gelir tatlım dualarımız seninle:Saruboceq:

slm kızlar acile çıkmam gerek kızımı okula götürecem dr gittim sonuç 13,78 pozitif ama çok küçük 2 gün sonra kontrol dedi progestanın iğnesi ile cleaxen 0,4 lük verdi inşallah hayırlısı neyse sonra gelirim öpüldünüz.

yanlış okumadım pozitif yazıyor değil mi?yaşasınhihoyyyt

günaydınnnnn nasılsınız?a.s.evet ebrarcığım karşılaşamıyoruz iş güç herkesin bir koşturmacası var ama olsun birbirimizi tanıdık ya o da yeterŞenizderinciğim Allah yeterki kısmet etsin herşey olur biz işyerimizi açtığımızda hiçbir şeyimiz yoktu Allah'a sığındık açtık Rabbim de yardım etti devam ettik bir bakarsın ki Allah birşeyleri vesile eder açarsın işyerini o gün de gelir inşallah:Saruboceq:pembelika hoşgeldin canım daha 6 ay oldu diyorsun bir şey yapmak yada söylemek için çok erken doktora gitsen bile çoğu doktor 1 sene geçmeden müdahele etmiyor acele etme daha belki hiç birşey yapmadan gelir bebekyerimsenibenbirsenciğim iyi haberlerle gelirsin inşallah:Saruboceq:way babaannen nasıl oldu canım toparlandı mı biraz?tekrar çok geçmiş olsun canımolumunekankayizsmiletugcal tedaviye başlamaya karar vermişsin hayırlısı olsun canım dr rahime ellemeyiz canın acımaz demiş bu çok iyi canını yakmasınlarda umarım bu tedavi vesile olur da bebeğin gelir tatlım dualarımız seninle:Saruboceq:
flancımm nasılsın?

canım nice senelere, sağlıkla huzurla bebişlerinizle inş

hiçç yaaaalsanaalsanasmile şeytan diyooo neyseeedelikafadulden

abla ben okudum,Allah kabul etsin

haklısın canım olumunekankayizsmile

derinim inş kafana göre bi iş bulursun cnm yaa,hatta keşke kendi mağazan olsa işte devr alma ihtimalin ne oldu?

birsen ne oldu cnm test yaptın mı tekrar hadi güzel hblerle gel inş

kardelencim canım gökce hamileliği boyunca iğne oldu göbekten...

tugcem inş bunlara gerek kalmaz bu ay güzel hbrler alırız senden ama eğer ki adet olursan bu ay başla sende,radyotomdan herkes çok memnun orda aklında şüphe kalmasın senin yapman gerekn tek şey kendini kasma asla... bu arada hangi memoriale gideceksin avrupa yakasındakine mi?

ben şişli memoriala gitmiştim canım temmuz ayında güvenç bey dr um... gerçi orda bütün doktorlar ilgileniyor sağolsunlar....sen de mi tedavi için orasını düşünüyorsun canım???
kasmamaya çalışıcam kendimi artık napalım herşey bebiş için...

slm kızlar acile çıkmam gerek kızımı okula götürecem dr gittim sonuç 13,78 pozitif ama çok küçük 2 gün sonra kontrol dedi progestanın iğnesi ile cleaxen 0,4 lük verdi inşallah hayırlısı neyse sonra gelirim öpüldünüz.
ayy canım bu hamilesin demek süper inşallah değerin yükseşir canım dualrım seninle canım....

inşallah flancım Allah razı olsun bakalım niyetlendik tedaviye herşey temiz .ıkarsa gönlüm daha rahat olucak... şimdi kuyunun sonunu görmeden taş atıyoruz gibi geliyor....

flancımm nasılsın?

iyiyim gülüm ya gerçi pazardan beri çok kötü gribe yakalanmışım felakettim de ilaç aldım onun üzerine biraz toparladım sen nasılsın canım?iş konusunda karar verdin mi?

BİRSEN için ayetel kürsi listesi
DERİN................20bitti
BONCUK............20bitti
KARDELEN.........20
TUĞÇE................20bitti
HALE...................20
ALEYNA..............20bitti
AFED...................20
AYŞEN.................20
HAYAL.................20
DERDA.................20
TOSTİ...................20bitti
KARDELEN49.......20bitti
TURKUAZ.............20bitti
LEYLA..................10bitti
FLAN.....................10bitti
BULUT..................20bitti
MAVİŞ..................13
listemiz tamamdır
perşembe akşamı duamız var

TURKUAZ için Ayetel kürsi listesi
DERİN...................20bitti
BONCUK...............20bitti
KARDELEN...........20
TUĞÇE.................20bitti
HALE....................20
ALEYNA................20bitti
AFED....................20
AYŞEN..................20
HAYAL..................20
DERDA..................20
TOSTİ....................20bitti
KARDELEN49........20bitti
NANELİŞKR...........20BİTTİ
LEYLA..................10bitti
FLAN.....................10bitti
BULUT...................20bitti
BİRSEN.................13
listemiz tamamdır
perşembe akşamı duamız var

slm kızlar.
birsencim,inş.değerin katlar canım,aşılama olalı kaç gün olmuştu?

kızlar size bi tane daha iyi haber var,mavişle görüştüm,dr a gitmiş ve kalp gelişmeye başlamış,yakındada sesini duyarız inş.demiş dr,herşey yolunda görünüyo,stres yapma,dinlen demiş.
hepimiz içinde çokkkk içten dua etti,selamlarını gönderdi sizlere.

selam kızlar ben geldim
BİRSENİM çok güzel bir haber buu gözünaydın canım inşallah değerin yükselir tatlışım yaa :teytey::teytey::teytey::teytey:

slm kızlar.

kızlar size bi tane daha iyi haber var,mavişle görüştüm,dr a gitmiş ve kalp gelişmeye başlamış,yakındada sesini duyarız inş.demiş dr,herşey yolunda görünüyo,stres yapma,dinlen demiş.

çok sevindim kardelen inanki çok sağol haber verdiğin içinkaydirigubbakcemile5

ben şişli memoriala gitmiştim canım temmuz ayında güvenç bey dr um... gerçi orda bütün doktorlar ilgileniyor sağolsunlar....sen de mi tedavi için orasını düşünüyorsun canım???
kasmamaya çalışıcam kendimi artık napalım herşey bebiş için...

ayy canım bu hamilesin demek süper inşallah değerin yükseşir canım dualrım seninle canım....

inşallah flancım Allah razı olsun bakalım niyetlendik tedaviye herşey temiz .ıkarsa gönlüm daha rahat olucak... şimdi kuyunun sonunu görmeden taş atıyoruz gibi geliyor....
tugcem ben anadolu yakasında ataşehir'e cem demirel'egidicem eğer ocak ayına kadar olmazsa ama ondan önce hsg çektirdiğim yerle bi görüşücem maliyeti ucuzsa orda denicem kararsızım açıkcası

ebrarım duaları okudum canım Allah kabul etsin inşallah....

Allah razı olsun cnm,diline sağlıkk

kızlar günaydın... iki gündür kafam çok karışık elimde telefon doktor hastane araştırması derken en sonunda operasyonlar için karar verdim... bu ay hamile olduğumu sanmıyorum umudum pek yok çünkü tabii Allah bilir ama... adetim bittikten sonra radyomar-fındıkzade de da rahim filmi çektiricem... sabah aradım dedim ben daha önce çektirdim masada kalıyordun nerdeyse şimdi korkuyorum diye telefondaki dr çok güzel moral verdi sağolsun bizim tekniklerimiz yeni inanın hiç acı hissetmeyeceksiniz diye burda da araştırdım şimdiye kadar gidip de çok aım yandı diyenini görmedim... napalım bebek için bir kez daha yatcaz artık o masaya inşallah bu sefer acısız geçer biter... bu arada benim önceki çektirdiğim yer eski tekniği kullanıyomuş yani rahmi düzelttikleri için o kadar acım yanmış... radyomarda rahme dokunmuyoruz bilgisayar zaten rahminizin şekline göre çekiyor dedi...
film çektirdikten sonra da memoriala gidicem tekrar histereskopiyi orda çektirmeye karar verdim... kendi dr um sağolsun biz çok memnun kalmıştık yazın gittiğimizde biraz ücretleri fazla ama napalım.... tıp fakülteleri 2-3 ay sonrasına ancak dr randevusu veriyor operasyon da kimbilir ne zaman...başka özel hastaneleri aradım fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı saylır hem de yeniden dr muayenesi falan oldukça karışcak yine.... böyle işte kızlar bu ay da gebelik olmassa ki hakketen olmadı öyle hissediyorum önümüzdeki aya istanbul yolları gözüktü yine bize......
ayyy canım dimek istanbula geliceksin çok sevindim yani hani hiç gerek kalmaz umarım ama görüşme imkanımız olur diye sevindim .dilerim buay gelirde sıpacık gerek kalmaz kuzum opuyorumnanaktan
canım bak karşılaştık şimdi nasılsın?
evet tanışıyo olmamız birbirimize destek veriyo olmamız çok güzel
allah daim etsin arkadaşlığımızı olumunekankayizsmile
bu arada portininde yumoşları büyüyormuş çok sevindim,inş aşılaması da güzel geçer
inşallah kuzum busefer portide kavuşur minişine
sen nasılsın ?ağzına sağlık okumuşsun canım
slm kızlar.

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
çok süper ayyy çok mutlu oldum hadi inşallah
ya diğer doktora nedemeli hay yarabbim bi güzel pataklıycaksın
sen nasılsın canım?

slm kızlar.

ohhh yaa süper bi hbr bu,iyi ki farklı doktora gitmiş mavişim...nasıl sevinmiştir cnm yaaakaydirigubbakcemile5
Allah diğer doktoruda ıslah etsin:oklava:
kardeloşum hoşgeldinn bu arada
selam kızlar ben geldim
BİRSENİM çok güzel bir haber buu gözünaydın canım inşallah değerin yükselir tatlışım yaa :teytey::teytey::teytey::teytey:

eboşumm sende hoşgeldinnnn

ayyy canım dimek istanbula geliceksin çok sevindim yani hani hiç gerek kalmaz umarım ama görüşme imkanımız olur diye sevindim .dilerim buay gelirde sıpacık gerek kalmaz kuzum opuyorumnanaktan

sen nasılsın canım?
inş ablacım,sağolasınnn
sayfa açık kalacak ama kızlar bnm biraz işm var belki yazamambilmiyorumkismile

çok sevindim kardelen inanki çok sağol haber verdiğin içinkaydirigubbakcemile5
ne demek hayatım,burda birbirimizle sevinip,birbirimizle üzülür olduk.

sen nasılsın canım?
ya diğer dr genelde kadın hastalıklarıyla ilgileniyo,gebelik basit bişey galiba onun için,o yüzden çok önemsememiş olabilir,nasılsa bi daha hamile kalır demiştir,ama bu dr çokkkkk ilgiliymiş,iyi bir gelişme bu,kesen iyi görünüyo bikere,hamen almaya kalkmak çok büyük yanlışlık olur demiş.
ben iyiyim canım,temizlik yapmaya çalışıyorum,bi yapıyorum,bi oturuyorum,yorulmadan yapıyorum güya.
ohhh yaa süper bi hbr bu,iyi ki farklı doktora gitmiş mavişim...nasıl sevinmiştir cnm yaaakaydirigubbakcemile5
Allah diğer doktoruda ıslah etsin:oklava:
kardeloşum hoşgeldinn bu arada

eboşumm sende hoşgeldinnnn

naber tutişim,nasıl moraller,iş durumu ne alemde,gene takip ediyolar mı seni?
ay çok merak ettim hangi mağazada çalıştığını,meraklı melahatım yasempatiksalakcinnimerkezde mi,bari onu öğrenim.gamyoncuiremsu

tugcem ben anadolu yakasında ataşehir'e cem demirel'egidicem eğer ocak ayına kadar olmazsa ama ondan önce hsg çektirdiğim yerle bi görüşücem maliyeti ucuzsa orda denicem kararsızım açıkcası

Allah razı olsun cnm,diline sağlıkk

anladım kuzum cem beyin de methini çok duydum gerçi o hastanenin dr larının hepsi iyi birbirlerinin hastalrıyla falan ilgileniyorlar doktorun işi çıktıysa mağdur olmuyosun yani... diğer merkezle de görüş tabi maliyet de önemli bu işlerde ama sen de araştırıyorsundur zaten gözüm kapalı teslim ederim kendimi oranın dr larına o kadar güveniyorum yani... biraz cep yakıyo gerçi ama sonuçta herşey bebek için....

slm kızlar.

ayy cok sevindim canım inşallah güzel haberlerle gelir mavişimiz bebeğimiz çok çok iyidir inşallah....

Back
X