• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ayyy canım dimek istanbula geliceksin çok sevindim yani hani hiç gerek kalmaz umarım ama görüşme imkanımız olur diye sevindim .dilerim buay gelirde sıpacık gerek kalmaz kuzum opuyorumnanaktan

canım bak karşılaştık şimdi nasılsın?
evet tanışıyo olmamız birbirimize destek veriyo olmamız çok güzel
allah daim etsin arkadaşlığımızı olumunekankayizsmile

inşallah kuzum busefer portide kavuşur minişine
sen nasılsın ?ağzına sağlık okumuşsun canım

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
çok süper ayyy çok mutlu oldum hadi inşallah
ya diğer doktora nedemeli hay yarabbim bi güzel pataklıycaksın
sen nasılsın canım?

evet ebroşum gelicem heralde adet olursam bu hafta sonu 2 hafta sonra istanbuldayım rahim filmi için.... bir gece ansızın kapını çalabilirim yani:))))

kızlar bi arkadaş sormuşta,cevap verende olmamış heralde,diğer topiclerden,soğan kürüne hangi tarihte başlıyosunuz,ben çok düzenli kullznmadım,bide unuttum,yanlış bişey söylemim.

anladım kuzum cem beyin de methini çok duydum gerçi o hastanenin dr larının hepsi iyi birbirlerinin hastalrıyla falan ilgileniyorlar doktorun işi çıktıysa mağdur olmuyosun yani... diğer merkezle de görüş tabi maliyet de önemli bu işlerde ama sen de araştırıyorsundur zaten gözüm kapalı teslim ederim kendimi oranın dr larına o kadar güveniyorum yani... biraz cep yakıyo gerçi ama sonuçta herşey bebek için....

ayy cok sevindim canım inşallah güzel haberlerle gelir mavişimiz bebeğimiz çok çok iyidir inşallah....
evet canım,bende çok sevindim,dünden beri arıyorum,açmıyodu tlfnu,dedim heralde durum kötü,morali bozuk ki,açmıyo,ama korktuğum gibi değilmiş,pztesi gitmiş dr a,içi rahatlayıncada,dün bütün gün uyumuş,geç görmüş aradığımı.
sizede bişey demedim,moralinizi bozarım diye,iyikide dememişim.
evet ebroşum gelicem heralde adet olursam bu hafta sonu 2 hafta sonra istanbuldayım rahim filmi için.... bir gece ansızın kapını çalabilirim yani:))))

kuzum,eğer sana adresi vermediyse ben verim hemen.
ümraniye ye giderken sağda,dönerken solda.:3:sempatiksalakcinni

günaydın herkesee,geçmişe bakayımm kimse yokken
slm canım benim nasılsın

kızlar günaydın... iki gündür kafam çok karışık elimde telefon doktor hastane araştırması derken en sonunda operasyonlar için karar verdim... bu ay hamile olduğumu sanmıyorum umudum pek yok çünkü tabii Allah bilir ama... adetim bittikten sonra radyomar-fındıkzade de da rahim filmi çektiricem... sabah aradım dedim ben daha önce çektirdim masada kalıyordun nerdeyse şimdi korkuyorum diye telefondaki dr çok güzel moral verdi sağolsun bizim tekniklerimiz yeni inanın hiç acı hissetmeyeceksiniz diye burda da araştırdım şimdiye kadar gidip de çok aım yandı diyenini görmedim... napalım bebek için bir kez daha yatcaz artık o masaya inşallah bu sefer acısız geçer biter... bu arada benim önceki çektirdiğim yer eski tekniği kullanıyomuş yani rahmi düzelttikleri için o kadar acım yanmış... radyomarda rahme dokunmuyoruz bilgisayar zaten rahminizin şekline göre çekiyor dedi...
film çektirdikten sonra da memoriala gidicem tekrar histereskopiyi orda çektirmeye karar verdim... kendi dr um sağolsun biz çok memnun kalmıştık yazın gittiğimizde biraz ücretleri fazla ama napalım.... tıp fakülteleri 2-3 ay sonrasına ancak dr randevusu veriyor operasyon da kimbilir ne zaman...başka özel hastaneleri aradım fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı saylır hem de yeniden dr muayenesi falan oldukça karışcak yine.... böyle işte kızlar bu ay da gebelik olmassa ki hakketen olmadı öyle hissediyorum önümüzdeki aya istanbul yolları gözüktü yine bize......
canım hayırlısı neyse o olsun inşallah hiçbişeye gerek kalmadan gelir bebeğin
slm kızlar acile çıkmam gerek kızımı okula götürecem dr gittim sonuç 13,78 pozitif ama çok küçük 2 gün sonra kontrol dedi progestanın iğnesi ile cleaxen 0,4 lük verdi inşallah hayırlısı neyse sonra gelirim öpüldünüz.
birsencim çok sevindim canım inşalalh tutnur bebeğin
yanlış okumadım pozitif yazıyor değil mi?yaşasınhihoyyyt
slm güzleim nasılsın
slm kızlar.
birsencim,inş.değerin katlar canım,aşılama olalı kaç gün olmuştu?

kızlar size bi tane daha iyi haber var,mavişle görüştüm,dr a gitmiş ve kalp gelişmeye başlamış,yakındada sesini duyarız inş.demiş dr,herşey yolunda görünüyo,stres yapma,dinlen demiş.
hepimiz içinde çokkkk içten dua etti,selamlarını gönderdi sizlere.

slm kardelenim nasılsın balım
mavi için çok sevindiğm maşallah inşalalh hepimiz için herşey güzel olur

herkesin işi var galiba başka yerlerde bende çıkıyorum
sonra görüşürüz

turkuaz portakalın durumunu yazmışta ona bakarken kaçırmışım seni tatlım a.s.bir de ben bu dr işini ne yapacağım bilmiyorum kibilmiyorumkismilebenim dr ilaçları kesiyoruz bu ara dr bul durumuna baktır zamanımız azaldı dedi ama ben cidden çok korkuyorum ben iyi bir dr bulamadım bahanesi buluyorum geçen bana koca kayseri de bir dr bulamadın ya helal olsun dedi nasıl yeneceğim ben bu korkuyu bana bir akıl verineyvahedigeldismileo masayı görünce elim ayağım boşalıyor vallahi elimde değil:1no2:

kızlar bi arkadaş sormuşta,cevap verende olmamış heralde,diğer topiclerden,soğan kürüne hangi tarihte başlıyosunuz,ben çok düzenli kullznmadım,bide unuttum,yanlış bişey söylemim.
canım adet bitiminden itibaren 7 gün başlanıp 15 gün günde iki kez... sonra adet oluyosun adetin bitince 3 adete 10 gün kala başlaıp 10 gün yapıyosun canım biraz karışık ama anlatabildim umarım....

evet canım,bende çok sevindim,dünden beri arıyorum,açmıyodu tlfnu,dedim heralde durum kötü,morali bozuk ki,açmıyo,ama korktuğum gibi değilmiş,pztesi gitmiş dr a,içi rahatlayıncada,dün bütün gün uyumuş,geç görmüş aradığımı.
sizede bişey demedim,moralinizi bozarım diye,iyikide dememişim.

kuzum,eğer sana adresi vermediyse ben verim hemen.
ümraniye ye giderken sağda,dönerken solda.:3:sempatiksalakcinni

delüüü gaccııııı bulurm ben şimdi öyle... walla ebrarın beni bulması lazım ben beşiktaş iskelesini biliyom sadece:roflol:

yok canım ya işleri bıraktım ama şimdide nat atıyo bazen izin vermiyo
sen napıyosun canım
hep mi bıarktın,bugünlük falan mı?
ben aynıyım canım,her ayki gibi bekleme dönemine girdik,hayırlı ve istediğimiz sonucu alırız inş.
turkuaz portakalın durumunu yazmışta ona bakarken kaçırmışım seni tatlım a.s.bir de ben bu dr işini ne yapacağım bilmiyorum kibilmiyorumkismilebenim dr ilaçları kesiyoruz bu ara dr bul durumuna baktır zamanımız azaldı dedi ama ben cidden çok korkuyorum ben iyi bir dr bulamadım bahanesi buluyorum geçen bana koca kayseri de bir dr bulamadın ya helal olsun dedi nasıl yeneceğim ben bu korkuyu bana bir akıl verineyvahedigeldismileo masayı görünce elim ayağım boşalıyor vallahi elimde değil:1no2:

flancım,kendini mümkün mertebe rahatlatmalısın,oraya çıkmaktan başka çaremiz olmadığına göre bunu başarmalısın.kendine en iyi ilaç gene kendinsin aslında,şu beyin varya,gerçekten çok başka,bak ben boynumda önemli bi problem olmadığını öğrenince ağrım kesildi mesela,çünkü beyne korkulcak bişey yok sinyali gitti,ama baştan öylemiydim,acaba ne olcak,ne çıkcak,daha bissürü örnek var beyinle ilgili,sende bilirsin zaten,fazla söze ne hacet.
oranın fakültesini iyi diye duymuştum ben.

hoşbuldum flancım bende iyim nasıl oluyum
hoşbuldum turkuzım kzı bende alırım seni nereye gidicen dert etme balım

hep bıraktım canım yaa yoruluyorum bide şimdi doktor işimiz felan var
inşalalh bekeldiğin sonucu alırsın balım

canım ban dr yumurtalarında sorun yok büyüklükleri de iyi demişti ama ben yaştan dolayı tedirginim ya ne olur ne olmaz diye başka tür bir şey uyguluyorum zamanına falan da dikkat etmiyorum hergün yemeğin yanına soğan salatası yapıyorum üzerinede sumak serpiyorum böyle bir kür de var ama sanırım 15 gün uyguluyor ara veriyor sonra tekrar başlıyorsun ama biz ailecek soğanı sevdiğimizden ben hemen her gün yapıyorum yine de yanlış bilgi vermeyeyim iyice bir araştırılması lazımboshayallersmile

şekerler hepinize teşekkür ederim sizler ve dualarınız olmasa destek vermeseniz hiçbirimiz başaramayız Allahım hepimiz birden olunca sesimize yanıt veriyo inşallah verecekte ben ayın 5 de yaptırmıştım bugün net adet günüm dr progestanın iğnesini verd, bide 0.4 lük cleaxan verdi cuma tekrar gidecem test yaptırmaya tekrar sagolun canlarım açığım ama arada gelip bakıcam malum kaynanamla yaşıyorum biraz işlerim var.

canım adet bitiminden itibaren 7 gün başlanıp 15 gün günde iki kez... sonra adet oluyosun adetin bitince 3 adete 10 gün kala başlaıp 10 gün yapıyosun canım biraz karışık ama anlatabildim umarım....

delüüü gaccııııı bulurm ben şimdi öyle... walla ebrarın beni bulması lazım ben beşiktaş iskelesini biliyom sadece:roflol:

adetin bitince den sonrasını daha açık alim mi?

kız beşiktaş iskelesi nere,ümraniye nere,üsküdar iskelesinde bari bekle.kaydirigubbakcemile

Back
X