• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ayy canom benim yaa ben bugün seni arıycaktım sonra izinli olduğunuz geldi aklıma inan tam ararken vazgeçtim yoğun birgün geçirmişsiniz cano

rica ederim kuzum nedemek nice senelere inşallah

pelinim önemli değil kuzum anlıyorum zaten telden girdiğini
buarada annen nasıl oldu kuzum

ayy cano yoruldun demek peki kafana göre bişey bulamadınmı
herşey otemiz kalbine göre olsun canım arkadaşım

nabersin kuzu karşılaşamadık beklemedin arkadaşını işin çok galiba :jeyyar:
neyse çok öptüm seni

ayy canım inşallah vardır yaa ne çok istiyorum hamiş olmanı
yarın müjde verirsin inşallah bitanem

ayy canım kıyamam yanlızmı kaldın
buarada babaannen nasıl oldu daha iyidir umarım opuyorumnanaktan

annem iyi ebrarım sordugun icin sagol tatlım sen nasılsın bi dogru duzgun gorusemedik cok optum seni sonra gorusuruz canım...

bir ara kaçtım çünkü malzemem geldi teslim aldım eksik alırsam patron kızar sonra:mymeka:eşim meşim demiyor adam fırçayı basıyor vallahi:kızgın:

bir ara kaçtım çünkü malzemem geldi teslim aldım eksik alırsam patron kızar sonra:mymeka:eşim meşim demiyor adam fırçayı basıyor vallahi:kızgın:

bende kaçmış bulundum,zile basıldı,halılar geldi sandım,değilmiş,kargo,kredi kartı getirmiş.
ya ben şu olaya çok kızıyorum,neden kargolar bizim kimlik no muzu alıyolar,çok yanlış değil mi,baksınlar,doğru kişiysek versinler,ama almasınlar,numaramız kimlerin eline geçiyo bilmiyoruz ki,kötü işer,amaçlar içinde kullanılmaz mı?
bu arada alamadıom kargoyu,kimliğim eşimde kalmış,taaa geçenden,iğneye giderken bana yük oluyo diye ona verdiydim,(çanta götürmüyodumda giderken)iğneyi bilem vurmuyolar nufus cüzdansız bu arada.,ehyliyetttede soyadım farklıymış,vermediler.:dilcikar:

bende kaçmış bulundum,zile basıldı,halılar geldi sandım,değilmiş,kargo,kredi kartı getirmiş.
ya ben şu olaya çok kızıyorum,neden kargolar bizim kimlik no muzu alıyolar,çok yanlış değil mi,baksınlar,doğru kişiysek versinler,ama almasınlar,numaramız kimlerin eline geçiyo bilmiyoruz ki,kötü işer,amaçlar içinde kullanılmaz mı?
bu arada alamadıom kargoyu,kimliğim eşimde kalmış,taaa geçenden,iğneye giderken bana yük oluyo diye ona verdiydim,(çanta götürmüyodumda giderken)iğneyi bilem vurmuyolar nufus cüzdansız bu arada.,ehyliyetttede soyadım farklıymış,vermediler.:dilcikar:

aman götürsün bir daha getirsinler ama dur 7 gün içinde teslim almazsan geri de gönderebilirlerbilmiyorumkismile

flancım daha önce sordum mu bilmiyorum unuttum kusara bakma senin problemin neydi

yok gülüm önemli değil kısaca anlatayım benim durumum biraz farklı benim 13 yaşında bir oğlum var bir müdettir bebek istiyorduk ancak bu arada sıkıntı stres derken ben panik atak hastalığına yakalandım uzun süre boğuştum bu hastalıkla ilaç kullanmak zorunda kaldım şimdi şükür toparladım ilaç kesiyoruz bu ilaçlar da biraz riskli ilaçlar olduğu için yarım doz kesebiliyoruz her seferde kasım sonu aralık başı gibi kounmayı bırakacağız bir aksilik olmazsa inşallah:Saruboceq:işte aybaşında da dr.gideceğim son durumuma baktıracağımbilmiyorumkismile

yok gülüm önemli değil kısaca anlatayım benim durumum biraz farklı benim 13 yaşında bir oğlum var bir müdettir bebek istiyorduk ancak bu arada sıkıntı stres derken ben panik atak hastalığına yakalandım uzun süre boğuştum bu hastalıkla ilaç kullanmak zorunda kaldım şimdi şükür toparladım ilaç kesiyoruz bu ilaçlar da biraz riskli ilaçlar olduğu için yarım doz kesebiliyoruz her seferde kasım sonu aralık başı gibi kounmayı bırakacağız bir aksilik olmazsa inşallah:Saruboceq:işte aybaşında da dr.gideceğim son durumuma baktıracağımbilmiyorumkismile

canım benim dikkat et bu ilacı bıraktıktan hemen sonra hamile flan kalma sakın benim bildiğim daha etkilerini 6 ay daha gösteriyomuş benim tanıdığım vardı oda bu tür ilaclar kullanıydu bıraktı hamile kaldı maalesf bebeği anomalli olduğu için ölü doğum yaptı aman dikkat et

şekerim senin patron eşin mi
ayyy ne güzelmiş öyle o sana işyerinde kızsa bile sen akşam cezasını verirsin nasılsa :1: :oklava: :oklava: :oklava: :kedi:

slm kızlar acile çıkmam gerek kızımı okula götürecem dr gittim sonuç 13,78 pozitif ama çok küçük 2 gün sonra kontrol dedi progestanın iğnesi ile cleaxen 0,4 lük verdi inşallah hayırlısı neyse sonra gelirim öpüldünüz.

ay canım çok sevindim ilklerimiz beraber ikincilerde aynı olur inşallah aminnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

Back
X