• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

naneli şeker ebrar ikinizde cok degilsiniz birazda kemikliyseniz cok kılolu durmazsınız bu kılolarla ben kemikliyim 68 gibi durmuyom
nanelişeker senle yakın şehirlerdeyız bizde buraya yeni geldik eşimin işi dolayısıyla
nerde oldugumu özeline yazıyorum kuşum

naneli şeker ebrar ikinizde cok degilsiniz birazda kemikliyseniz cok kılolu durmazsınız bu kılolarla ben kemikliyim 68 gibi durmuyom
nanelişeker senle yakın şehirlerdeyız bizde buraya yeni geldik eşimin işi dolayısıyla

valla bilmemki yaa biraz göbek ve mide var
altlar ince ama bayanssulusmile

ben biliyom ki nerde olduğunu,daha önce bi topicte yazmıştın,gördüydüm.sempatiksalakcinnilaelaelaelaelae

benim 68 olduğuma bile inanmıyorlarki daha çok gösteriyosun eminmisin dedi bugün birisi çok moralimi bozdu :umursamaz:

kardelen kılolu durmadıgına göre kemiklerin agır bacım :)

ya o kadarda değil,duruytom tabe,ebroş gördü resmimi,yorumu o yapsın bence.
ayrıca kemiklerim iri bahanesine sığınmak yanlışmış,kubilay diye bi dr var ya,o dediydi,en ağır gelen kemik,4.5 kilo gelirmişsempatiksalakcinni

canım maşallahın var aynen böyle devam vereliniortak

ah ah herkez senin gibi düşünse keşke geçenlerde topikte arkadaşlarla paylaşmıştım bir arkadaşım bana keşke kilo verseydinde öyle bebek düşünseydin dedi ay çok sinir bozucu dimiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile

Back
X