ben kilomu yanlış yazmışım gönlümden hep 65 geçiyo ya ondan olsa gerek
68 kiloyum
bence gayet iyisin hafif balık eti işte
yaa ben evlendiğimde 52ydim 72 oldum 10 yılda kafamçokkarıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kilomu yanlış yazmışım gönlümden hep 65 geçiyo ya ondan olsa gerek
68 kiloyum
bendeeeeeeeee 1.65 boy 52 kilom canım
kaydirigubbakcemile3
bence gayet iyisin hafif balık eti işte
yaa ben evlendiğimde 52ydim 72 oldum 10 yılda kafamçokkarıştı
naneli şeker ebrar ikinizde cok degilsiniz birazda kemikliyseniz cok kılolu durmazsınız bu kılolarla ben kemikliyim 68 gibi durmuyom
nanelişeker senle yakın şehirlerdeyız bizde buraya yeni geldik eşimin işi dolayısıyla
nerde oldugumu özeline yazıyorum kuşum
nasılsın canım .....
naneli şeker ebrar ikinizde cok degilsiniz birazda kemikliyseniz cok kılolu durmazsınız bu kılolarla ben kemikliyim 68 gibi durmuyom
nanelişeker senle yakın şehirlerdeyız bizde buraya yeni geldik eşimin işi dolayısıyla
sen 10 yılda almışsın ben 2 yılda demekki 10 yılı doldurunca ben yerinden kalkamaz bi halde olucam 120 yada 150
bende o potansiyelde var zaten cokacimcoook :hooray:
kardelen kılolu durmadıgına göre kemiklerin agır bacım :)
ben biliyom ki nerde olduğunu,daha önce bi topicte yazmıştın,gördüydüm.sempatiksalakcinnilaelaelaelaelae
yorgunluk dışında iyiyim sürekli koşturuyorum yinede çok şükür bu günümesositososito
benim 68 olduğuma bile inanmıyorlarki daha çok gösteriyosun eminmisin dedi bugün birisi çok moralimi bozdu :umursamaz:
canım maşallahın var aynen böyle devam vereliniortak
o eski yerimdir şimdi tayinimiz cıktı bi keremlaelaelaelaelae