Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ya slında arkadaşın sorduğu sorunun içeriğini bende yaşıyorum ama ben ilaçlardandır diye çok umutlanamıyorum malesef,gerçi şimdiye kadan böyle bişey olmadıydı ama,genede umudum Allah.
söylerim canımcım,buraya girerse herkeze yazacak vakti olmadığından,msn açmış,kim açıksa ona yazarım diye,şansa ben denk geldim,nöbetçi net memuresi oluncasempatiksalakcinni
ay seninde işin bitmiyo canım yaaaa
öyle tabi cnm.Allahımdan ümit kesilmiyo..inşşş umutlar boşa çıkmaz cnm...
ilgine teşekkür ederim evet canım biraz sıkkın kursa başladığımı yazmıştım bilmiyom hatırladınmı yaaaaaaa galiba kursu bırakacağım çok anlayışsız insanlarvar sigarakullanıyolar benim için büyük bir problem kapalı alanda kullanmamalarını rica ettim çok sorun oldu neyse hayırlısı :1no2::1no2::1no2:
ayy çok kötüü ben olsam bi saniye duramam sigara korkulu rüyam yaa..çık cnm boşver daha iyi biyere gidersin.kapalı alanda nasıl içiyolarki anlamadım...
derincim aleynacımm semracım sizede selamlar...
selam cnm nasılsın?
kızlar gelemedim ya kociş geldi arkadaşlarıyla sözleşmişler hepberaber yemeğe gittik çok keyifliydi yeni girdik eve
ohhh sefan olsun bitanemm çok sevindim yaa iyi yapmışınızŞeniz

kıslar netim bozuk zor açıyom pc yi sürekli kapanıyo çok agır..gelemedim o yüzden..öptüm hepinizi..bu arada bikaç kişiye KATILIYORUM butonu yerine digerini tıklamışım alsında katılıyorum dicektim:)))
hadi iyi geceler herkese...

günaydın canlar
yoktum kaç gündür annemlere gitmiştim
ebroşum canım dua listesini bulamadım ama ben okudum bu akşamda galiba dua bilmiyorumkismile

saol canım hadi öptüm seni
kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4
götür beni gittiğin yere kaydirigubbakcemile3
kuzm,benim gittiğim yerleri biliyon ya sen,hangi cesaretle söyledin bu lafı.kaydirigubbakcemile3
kızlar günaydınnnnnnn........... hepiniz uyuyonuz mu ayol kalkın bakemmmmmmmm:oklava:

aaaaaa,kızlar birden gitmişler akşam,kimse gidiyorum falan dememiş,gene site bakımda mıydı acaba?
tuğçem,günaydın canım,senle ben açıyos topici,gerçi ayşende erkenci.

günaydın yeni katıldım msj ları nasıl okuyacağımı karıştırıyorum bi şey yazıyorum cevabı göremiyorum:)

günaydın yeni katıldım msj ları nasıl okuyacağımı karıştırıyorum bi şey yazıyorum cevabı göremiyorum:)

clm hoşgeldinvereliniortak
msjları okumak için f5 yada yenileme tuşuna dokunman gerek,yada yeni msj attığında görürsün,sayfa kendini yenilemiyo malesef.

kuzm,benim gittiğim yerleri biliyon ya sen,hangi cesaretle söyledin bu lafı.kaydirigubbakcemile3

aaaaaa,kızlar birden gitmişler akşam,kimse gidiyorum falan dememiş,gene site bakımda mıydı acaba?
tuğçem,günaydın canım,senle ben açıyos topici,gerçi ayşende erkenci.

evet canım öyle oluyor hatunlar gece muhabbeti kaynatıyor sabah da kalkıp gelen olmuyor maalesef.......
aysencim annen nasıl oldu kuzum kusura bakma sabah yazdım sanıyodum ama aklımdan geçen şeyi ellerimle yapmamışım... biraz dalgınım dabilmiyorumkismile

anammmm kendim yazdım kendim okudummmmmm:1:kaydirigubbakcemile3 üzerinize afiyet bugün deliliğim üstümdeeee ayyy içim kıpır kıpır heeee bugün bişeyler oldu bana ama hayırlısı artıkkkkkkkk:lepi:

tugcal tatlışımmm nasılsın, çok yorgun hissediyorum ben bugün kendimi, biraz da ateşim var daha yeni atlatmıştım tekrar grip olucam sanırım :2:

Herkeze iyi günler diyorum bebeler gününüz güzel geçsin canlarım bir okuyum dedim geçmişi maşallah gene coşmuşunuz he kız derinsu bugün seni rüyamda gördüm haberin olsun topige giremiyomuşum ben bir arkadaş dediki bana aaaaaaaa haberin yokmu dedi derinsu hamile kız dedi çok sevindim haberin ol kız merak etme seni hafiye gigi bulurum canım öyle huylarım var anlıcagın bakalım beni görünce tanıyabilicekmisin seni bir gelemde oraya sinir edem beni kov ordan eger biri gelir seni sinir ederse bilki benim bende o sektörde çalıştım çok sorunlu adam sinir oluyo he kız bu ay bide bakmışsın hamilesin he bak hamile olursan dondurmamı isterim he

Back
X