Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ay bu hastane çalışanları beni delirtecek özellikle hemşire ve sekreterler.Dün hastaneye gittim dosyamı orda bırakmışım.Çıkarkende sordum tamammı benim işim diye tamam dedi.Şimdi dosyam nerde belli değil.Birbirlerine laf yetiştirmekten hastalarla doğru düzgün ilgilenmiyolar soruna cevap vermiyolar ikinci kez tekrarlayınca azarlıyolar sanki çocuk var karşılarında.bi tanesiyle tartıştık zaten dün.hanımefendi ben napıcam şimdi bu kağıtları diyorum.Yüzüme bakma tenezzülünde bile bulunmadan benimle işin bitti diyo tamam da şimdi nereye gidicem diyorum.Nereye götürmen gerekiyosa oraya diyo.Eşimde kadına bağırdı adam gibi işini yap yapmıyosan bırak dedi.Ama kadın o kadar umursamazki ay uğraşamıycam sizinle dedi.Eşimde hırsını beden çıkardı.Bu hastanelerde:sinifsinif: sürünüp duruyoruz gelmeyelim diyorum sana oturalım evimizde dedi.

ay bu hastane çalışanları beni delirtecek özellikle hemşire ve sekreterler.Dün hastaneye gittim dosyamı orda bırakmışım.Çıkarkende sordum tamammı benim işim diye tamam dedi.Şimdi dosyam nerde belli değil.Birbirlerine laf yetiştirmekten hastalarla doğru düzgün ilgilenmiyolar soruna cevap vermiyolar ikinci kez tekrarlayınca azarlıyolar sanki çocuk var karşılarında.bi tanesiyle tartıştık zaten dün.hanımefendi ben napıcam şimdi bu kağıtları diyorum.Yüzüme bakma tenezzülünde bile bulunmadan benimle işin bitti diyo tamam da şimdi nereye gidicem diyorum.Nereye götürmen gerekiyosa oraya diyo.Eşimde kadına bağırdı adam gibi işini yap yapmıyosan bırak dedi.Ama kadın o kadar umursamazki ay uğraşamıycam sizinle dedi.Eşimde hırsını beden çıkardı.Bu hastanelerde:sinifsinif: sürünüp duruyoruz gelmeyelim diyorum sana oturalım evimizde dedi.

elinde çanta flan yokmuydu kafasına geçirseydin

zaten hep öyle olur illaki bir aksilik çıkar ben de eşimi yalvar yakar dr götürürüm orda mutlaka bir arıza çıkar ondan sonra ayıkla princin taşını:mymeka:

canım niye zekai tahir buraka gitmiyosun doğum üzerine olduğu için soruyorum da

oranın çalışanları dahada betermiş diye duydum.Bide ünv.hastanesi özelliklede prof.daha iyi anlıyo bizim durumumuzdakilerden.Doktorum çok iyiydi.Daha önce hiçbi doktorun istemediği bi test istedi benden.Bende vajinal kaşıntı oluyodu evlendiğimden beri.Bi doktor antibiyotik ve fitil vermiş geçmişti.Ondan sonra bende hep kaşıntı oldukça antibiyotik ve fitil kullandım.Ama aslında sakıncalıymış antibiyotik.Vajendeki sağlıklı floralarıda öldürüyomuş.(Galiba flora demiştibilmiyorumkismile)Onun için test istedi uzun bi tedavisi var eğer istediğimiz gibi değilse sonuçlar dedi.Onuda devlet ödemiyomuş biraz tuzluydu ama sağolsun laburatuvardaki görevli bayan eşimi ikna etti.Her bayanın yaptırması gereken önemli bi test dedi.Yani özetle şimdilik memnunum hacettepeden

zaten hep öyle olur illaki bir aksilik çıkar ben de eşimi yalvar yakar dr götürürüm orda mutlaka bir arıza çıkar ondan sonra ayıkla princin taşını:mymeka:

evet ya aynen öyle.eşim çok sinirliydi dün.Bana da çok kızgındı pek konuşmadı senağlamasenağlama

ayyyy has.islericok zor hele sgortaysa sanko bedavaya calisiyolar
kardelen seninle ayni a nda basladik gali ba
bende yarin hormon testim var

Back
X