Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki kaç yaşındaydın ben 29
merabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım ben kardelenbhr a hoşgeldin demişim karıştırmışım kusura bakma tekrar hoşgeldina.s.
ay bu hastane çalışanları beni delirtecek özellikle hemşire ve sekreterler.Dün hastaneye gittim dosyamı orda bırakmışım.Çıkarkende sordum tamammı benim işim diye tamam dedi.Şimdi dosyam nerde belli değil.Birbirlerine laf yetiştirmekten hastalarla doğru düzgün ilgilenmiyolar soruna cevap vermiyolar ikinci kez tekrarlayınca azarlıyolar sanki çocuk var karşılarında.bi tanesiyle tartıştık zaten dün.hanımefendi ben napıcam şimdi bu kağıtları diyorum.Yüzüme bakma tenezzülünde bile bulunmadan benimle işin bitti diyo tamam da şimdi nereye gidicem diyorum.Nereye götürmen gerekiyosa oraya diyo.Eşimde kadına bağırdı adam gibi işini yap yapmıyosan bırak dedi.Ama kadın o kadar umursamazki ay uğraşamıycam sizinle dedi.Eşimde hırsını beden çıkardı.Bu hastanelerde:sinifsinif: sürünüp duruyoruz gelmeyelim diyorum sana oturalım evimizde dedi.
elinde çanta flan yokmuydu kafasına geçirseydin
gırtlağına yapışasım vardı ama arada cam vardıalsanaalsanasmile
canım hangi hasteneye gidiyosun sen
Hacettepe ünv.hepsi değil tabi ama bazı çalışanlar gerçekten delirtiyo adamı
ay bu hastane çalışanları beni delirtecek özellikle hemşire ve sekreterler.Dün hastaneye gittim dosyamı orda bırakmışım.Çıkarkende sordum tamammı benim işim diye tamam dedi.Şimdi dosyam nerde belli değil.Birbirlerine laf yetiştirmekten hastalarla doğru düzgün ilgilenmiyolar soruna cevap vermiyolar ikinci kez tekrarlayınca azarlıyolar sanki çocuk var karşılarında.bi tanesiyle tartıştık zaten dün.hanımefendi ben napıcam şimdi bu kağıtları diyorum.Yüzüme bakma tenezzülünde bile bulunmadan benimle işin bitti diyo tamam da şimdi nereye gidicem diyorum.Nereye götürmen gerekiyosa oraya diyo.Eşimde kadına bağırdı adam gibi işini yap yapmıyosan bırak dedi.Ama kadın o kadar umursamazki ay uğraşamıycam sizinle dedi.Eşimde hırsını beden çıkardı.Bu hastanelerde:sinifsinif: sürünüp duruyoruz gelmeyelim diyorum sana oturalım evimizde dedi.
canım niye zekai tahir buraka gitmiyosun doğum üzerine olduğu için soruyorum da
zaten hep öyle olur illaki bir aksilik çıkar ben de eşimi yalvar yakar dr götürürüm orda mutlaka bir arıza çıkar ondan sonra ayıkla princin taşını:mymeka:
Pelin sen niye konuşmuyosun geçmiştemisin
canım ben telefondan gecmişi okuyodum şimdi bilgisayara gectim...nasılsınopuyorumnanaktan
ayyyy has.islericok zor hele sgortaysa sanko bedavaya calisiyolar
kardelen seninle ayni a nda basladik gali ba
bende yarin hormon testim var