semraozsoy, sevtun2 merhaba hanımlar
merhaba canım vereliniortak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
semraozsoy, sevtun2 merhaba hanımlar
tuğçal ne çorbası yapacaksın bakem adı bile yetiyo insanın içini ısıtmaya ben çok seviyorum çorba
çok şükür geçmiş bitti he bu arada herkeze merhaba hatunlar kızlar mutfaga girdim bugün tavuk gögsü yapıcaktım yogurt tatlısı yaptım çıktım iyimi kız ben neden aklıma geliyo şunu şunu yapıcam deyipte başka şeyler yapıyorum anlamadım gitti he sizded öyle oluyomu çok merak ettim bu arada çok güzel olmuş tadı gitti benim rejim hehehhehh
gel canım bende misgibi ev tarhanası yaptım içireyim sana sıcak sıcak için ısınsın bebem yanınada kabak yemegi yaptım birde salçalı makarna var tatlı olarak yogurt çorbası salata turşu bide vişne kompostosu var bide 1 kase yogurt gelmeyin keyfime genel istek olarak yapılmıştır yemekler eşim dedi yap diye bende onları yaptım aslında başka şey aklımdaydı ama neyse işin ucunda azar yemek var demi
selam ayşenim nsılsınn,var mı bi gelişme snede?selam kızlar a.s.
çok şükür cnm sağolasınselam kızlar iyiyim turkuazım sen nasılsın canım
:kedi:selammmsemraozsoy, sevtun2 merhaba hanımlar
üşengeç hatunnn :)selam kızlar yaa çorba yapcam ama çok üşeniyom öne size bi bakiim dedim....
selammmmmmmerhaba canım vereliniortak
kız Allah iyiliğini versin hani fırında sütlac yapacaktın iki kere fikir değiştirmişsinkaydirigubbakcemile3çok şükür geçmiş bitti he bu arada herkeze merhaba hatunlar kızlar mutfaga girdim bugün tavuk gögsü yapıcaktım yogurt tatlısı yaptım çıktım iyimi kız ben neden aklıma geliyo şunu şunu yapıcam deyipte başka şeyler yapıyorum anlamadım gitti he sizded öyle oluyomu çok merak ettim bu arada çok güzel olmuş tadı gitti benim rejim hehehhehh
sen sütlaç yapmıycakbilmiyorumkismilemıydın
selam hatunlar
bugün dua yapılacak herhal şimdiden rabbim kabul etsin birsen ve turkuaz arkadasımız meleklerıne kavuşsun inş.
meraba kızlar opuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız varmı güzel haberler gece gelmeye calışıcam öptüm sizleri
merabaaaŞenizŞeniz
canlarım sütlaç yapıcaktımda birden fiker degiştirdim garibim kaç zamandır istiyodu hamile oldugumdan yapamamıştım haberi yok yogurt tatlısından canım ne sevinir tatlıyı görünce kız bide bişey deyim merak ettimde soruyorum benim eşim bir yemek yapıyım ellerine saglık der bide çok istedigi bişey olsun yemek tatlı inanmazsınız ellerimizi tutar avuşlarımın içini tutar öper ellerine saglık der kız çok hoşuma gider he kız utandım he yazarken suratım kıpkırmızı oldu ne yapayım bebek figürlerim 1 haftadır çalışmıyo nedendir bilmem merak ediyorum sizin eşleriniz ne yapar söyleyin bakalım kardeşinize
canlarım sütlaç yapıcaktımda birden fiker degiştirdim garibim kaç zamandır istiyodu hamile oldugumdan yapamamıştım haberi yok yogurt tatlısından canım ne sevinir tatlıyı görünce kız bide bişey deyim merak ettimde soruyorum benim eşim bir yemek yapıyım ellerine saglık der bide çok istedigi bişey olsun yemek tatlı inanmazsınız ellerimizi tutar avuşlarımın içini tutar öper ellerine saglık der kız çok hoşuma gider he kız utandım he yazarken suratım kıpkırmızı oldu ne yapayım bebek figürlerim 1 haftadır çalışmıyo nedendir bilmem merak ediyorum sizin eşleriniz ne yapar söyleyin bakalım kardeşinize
hoş geldiniz kızlar bugün menüde ne var bakalım merak ettim