• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tuğçal ne çorbası yapacaksın bakem adı bile yetiyo insanın içini ısıtmaya ben çok seviyorum çorba

çok şükür geçmiş bitti he bu arada herkeze merhaba hatunlar kızlar mutfaga girdim bugün tavuk gögsü yapıcaktım yogurt tatlısı yaptım çıktım iyimi kız ben neden aklıma geliyo şunu şunu yapıcam deyipte başka şeyler yapıyorum anlamadım gitti he sizded öyle oluyomu çok merak ettim bu arada çok güzel olmuş tadı gitti benim rejim hehehhehh

tuğçal ne çorbası yapacaksın bakem adı bile yetiyo insanın içini ısıtmaya ben çok seviyorum çorba

gel canım bende misgibi ev tarhanası yaptım içireyim sana sıcak sıcak için ısınsın bebem yanınada kabak yemegi yaptım birde salçalı makarna var tatlı olarak yogurt çorbası salata turşu bide vişne kompostosu var bide 1 kase yogurt gelmeyin keyfime genel istek olarak yapılmıştır yemekler eşim dedi yap diye bende onları yaptım aslında başka şey aklımdaydı ama neyse işin ucunda azar yemek var demi

çok şükür geçmiş bitti he bu arada herkeze merhaba hatunlar kızlar mutfaga girdim bugün tavuk gögsü yapıcaktım yogurt tatlısı yaptım çıktım iyimi kız ben neden aklıma geliyo şunu şunu yapıcam deyipte başka şeyler yapıyorum anlamadım gitti he sizded öyle oluyomu çok merak ettim bu arada çok güzel olmuş tadı gitti benim rejim hehehhehh

sen sütlaç yapmıycakbilmiyorumkismilemıydın

gel canım bende misgibi ev tarhanası yaptım içireyim sana sıcak sıcak için ısınsın bebem yanınada kabak yemegi yaptım birde salçalı makarna var tatlı olarak yogurt çorbası salata turşu bide vişne kompostosu var bide 1 kase yogurt gelmeyin keyfime genel istek olarak yapılmıştır yemekler eşim dedi yap diye bende onları yaptım aslında başka şey aklımdaydı ama neyse işin ucunda azar yemek var demi

ayy tam bana göre bi menü hepside bayıldığım şeyler cokacimcoook

selam kızlar a.s.
selam ayşenim nsılsınn,var mı bi gelişme snede?
selam kızlar iyiyim turkuazım sen nasılsın canım
çok şükür cnm sağolasın
semraozsoy, sevtun2 merhaba hanımlar
:kedi:selammm

selam kızlar yaa çorba yapcam ama çok üşeniyom öne size bi bakiim dedim....
üşengeç hatunnn :)
merhaba canım vereliniortak
selammmmmm

kız Allah iyiliğini versin hani fırında sütlac yapacaktın iki kere fikir değiştirmişsinkaydirigubbakcemile3

selam hatunlar
bugün dua yapılacak herhal şimdiden rabbim kabul etsin birsen ve turkuaz arkadasımız meleklerıne kavuşsun inş.

selam hatunlar
bugün dua yapılacak herhal şimdiden rabbim kabul etsin birsen ve turkuaz arkadasımız meleklerıne kavuşsun inş.

canım dua yarına kaldı cuma vakti yapılacak,Allah razı olsun hepimiz en kısa zamanda görelim o günleri:Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız varmı güzel haberler gece gelmeye calışıcam öptüm sizleri

canlarım sütlaç yapıcaktımda birden fiker degiştirdim garibim kaç zamandır istiyodu hamile oldugumdan yapamamıştım haberi yok yogurt tatlısından canım ne sevinir tatlıyı görünce kız bide bişey deyim merak ettimde soruyorum benim eşim bir yemek yapıyım ellerine saglık der bide çok istedigi bişey olsun yemek tatlı inanmazsınız ellerimizi tutar avuşlarımın içini tutar öper ellerine saglık der kız çok hoşuma gider he kız utandım he yazarken suratım kıpkırmızı oldu ne yapayım bebek figürlerim 1 haftadır çalışmıyo nedendir bilmem merak ediyorum sizin eşleriniz ne yapar söyleyin bakalım kardeşinize

canlarım sütlaç yapıcaktımda birden fiker degiştirdim garibim kaç zamandır istiyodu hamile oldugumdan yapamamıştım haberi yok yogurt tatlısından canım ne sevinir tatlıyı görünce kız bide bişey deyim merak ettimde soruyorum benim eşim bir yemek yapıyım ellerine saglık der bide çok istedigi bişey olsun yemek tatlı inanmazsınız ellerimizi tutar avuşlarımın içini tutar öper ellerine saglık der kız çok hoşuma gider he kız utandım he yazarken suratım kıpkırmızı oldu ne yapayım bebek figürlerim 1 haftadır çalışmıyo nedendir bilmem merak ediyorum sizin eşleriniz ne yapar söyleyin bakalım kardeşinize

benim kocişimde çok mutlu olur, yemek konusunda çok hassastır zaten öyle geçiştirmez. güzel bi sofra olsun ister. bende öyle güzel bi sofra hazırladımmı çok mutlu olur, teşekkür eder. sarılır öper. ayyyy özledim kocişimi :1hug: :asigim:

valla benim eşim yapmaz öyle güzel şeyler ne yalan söyleyim.Dışarıda çok yemek yediği için çoğu zamanda karşılaştırma yapar.Mesela ben kuru fasulye yapamıyorum bi türlü çok sevdiğim halde artık yapmak bile istemiyorum.Çünkü hep kabukları çıkıyo eşimde dışarıda yediklerim hiç böyle değil diyo:sinifsinif::sinifsinif:

Back
X