• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis ne becerikli hatunsun maşallah
ne testi çözüyosun hayırdır

ben seviyorum bikaç işi aynı anda yapmayı.İlahiyat önlisans okuyorum ben Bide kpss için hazırlanıyorum.Bebek olmayınca başka işler yapmaya karar verdim olana kadar:kahve:

geçmiş olsun tatlım hasta olmuşsun hemi.Maraştamı soğuk yahu oraya pastırma yazı geldi demişlerdi

maraşlıyız da maraşta değiliz ki boshayallersmile

bakalım ilerde gideriz belki, şimdilik uzakta olmak işime geliyo. eşim tayin isteyelim diyor ama kaynana elti görümce ne ararsan var bende yakında daha çok canımı sıkacaklarını bildiğimden gitmek istemiyorum uzaktan bile yetiyorlar zaten
kütahyada yaşıyoruz şimdi burası soğuk oluyo :2:

avukatlık zor iş, Allah eşine kolaylık versin. neleri var savunsan olmuyo, savunmasan olmuyo :umursamaz:

evet gerçekten zor.Aynı doktorluk gibi.Bi yere misafirliğe gidiyoruz hemen kağıtlar çıkarıyolar bizim bi iş vardı bi baksana diye.Bi yere gitmek de istemiyo artık kocişim

maraşlıyız da maraşta değiliz ki boshayallersmile

bakalım ilerde gideriz belki, şimdilik uzakta olmak işime geliyo. eşim tayin isteyelim diyor ama kaynana elti görümce ne ararsan var bende yakında daha çok canımı sıkacaklarını bildiğimden gitmek istemiyorum uzaktan bile yetiyorlar zaten
kütahyada yaşıyoruz şimdi burası soğuk oluyo :2:

hımm e yaşadığınız yer yazıyo bacım o zaman kütahya yaz senyerimseniben

evet gerçekten zor.Aynı doktorluk gibi.Bi yere misafirliğe gidiyoruz hemen kağıtlar çıkarıyolar bizim bi iş vardı bi baksana diye.Bi yere gitmek de istemiyo artık kocişim

ahhh ahhh bilirim Allah kolaylık versin çok zor ya :1:
aslında insanlarda danışmak akıl almak istiyor da ama bunalttığını farketmiyo

ahhh ahhh bilirim Allah kolaylık versin çok zor ya :1:
aslında insanlarda danışmak akıl almak istiyor da ama bunalttığını farketmiyo

ay ama bayramda bile rahat vermiyolar bayram ziyaretine gidiyosun özellikle eski jenerasyon kalkana kadar meselesinden bahsediyo.

kızlar inanmazsınız belki ama benim önceki nikim kardelendi he bened degiştirdim bazı sebeplerden dolayı bu niki aldım anlıcagınız eşin demek avukat ne canım eşine bir sor bakalım eltimi dövsem kaç yıl yatarım heheheheh

haydaaaaa şimdide beğendim beğenmedim oldu butonlar ne bu şimdi

kızlar inanmazsınız belki ama benim önceki nikim kardelendi he bened degiştirdim bazı sebeplerden dolayı bu niki aldım anlıcagınız eşin demek avukat ne canım eşine bir sor bakalım eltimi dövsem kaç yıl yatarım heheheheh

en az 6 ay. döv ama kırık oluşturma :1: o zaman ceza artar :oklava:
döverken hakaret tehdit etme sakın ceza artmasın sadece döv
ayy bende çok fenayım heeee verdiğim akıla bak ya aklinialirimsmile

ay bende bilseydim bu kadar çok kullanılıyomuş başka bişey bulurdum belki sonra değiştiririm bende.Aman hiç bulaşma sen zararlı çıkarsın emin ol.Çok üzgünüm çoook

grip olucam sanırım bi kırgınlık var üzerimde, sen neler yapıyorsun
ohh ne güzel annecinle hasret gideriyorsun

gecmiş olsun canım dikkat et kendine .evet baya bi hasret giderdik ama yarın kociş almaya gelcek artık eve dönme zamanı...

grip olucam sanırım bi kırgınlık var üzerimde, sen neler yapıyorsun
ohh ne güzel annecinle hasret gideriyorsun

bacım senin eşin ne iş yapıyoki annene hep gidip kalıyosun bak kıskanmaya başladım he bende ösledim zaten annemi olsada sevsem hasret gidersek en çokta hasta olunca mızmızlanıyorum anne diye eşim mikrobuda diye geldim yavrum gel bakayım annenin şefkatli kollarına deyip beni bazen sinir ediyo he bende kızınca diyo anne yok koca verelim ne dersin diyo ah bu adanm bigün elimde kalcek ha çok komik oluyo bazaen yaw

Back
X