Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk teşekkürler bende sizi ilk kez görüyorum katıldığımdan berivereliniortak
kızlar hepinize iyi geceler evde yapmam gereken işler var. yatmadan önce yine uğrarım belki öpüyorum hepinizi de opuyorumnanaktan
yeşillikle yok ilaçlı yok hormonlu :umursamaz:
dogrudur coktandır burdayım ama cok az gelıyorum bır ıkı aydr fazla gıremıyrm once dersanem vardı sonra da işe başladım hala ders çalışyrm kpss var kasımda oyuzden böyle işte bu arada 1.5 yıldr evlıym 8-9 ay oldu bebiş isıyrz ama yok daha peki sen....?
semracım balım hoş geldin ne var ne yok görüşmeyeli bebem
ben geldim amma çok kaynatmışsınız ezgim_ez sende hoşgeldin bi ara kayboluyon neler yaptın niye gelmedim bakem kız
slm kızlar anca geldim yemek faslı uzun sürdü koçişle
kız biz ne yicaz ya en iyisi ben memlekete gidiyim çok şükür topragımız var kendim yetiştirip kendim yiyim bari en azından stresli ortamdan kaçarız demi gelsin yeşillikler gelsin köy hayatı oh be ne güzel benimkini kandırsamda acaba memleketemi gitsek
iyiyim ne olsun dişlerimle uğraşıyorum hergün dişçideyim çok yoruldum sıkıldım bir an önce bitse :roflol:
kız tosticim gözünü seviyim şu resmi kaldır tost resmini kız zaten diyetteyim kaldırmzasn seni yerim haberin ola sen nasılsın görüşmeyeli şekerim görüşemiyoruz hiç bu aralar
hoşbulduk canımm ya gelemıyrm fazla ders calışyrm malum sınav var kasım da bızım hayırlısıyla su sınavı bı atlatsam ama işe başladıgımdan berı doğru duzgun çalışıyrm 5 de eve gelıyrm yemektı bulşıktı derken yorgun duşüp uyuyrm valla bu işe başlamam ıyımı oldu kotumu bılmıyrm hakkımzda hayrlısı artık..
eşime sordumda,eski fasülyeyse çıkar kabukları dedi,bende çok anlamamda,benim herif aşcı olunca,bazen bana şöyle yap,böyle yap der.Kuru fasulyenin kabukları kardelencim yaa yine çıktılarkafamçokkarıştı
ya ales te kaldırıldı ama,daha diğerleri için kesin bişey söylemediler ki.kardelen türban sorunu yokki artık sınavlara türbanlı girilecek
anladım canım.kardelenim 5233 canım benim annem memlekette kardeşim burda kalıyo ev dayalı döşeli anlıcagın memlekettede ev var dayalı döşeli annecim memelekette canım kardeşimin dügünü var kasımda sonra gelicek yemek işine gelincede ben sadece sofra düzeni için dedim eşim çok sever kalabalık sofrayı az öz yer ama tam yer maşallah allahım nazar deydirmesin kız nasıl sorucam kardelen fgirleri neden kullanamıyorum diye anlatsana bana nasıl oluyo öyle bişey varmıki merak ettim he
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:çenem ağrıdı diyorum dişçiye arada ben
o da eşime diyor ki senin için yapıyorum bak ben burda çenesi ağrısın eve gidince az konuşsun diye uğraşıyorum onun içinde ayrıca ücret isterim diyo.
kocişimde sağolsun ne kadar isterseniz veririm diyoklava:
klava:
klava:
bende derim kaynana diye,üstelik benim eşim,dışarıdan görene göre çok sesiz ve sakindir,ama eve gelince bi canavara dönüşüyo.delikafaduldensanki kendi az konuşuyor da
eşim çok titizdir. herşeye yorum yapar sağolsun kaynana diyorum ben onaklava:
slmm guzel anne adayları nasılsınz bakalım görüşmeyeli gelemıyrum artık ya cok yorgun oluyrm işten dolayı erken gelıyrm aslında ama yemektı bulasıktı derken vakit gecıyo yorgunda olunca erkenden uyuyrm ama sizlerı cok özluyrm ya hep aklım burda acaba ne yapıyrlar dıyrm güzel haberler varmı bakalımm...
Allahım! Sana yeryüzündeki kum taneleri adedince şükrediyor ve salih kullarına olduğu gibi bizlere de rahmetinle muamelede bulunmanı diliyorum. Peygamber Efendimiz hürmetine, ehl-i beyti ve ashabı hürmetine ne olur, bizden evvel, binlercesinin bu kabil dileklerine icabet ettiğin gibi bize de lûtfundan kapılar arala ve başımıza sağanak sağanak ihsanlar yağdır!..gönüllerimizin muradı olan yavrulamızla bizleri kavuştur hayırlı mutlu bir ömür nasip eyle...AMİNN