• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

keske gebe olsaydim da bu göbek bebek olsaydi o zaman bilirdim ki geri verebilecegimi neler neler denedim , size tavsiyem su tv de cikan zayiflama ilaclarina kanmayin hepsi para tuzagi cünkü denedim belkide bunlar sagligimi bozdu bilmiyorum tam ayrica mideyi de sakatladim ve daha da fazla kilo aldim cünkü hormon dengem bozuldu sakin arkadaslar siz siz olun almayin böle sahte ilaclari

bencede canım.Varsa bi sağlık problemin önce onu halledeceksin.Sonrada bol bol hareket ve ölçülü beslenme.Formül bu bence

kızlar yavaş yavaş kaçıyorum ben
saat baya geç oldu hepinize iyi geceler
yarın saat 1de duada görüşürüz inşallah

su bitkisel zayiflama caylari var 5 si biryerde ankara lokman hekimden almisdim acaba faydasi olurmu ki sonucta bitki cayi bir zarari olmaz ama igrenc tadi var birde sekersiz icmek gerekiyo hic deneyen oldumu bi de su meshur lahana carbosi diyeti var deneyen oldumu bosuna eziyet cekmeyim simdi eger faydasi yoksa

civciv ler cok sirinler ,ben hamile degilim yalniz göbegim var 5 aylik hamile gibi duruyorum arkadaslar herkez hamilemisin diye sorunca sinirlerim bozuluyor , ben de kuatir var evlendikten kisa bir süre sonra ortaya cikti bu hastalik birden sisince herkez gebe saniyor bu da beni üzüyor ya 1 yildir ayni soru yok degilim diyorum ayni kisiler gene gene soruyor

üzülme canım kimin ne düşündüğü değil senin ne düşündüğün önemli hiç önemseme gül geç o sorular bitmez canım

keske gebe olsaydim da bu göbek bebek olsaydi o zaman bilirdim ki geri verebilecegimi neler neler denedim , size tavsiyem su tv de cikan zayiflama ilaclarina kanmayin hepsi para tuzagi cünkü denedim belkide bunlar sagligimi bozdu bilmiyorum tam ayrica mideyi de sakatladim ve daha da fazla kilo aldim cünkü hormon dengem bozuldu sakin arkadaslar siz siz olun almayin böle sahte ilaclari
valla canım çok haklısın hiç gerek yok ben korkrım ya doğal şeyler varken yada ağzını tutmak varken kullanılmamalı .inşallah sende kilo verirsin canım bukadar takıntı yapma ama :teselli:
burdayım canımoğlumu yatağına yatırdım geldim ama çok uykum geldi sabah çok erken kalkıyorum

canım ya kıyamam hadi kaçalım hepberaber ozaman iyi geceler tatlım

zelia tanıştığımıza memnun oldum herzaman bekleriz topiğimize

platez dediniz de aklima geldi alakasi yok ama ,almanya da plates topu üzerinde dogum yapiyorlar

kızlar bende kaçtım uykusuzluktan bayılıcam şimdi çok bile kaldım öpüyorum hepinizi bayyyyyyyyyyyyyy

semracım iyi geceler.Platesin faydasını herkes görüyo oturduğun yerden rahat rahat.Ebru Şallının karnını zor kesmişer sezaryende o kadar kaslı ve sıkıymış düşünün

Back
X