• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

BEBEK BEKLEME SÜRELERİMİZ
HAYAL..........15 YIL okundu
EBRAR........10 YIL okundu
SEVTUN........10 YIL
DERİN.........5 YIL okundu
BULUT.........5 YIL okundu
KARDELEN49.....5 YIL okundu
SAMYELİ.......4 YIL okundu
KARDELENBHR..3 YIL
KARDELEN......3 YIL okundu
ALEYNA........3 YIL okundu
BİRSEN........2,5 YILokundu (hamiş)
GÜNEYCANAN.2,5 YIL
NANELİŞEKER...2 YILokundu
TURKUAZ.......2 YIL okundu
DERDA.........2 YIL
AYŞEN.........2 YIL
YELİZ.........2 YIL
HALE..........2 YIL
SUNAY.........2 YIL
TOSTİ.........1,5 YIL
TUĞÇE.........1,5 YIL
BONCUK........1,5 YIL okundu
PELİN.........1 YIL
EZGİ..........1 YIL
AFED..........11 AY
LEYLAMECNUN.....6 ay
SELİNA..........4 ay

Son düzenleme:
mesela nasıl okuyorsunuz canım örnek verirmisin.cumadan cumayamı oluyo.ne kadar okunuyo,herkes için sırayla falanmı okunuyo.ben de çok istiyorum.duaların gücüne çok inanıyorum.Allah bu dualar sayesinde inşallah gönlümüzün muradını verecek,İNŞALLAH :Saruboceq: :CüvCüv:

canım,biz bi liste yaptık,yani ebrar(konu sahibesi olur kendileri)bebek bekleme sürelerine göre,o sırayla kişilere okuyoruz,tabi arada tedavide olanlar falan varsa,ona öncelik tanıyoruz,liste yapıyo tekrardan ebrar,herkeze sayı dağıtıyo,20 25 falan,haftada iki kişiye okuyoruz,cuma gecesi,yada gündüzü dualıyoruz,okuyamayan,regl olan söylüyo,başkalarına paylaştırılıyo sayı,okuyanda ben okudum diye haber veriyo ki,313 ten ne eksik,ne fazla olsun diye.
anlatabilmişim mi?boshayallersmile

showu açın kızlar adam tam bizlik şeyler anlatıyor... kiraz sapı ve ısırgan da kısırlık yapıyomuş... siz de izleyin bak... çok faydalı....

kız çok karışıktı,zor anladım inanki.
ya hamile olmaya çalışan birinin hamilelik riski ne kadarsa,benimde o kadar,şimdi buna göre adetime bir haftadan fazla süre varkene,herhangi bi yan etkisi olur mu?
şüpheyede düştüm şimdi,nasıl yerim ki,gerçi dün yediydim ama.fisfisfis

canlarım sogan kürüne adet olmadan 15 gün önce başlıyosunuz saraçoglu öyle dedydi ben öle yaptım o ay hamile kaldım:kedi:

canım üzülmek yok demedikmi kız sana:olmaz::olmaz: bana diyosun kendini üzüyosun kıyamam canım sana ya zaten aglama modundayım yapma ne olur :teselli::teselli:
canım yaa inanki duygusallaştım yani heralde mutluluktan tüylerim diken diken oldu yoksa gayet iyiyim canım sende ağlama sakın
senden de razzı olsn canım hayrdır...

yok canım iyiyimde duygulandım duaları yaparken

kızlarya bugün çok tuhaf oldum duaları yaparken zor tuttum kendimi nedendir bilmem
allahım hepinizden razı olsun canım arkadaşlarım

ebroşum duygulandın mı canım arkadaşım.... ben de çok duygulanıyom tv de bebe görsem ağlıyom hemensenağlama

canım bebek bekleme süresimize göre sırayla ayetel kürsi okuyoruz... sonra da ebrar arkadaşımız duasını hazırlıyor... sen de devamli gelebileceksen eğer tabii ki katılabilirisn canım... ne kadar çok kişi birbirine dua ederse o kadar iyi....a.s.

o zaman siz beni yönlendirin ben de okuyayım Allah'ın izniyle.sürekli katılabilirim,iş yerinde de müsait oluyorum.haftalık okunuyo sanırım dualar cumadan cumaya.20şer mi okunuyo ayetel kürsi.ben de 2.5 yıldır bebek istiyorum.:gitme:

kızlar ben inanmıyorum o adama ısırgan enginar intihaba iyi gliyo kullandm ben...

ebroşum duygulandın mı canım arkadaşım.... ben de çok duygulanıyom tv de bebe görsem ağlıyom hemensenağlama

canım inanki artık bebek etkilemiyo beni okadar duyarsız oldum buna emin olun
sadece dualarda buluşmamız filan duygulandırdı beni olumunekankayizsmile

kızlar ben inanmıyorum o adama ısırgan enginar intihaba iyi gliyo kullandm ben...
ısırganın dişisi yapıyomuş canım bilmem ki öyle dedi... erkeğini tüketin dedi... dişisi saç falan da döküyomuş bana geçenlerde derdam demişti....

canım yaa inanki duygusallaştım yani heralde mutluluktan tüylerim diken diken oldu yoksa gayet iyiyim canım sende ağlama sakın

yok canım iyiyimde duygulandım duaları yaparken

ay ben çok stresliyim bu gün ya herşeye bağrıyom anlamadm ebrarm ağlıcam ne oluyo anlamadm..

kız kardeloş şimdi de soğan kürünü anlatıyo:roflol:

o zaman siz beni yönlendirin ben de okuyayım Allah'ın izniyle.sürekli katılabilirim,iş yerinde de müsait oluyorum.haftalık okunuyo sanırım dualar cumadan cumaya.20şer mi okunuyo ayetel kürsi.ben de 2.5 yıldır bebek istiyorum.:gitme:
anladım canım hiç tedavi oldunuz mu??? testler falan yaptırdınız mı???

o zaman siz beni yönlendirin ben de okuyayım allah'ın izniyle.sürekli katılabilirim,iş yerinde de müsait oluyorum.haftalık okunuyo sanırım dualar cumadan cumaya.20şer mi okunuyo ayetel kürsi.ben de 2.5 yıldır bebek istiyorum.:gitme:

tatlım listeye ekledim senide
şimdi sıradaki arkadaşlara okuyalım
sonra sanada okuycaz inşallah

Back
X