Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım şöyle bir göz gezdirdim
pcdenmi kkdanmı anlamadım sürekli takılıyo
zaten kaçsaattir elektrikler kesikti giremedim sinir oldum
sen napıyosun nerelerdesin bitanem
bende diyorum bu kız nerde yaa gerçi tahmin ettim başka nereye gideceksinabla bende annemdeydim cumadan gittim düyün vardı bugün geldim
bizde herşey aynı sende ne var ne yok
abla görümcemin sonucunu bekliyrum salı günü belli olcak
salı dr gidicez ALLAH izin verirse eşimin sonuçlarını göstercez varikosel cıktı ya eşimde
abla askeri ugurladınız ALLAH kavuştursun
semrammm geçmiş olsun cnmm oğluşunaaben iyiyimde oğluşum biraz rahatsız gözleri yanıyormuş birazda kızarmış mikrop kaptı her halde :26:
elacım ben bilmiyorum bu testleri valla ama umarım bu sefer hamiş kalınca sağlıcakla kucağına alırsınnKızlar nasılsınız,sizlere bişey sorucam lütfen bana cevap verin biliyorsunuz 3 düşük yaptım 3 ündede bebeklerimin kalp atışını duyamadım bu yüzden kürtajla aldılar ve bu zamana kadar lısterıa,brucella ve toxsloplazma diye 3 test yaptılar brucella pozitif çıktı diğerleri temiz en son 11 agutosta kürtaj oldum ozamanda bu yana araştırdım ve çapanın profu olan bülent baysala karar verdim dün gittim muayenehanesine çok ilgil bi dr 3 düşügümüde en ince ayrıntısına kadar anlattırdı brucellayıdasöyledim onu at çöpe o 3 düşük yaptıracak kadar etkili deil dedi sonra beni muayene etti rahmimin çok temiz olduğunu hatta 2 gün önce yumurtlamam olduğunu hamile olabileceğimi söyledi(ama ben korunuyorum şu testler bi yapılsında ondan sonra ) hsg ye gerek bile yok dedi neyse bize bir kağıt verdi kagıtta mtfhr,aca, karyotip,birde en üstte tekrarlayan gebelik kayıpları bişey daha yazmış onu okuyamadım altınada tetkiklerini isteyelim demiş yarın çapaya gelmemizi söyledi testlerin yapılması için kızlar uzun oldu biraz kusura bakmayın ama size sorum sizce bu yazdığım testler önemlimi beni bebeğime götürbilirmi yani başka testlerde varmı çok korkuyorum ne yapmalıyım yardım edin:26::26::26:
haklısın kardeloşum haklılılar valla ne diyimmselam canım,görüşemiyoz evet,özledim sizlerle sohbet etmeyi aslında,ama çalışma flan olduğundan değil kalamamamız,gliba,herkezin kocası kızıyo artık,birazda onlarla ilgilenmemizi istiyolar.
yeterimm ben bilmiyordum senin 5defa tüp bebek denemesi yaptırdığını,cnm inş en kısa zamanda güzel hbrler alırsın Allah gönlüne göre versinn...canım tekrarlayan düşüklerde istetnen tekikler kan oıhtılaşması ve genetik araştırmalar
aslında bunları ilk düşükten sonra gittiğin dr istemesi gerekiyor
ama dr çok cidiye almıyorlar buların sonuçlarına göre inşşş düşük sebebin anlaşır ve sonraki gebeliğin doğumla sonuçlanır
KIZLAR BU KONUDA BİR ŞEY SÖYLEYECEĞİM BİLİYORSUNUZ BEN 5 KEZ TÜP BEBK DENEDİM VE OLMSUZ SONUÇLAR ALDIM
BENİM GİTTİĞİM MERKEZDEKİ DR GENETİK ARAŞTIRMALAR ÇOK PAHALI ZATEN GEREKTE YOK DEDİ
AMA BENİM BAŞKA BİR FORMDA YAZIŞTIĞIM ARKADAŞLARIM ÇOK İSRAR ETİLER MUTLAKA YAPTIR DİYE BEN 5.6 AY ÖNCE CUKUROVA ÜNVRT GİTTİM ORADAKİ DR DURUMU ANLATIM ÖZEL OLDUĞU İÇİN GİTTİĞİM MERKEZ BUNLARI ORADA YAPTIRAMAM DEDİM SAĞOLSUN ANLAYIŞI DAVRANDI VEBENDEN BU TESTLERİ İSTEDİ
GÜN VERDİLER SALI GÜN GENETİKLER İÇİN GİDECEĞİM
AMA OZAMAN KAN PIHTILAŞMAASI İÇİN YAPILAN TESTLERİMDE KAN PIHTILAŞMASI ÇIKTI
BU ARADA DÜN MEMORİL HAS ARADILAR (DOLDURĞUM BİR FORMAL İLĞİLİ)DR HANIMLA UZUN UZUN KONUŞTUK HER ŞEYİ SORDU BENDE ANLATIM DİLİM DÖNDÜĞÜNCE VE BANA İLK TÜP BEBK TEDVAİSNDEN SONRA GENETİĞİNE MUTLAKA BAKILMAYIDI DEDİ
AMA BAZI DR NEDENSE AYNI DÜŞÜNMÜYORLAR
çok şükür cnm,bende merak ettim arayamadım da kayınvalidelerde problemler var dün çok geç yattım, sabahta işe geç kalıyorum diye koştura koştura geldim ama çok kötü oldum,kalbim duracaktı nerdeyse ya bu sigara mahvetti beni bırakmam lazım ama işte off offffhanımlar hepinize güzel bir pazar diliyorum
tutişim burdayım ablam işlerim vardı gelemedim .sen nasılsın?
kardeloşum dün gece msn de konuştuk zaten
tuğçem,aleynam nerelerdesiniz uğramadınız iki gündür :26:
boncukum hastaymışsın geçmiş olsun kuzum bence yumoşlar çatladı ağrıların ondan canım özledim senide
kızlar nerelerdeki ya hepsini çok özledim
ah gidi eski günler çok arıyorum omuhabbetleri![]()
ah ahhhhhhhhh,bende çok özledim o güzel muhabbetlerimizievet abla ogünle güzeldi hele ramazanda cok güzeldi
bende özlüyorum
canım,inşallah güzel sonuçlarınız çıkar,hiçbirine gerek kalmadan gelsin bebişin.semrammm geçmiş olsun cnmm oğluşunaa
elacım ben bilmiyorum bu testleri valla ama umarım bu sefer hamiş kalınca sağlıcakla kucağına alırsınn
haklısın kardeloşum haklılılar valla ne diyimm
yeterimm ben bilmiyordum senin 5defa tüp bebek denemesi yaptırdığını,cnm inş en kısa zamanda güzel hbrler alırsın Allah gönlüne göre versinn...
çok şükür cnm,bende merak ettim arayamadım da kayınvalidelerde problemler var dün çok geç yattım, sabahta işe geç kalıyorum diye koştura koştura geldim ama çok kötü oldum,kalbim duracaktı nerdeyse ya bu sigara mahvetti beni bırakmam lazım ama işte off offff
herkese hayırlı günler diliyorum kızlarr,bu perşembe nasipse eşim tekrar test yaptıracak çıkan sonuca göre aşılama derse yaptırıcaz inş eğer tüp derse direk, para biriktiricez dolayısıyla ben işten çıkamıcamm,dua edinde kötü çıkmasın sonuçlar
selam canımmselammmmm :80: :80: :80: :80:
ah ahhhhhhhhh,bende çok özledim o güzel muhabbetlerimizi
canım,inşallah güzel sonuçlarınız çıkar,hiçbirine gerek kalmadan gelsin bebişin.![]()
YETER için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR......................20
BONCUK....................20
DERİN.......................20
SEVTUN....................20BİTTİ
TUĞÇE......................20
ALEYNA.....................20
MUJER.......................15
GÜNEYCANAN............15
SELİNA.....................15BİTTİ
KARDELEN.................15
HALE.........................10